Slik holder du en tekstkonversasjon når du ikke har noe å si

Du kan være en chatterbox personlig, men når det gjelder å vite hvordan du holder en tekstsamtale på gang, er en dørhåndtak mer spennende. Her er måter å forbedre!

Det er noen mennesker jeg bokstavelig talt cringe på når jeg ser navnet deres dukker opp på telefonen min. Åh Gud, ikke dem igjen. Nå, hvorfor skulle jeg si det? Jo, jeg kan generelt finne dem irriterende, men i all ærlighet er de forferdelige å vite hvordan man holder en tekstsamtale på vei.

Hvordan kan en samtale utvikles når du spør meg, "hva skjer?" Eller si "jeg kjeder meg." Som, kom folk, jeg vil helst se maling tørr. Nå kan de være strålende conversationalists personlig, men for å være ærlig, vil jeg ikke kaste bort tiden min for å finne ut. [Les: 40 spørsmål for å spørre deg om at du er flink til å flørt med dem]

Slik holder du en tekstsamtale på vei

Det er saken. Hvis vi går på førsteinntrykk, vil du at samtalen på tekstmeldingen skal være solid. Hvis målet ditt er å få denne personen til å spørre deg ut eller du skal spørre dem, må du sørge for at du opphisser dem og skaper nysgjerrighet om å se deg.

Nå, hvis du bare sier at ett ord svarer eller stiller spørsmål om stillingsintervjuer, kommer du ikke til å komme så langt som du tror. Faktisk, hvis du får en date ut av det, vil jeg selv bli overrasket. Hold tekstsamtalen med disse enkle tipsene!

# 1 Slapp av. Hør, når vi er nervøse eller spente, sier vi dumme ting eller oppfører oss som noen vi faktisk ikke er. Du vil ikke ha det, du vil ha det motsatte. Du vil at denne personen skal se hvem du egentlig er.

Så, hvis dette betyr at du tar et par minutter å tenke på et svar eller ta telefonen bort og bare ta et pust, så gjør det. Det er en tekst, ikke et bryllupsperspektiv - hvis du får det jeg mener. [Les: Dekk nerver og veiled deg]

# 2 Pass på at det går begge veier. Folk liker å snakke om seg selv. Det er alltid meg, meg, meg, meg, meg. Nå er dette ikke en dårlig ting. Faktisk, hvis du er nervøs, still et spørsmål og la dem gå rundt, gir deg litt tid til å slappe av. Plus, du finner ut mye om dem. Men du vil sørge for at du begrenser antall ting du sier om deg selv. Ja, snakk om deg selv, men gjør ikke alt om deg. [Les: Elsker du å snakke og hate å lytte?]

# 3 Vær deg selv. Hvis du er vant til å snakke sarkastisk, så er det det din stil og du bør ikke endre den. Denne personen vil lære og bli vant til måten du tekst om de liker deg. Selv om jeg vil fortelle deg å skrive med ord, ikke tekst som deg i klasse åtte. Jeg mener, "brb" og "lol" er utdaterte.

# 4 Vet når du skal trekke ut. Hvis du føler at samtalen er døende, avslutte den. Bare slutt den før flammen går ut. Dette betyr ikke at du har mistet sjansen din med denne personen, dette betyr bare at samtalen avsluttet. Fortell dem at du skal komme på jobb eller at du har noe å gjøre. Deretter skriver du dem senere. Men hvis du avslutter samtalen, gi dem beskjed i stedet for å bare forsvinne. [Les: Hvordan være ikke en kjedelig tekst og hold noen interessert]

# 5 Ta opp detaljer fra tidligere samtaler. Hvis de snakket til deg om skjorten de kjøpte i går eller eksamenen de hadde i forrige uke, spør dem hvordan det gikk eller hvordan den nye skjorten ser ut. Jeg vet at det ikke høres ut som en stor avtale, men det er. Du husket en liten og litt ubetydelig detalj om dem. Men detaljene viser at du tar hensyn, og det holder dem interessert.

# 6 Vær lys. Er ikke livet hardt nok som det er? Hvis du vil fortsette samtalen, gi dem en grunn til å bli i den. Så, hvis de føler seg godt snakker med deg, vil de fortsette samtalen. Hvis du får dem til å føle seg dårlig, vil de trekke seg ut. Det er så enkelt. Folk holder seg til ting som gjør at de føler seg lykkelige. [Les: 20 flørtende måter å snakke på, og få dem interessert]

# 7 Ikke multi-tekst dem. Sende tjue tekster meldinger på rad er ikke søt, som virkelig, det er ikke søtt. Om noe ser det trengende ut, og det er et stort rødt flagg for de fleste. Hvis du sender en tekst, send en eller to på rad og la dem få muligheten til å svare. Hvis du vil fortsette samtalen, må den være en toveiskanal.

# 8 Vær tålmodig. Folk jobber, de går på skole, de har venner og familie, så hvis de ikke forteller deg med en gang, ikke anta at de ikke er interessert i deg. I stedet, vær kult. De vil svare på deg, ikke bekymre deg. Og hvis de ikke svarer, vel, så fant du ut at de ikke er den for deg. Så, uansett, fungerer det ut.

# 9 Bruk memes. Jeg trodde aldri jeg ville si dette, men memes er faktisk en fin måte å bygge en forbindelse på og holde samtalen på gang. Memes er lette og ment å få folk til å le. Hvis du vil at de skal fnise, send dem en meme du finner morsomt og se hvordan de reagerer. Kanskje de sender deg en tilbake. Det er en god måte å bare snakke uten grunn. [Les: Tekstsamtalen starter for sjenert og sosialt vanskelig]

# 10 Vær flørtende. Hvis du lurer på hvordan du skal holde en tekstsamtale, skal du kaste inn noen lekende og flørtende tekster her og der. Hvis du mottok en flørtende tekst før, vet du hvor spennende det er å svare tilbake. Det er morsomt, lett, og du bygger den seksuelle kjemi.Du må ikke gå alle R, men søte og uskyldige tekster gjør aldri noen skade.

# 11 Hvis det er for langt med en tekst, ring. Kom igjen folk, telefonen er fortsatt i live og bra! Jeg vet vi i denne tiden hvor det er rart å ringe folk, men det er egentlig ikke. I tillegg, siden ingen kaller hverandre lenger, viser det faktisk personen hvor mye du liker dem. Det er et ganske stort trekk. Og hvis du trenger å skrive et essay til dem, er det enklere å ringe dem.

# 12 Ingen formuleringer. Hvis du faktisk er interessert i dem, hvorfor ville du svare med bare ett ord? Slip den vane. Hvis noen gir deg en skikkelig tekstmelding med et spørsmål, så svar på det. Hvis du tror at et ordet svar spiller hardt for å få det, er det ikke. I virkeligheten er det irriterende. [Les: Hvordan holde slutt på en samtale]

# 13 Snakk om livet. Nei, jeg mener ikke at du trenger å bli all filosofisk, men snakker om hverandre. Dag og ting som skjedde i hele er en fin måte å bygge opp en forbindelse på. Dette gjør at dere begge kan se hvordan dere lever livet og det bringer ut nysgjerrighet.

[Les: 15 uskrevne tekstregler du må huske]

Nå som du vet hvordan du holder en tekstsamtale på gang, har du ingen unnskyldning for ikke å sette disse pekene i bruk. Prøv noen av disse ut for å holde samtalen livlig og morsom.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar