Slik holder du forholdet når du føler det slipper bort

Partneren din vil gå gjennom lulls til tider, men å vite hvordan å holde forholdet går vil holde det på sporet. Slik kan du gjøre det.

Ingen forhold er perfekt. Selv om du har et veldig sunt partnerskap, kan du fortsatt gå gjennom lulls hvor du kanskje føler at du mister din partner. Å vite hvordan du holder forholdet sterkt vil hjelpe deg med å komme tilbake til lykkelige selv.

Forskjellen mellom et forhold som blir foreldet og slutten av et forhold er hva du gjør med kjedsomheten du begge føler. Når du legger merke til at forholdet ditt sakte glir bort, må du gjøre noe for å lagre det. Du kan ikke bare lene seg tilbake og håper det løser seg selv.

Kjedsomhet dreper mange forhold

Sannheten i saken er at mange forhold slutter fordi begge mennesker slutter å prøve. Forhold er mye arbeid. Du kommer ikke bare til å lene deg tilbake og nyte turen. At turen er bare hyggelig hvis du gjør det slik, og det betyr å legge fram noe arbeid for å holde det morsomt.

Ditt forhold blir bare kjedelig hvis du slutter å prøve å ha det gøy. Og den kjedsomheten fører ofte til at følelsen av din partner glir bort. Du kan enkelt lagre et forhold og sikre dets levetid ved å bare prøve. [Les: 15 grunner du kjeder deg med forholdet ditt]

Hvordan holde et forhold i gang

Hvis du føler at forholdet ditt sitter fast i en rusk og det sakte glir bort, vil du vite hvordan du skal holde forholdet ditt. Her er måten du kan gjøre en innsats og holde fast på forholdet ditt. Du kan til og med kunne gjøre det bedre enn det noensinne har vært før.

# 1 TALK til hverandre. Hvorfor kommuniserer ikke par ikke? Det er alltid tankegang å høre når folk har problemer i sitt forhold, og likevel har de aldri fortalt partneren hva de er ulykkelige for. Snakke med hverandre. Kommunisere. Det er den enkleste måten å løse dine problemer på. [Les: En veiledning for effektiv kommunikasjon i forholdet ditt]

# 2 Finn ut problemet. Nå som du faktisk snakker med hverandre, identifiserer problemet. Hva er noe som ødelegger forholdet ditt og gjør det til å føle seg som om det glir bort? Begge må bli rene om hva du er utilfreds med for å finne dette problemet.

# 3 Plan dato netter. Selv om du bor sammen, trenger du datoenetter. Du må tilbringe tid med hverandre for å nære forholdet ditt. Bare å gå gjennom bevegelsene vil gjøre forholdet kjedelig og usunn. Planlegg datoen netter slik at du kan sikre at du får den tiden sammen.

# 4 Nyt hverandres selskap uten forstyrrelser. Ja, sett bort telefonen din. Bare vær sammen uten ekstra distraksjoner. Gå en tur for å få litt is og forlat telefonene bak. Gå til stranden og snakk bare til hverandre mens du er i sola. Dette er ikke vanskelig å gjøre, og det er nødvendig for helsen til ditt forhold. [Les: 13 frække date natt ideer å legge til en sexy sizzle å elske]

# 5 Prøv å overraske din partner. Dette vil bidra til å holde forholdet ditt mer enn du tror. Når du faktisk prøver å overraske din partner, begynner du å tenke på hva de liker og misliker, og de forskjellige måtene du kan gjøre dem glade på. Det alene vil sparke starte følelsen for dem igjen, og du vil gjøre flere ting for å gjøre dem lykkelige.

# 6 Pass på at de vet hvor mye du setter pris på dem. Fortelle dem. Vis dem. Gjør hva du kan for å få dem til å innse hvor mye du elsker å ha dem i livet ditt. Ellers, hvordan skal de vite det?

De kan ikke lese tankene dine. Det er ditt ansvar å sørge for at de vet hvordan du føler om dem hver eneste dag. Ja hver dag. Hvis du vil vite hvordan du holder forholdet ditt, vær takknemlig for dem og vis det. [Les: 25 måter å vise din takknemlighet uten ord]

# 7 Spice opp sexlivet ditt. Et kjedelig sexliv kan godt være problemet med dere to. Mange par danner deres intimitet i soverommet. Hvis du føler deg frakoblet, kan det skyldes at ditt sexliv mangler. Spice den opp og se om det gjør en forskjell.

# 8 Behandle det som et nytt forhold. Husk alle de søte tingene du gjorde for hverandre da du først startet dating? Hvorfor gjør du ikke disse tingene lenger? Jo, den første entusiasmen har slitt seg, men du bryr deg fortsatt om dem. Du vil fortsatt se dem lykkelige.

# 9 Innrøm at du er personlig ansvarlig. Jeg kan nesten høre deg nekte det akkurat nå, men det er sant. Hvis forholdet ditt faller fra hverandre, er det noe feil og også partneren din skyld. Du kan alltid gjøre noe mer for å fikse ting.

Kom rent med deg selv. Eie opp til det faktum at du kan være problemet. Begge kan være. Men for å fikse det, må du først erkjenne at du er en del av et større problem. [Les: 10 store forholdsproblemer og hvordan å fikse dem]

# 10 Lær noe nytt sammen. Par knytter seg mye dypere når de lærer noe nytt sammen. Å være i samme startposisjon med noe, vil hjelpe deg med å finne felles grunnlag når du føler at forholdet ditt begynner å glide seg bort. Ta litt matlagingskurs. Gå til et keramikksted og betal for leksjoner. Disse tingene kan legge til et morsomt lag i forholdet ditt også.

# 11 Vær tilstede i deres liv. Du kan kanskje si at du er presentere i deres liv, men dette kan være galt. Bare å være i noens liv betyr ikke at du er til stede. Du må aktivt være en del av livet deres. Spør om familien deres. Spør om deres venner. Vær en del av livet deres.

# 12 Få en andres oppfatning. Noen ganger er det vanskelig for deg å se problemene dine selv. Hvis du har en venn som er mye rundt deg, spør dem om de har lagt merke til noe. De kan kanskje finne ut noe som ingen av dere kan se.

Du vil kanskje også ha profesjonell hjelp. Gå se en relasjonsrådgiver og få dem til å ta på dine problemer. Finn ut om forholdet ditt er reddbart og hva det tar å redde det. [Les: Hvordan vite om forholdstrening hjelper ditt forhold]

# 13 Vær dumt sammen. Bare vær tøff. Ikke ta ting for alvor. Du vil ha mye mer moro sammen og ha det gøy fører alltid til et lykkeligere og sunnere forhold. Når du er i godt humør, vil du være mer villig til å åpne opp om problemer og bare kommunisere generelt.

# 14 Husk hvorfor du bryr deg om dem. Tenk tilbake til begynnelsen av forholdet ditt. Hvorfor ble du så tiltrukket av personen? Sjansene er at disse tingene eksisterer. Du har nettopp blitt blindet av tid og har blitt vant til disse tingene. Å plukke ut de tingene du liker og gjøre en innsats for å se dem kan hjelpe.

# 15 Gjør forholdet ditt til prioritet. Dette er bare obligatorisk. Et forhold er ikke noe du kan ha på siden. Ikke en god, uansett. Derfor må du gjøre det til en prioritet. Du må gjøre en innsats for å holde forholdet ditt i toppform og det sparer det fra å glide bort.

[Les: Hvordan holde kjærligheten i live i et forhold]

Å vite hvordan du holder forholdet går, kan ta litt tid å lære. Til slutt må du finne ut hvordan du skal vise deg omsorg hver dag. Pass på at du gjør en sterk innsats for å holde forholdet ditt lykkelig og sunt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar