Slik holder du forhold: Hemmeligheten til harmonisk kjærlighet

Du kan ikke gjøre noe galt i en ny romantikk. Men som kjærligheten vokser, lærer å holde forholdet sterkt gjør hele forskjellen.

Jeg skal bare si det - forhold er ikke enkle. Faktisk er et godt forhold om det sjarmerende som det er. Det er svært sjeldent når jeg ikke er ute etter en jentas natt, og samtalen blir en bash-sesjon om alles signifikante andre. Enten dating eller gift, lære å holde forholdet går er ikke alltid enkelt.

Slik holder du forholdet ditt sterkt

I begynnelsen av et forhold kan du ikke gjøre noe galt. Du bruker hvert vakkert øyeblikk sammen. Alle de små tingene de gjør er søte, og selv om de ikke er, ser du den andre veien. Men det virkelige liv kryper inn, og ting er ikke så søte lenger.

Uansett om du går gjennom en grov patch, tap av lidenskap eller samtale, eller når du bare ikke ser ut til å gå ut av kampen, er det vanskelig å forstå forholdet mellom å holde forholdet, og det tar litt selvoppofrelse og modenhet. Hvis du virkelig vil ha forholdet ditt til å vare, og du tror at kompisanten din er verdt innsatsen, holder de ni hemmelighetene i live.

# 1 Har tunge skuldre. En av de vanskeligste delene om å være i et forhold er å lære å kontrollere dine egne følelser og ha tunge skuldre. Som et par vil det være tider når den andre halvdelen går gjennom en grov patch. Dessverre tar mennesker ut sin elendighet på de vi elsker mest.

Hvis du oppdager at partneren din går gjennom noe stressende eller overveldende, må du ikke absorbere den sinne de leder deg, heller se den som en måte å lufte ut og la den rulle av skuldrene dine.

Hvis de slipper ut fordi du har sluttet sokkene dine på gulvet eller sender deg irate tekstmeldinger, skal du trekke dem av og bare si til både dem og deg selv: "Du mener ikke det, det er din frustrasjon som snakker." Hvis du reagerer, det ender bare i elendighet.

Gå en tur, nekter å ta det personlig, og ha tunge skuldre, å skulde seg hva de trenger for å komme seg ut av deres system. Det betyr ikke at du bør være en pushover. Men, la dem lufte og la det gå. Vent på at de skal komme til deres sanser og snakke gjennom det virkelige problemet. [Les: De 15 egenskapene til uselvisk kjærlighet som skiller den fra egoistisk kjærlighet]

# 2 Gjør de fine, små tingene. Hvis du er ute om dagen og ser noe de kanskje liker, plukk opp for dem. Du trenger ikke en spesiell dag eller anledning til å gjøre noe fint.

Hvis du plukker opp en blomst på vei hjem fra jobb, ta et æresmerke av listen, eller lag ditt favorittmåltid, bare fordi det holder en positiv følelse i forholdet ditt og fungerer som en påminnelse om at du prioriterer dem.

Det lar dem også få vite at du tenker ofte på dem. Selv om det er noe så enkelt som en tekstmelding, sier "Jeg elsker deg." Foreta en innsats ALDAG for å gjøre minst en enkel og viktig ting å la dem få vite at du bryr deg. Det trenger ikke å være spektakulært. Det skal komme fra hjertet og være ekte. [Les: 15 søte bevegelser for å uttrykke kjærlighet uten ord]

# 3 Prøv å krydre opp ting i soverommet. Det er lett å begynne å miste noe av lidenskapen du hadde i begynnelsen av forholdet. Om seks måneder inn, begynner de fleste par å bli kvitt fordi de ikke lenger stjeler hurtigbiter på lunsjpause, og lørdagsmorgen handler ikke om å ligge i sengen og ha sex til middag.

Men selv de beste parene mister varmen en gang om gangen. Trikset til et sunt forhold er å blande opp ting. Ikke alltid gå med samme trekk, eller det blir rutinemessig.

Hvis du vil vite hvordan du skal holde forholdet med samme entusiasme, introdusere nye måter å slå hverandre på og føle deg bra. Sext for å få dem revved opp, og finn de tingene som får dem til å krysse. Hva skjer i soverommet, fortsetter i forholdet. Hvis du holder ditt liv levende og ekte, vil forholdet ditt ikke bli kjedelig eller ensformig. [Les: 20 racy måter å holde monogamisk sex krydret]

# 4 Tilgi. En av de største vanskelighetene i et forhold er kunsten å tilgi. Når du etablerer et langsiktig forhold, vil det alltid være ting du kan gjøre for å skade hverandre. Enten forsettlig eller ikke, hvis du ikke tilgir og la dem gå, vil du alltid ha en ryggsekken av vrede.

Det forstyrrer en union. I stedet for å holde fast på tidligere klager, å vite hvordan å holde forholdet går, må du tilgi. Det betyr ikke bare å si: "Det er greit." Slett absolutt det uheldig du har, verge med hele ditt hjerte, og start hver dag med et friskt perspektiv, selv når det er veldig vanskelig å gjøre.

Den uheldige delen er at vi skader de menneskene vi elsker mest og vanskeligste. Å lære å tilgi og la ting gå, er nøkkelen til å holde forholdet ditt sunt og kjærlig. [Les: 10 forhold milepæler og når de skulle skje]

# 5 Hold det i forholdet. Som jeg sa før, blir jentens natt og fyrens natt raskt til en "tispe" økt om alle de tingene dine betydelige andre gjør. Hvis du vil holde forholdet ditt sterkt, snakk bare om dine problemer med hverandre.

Som å la en demon i, diskutere sin sinne eller ditt personlige liv med andre, til og med din beste venn, legger bare brensel til brannen. Hvis opprørt eller skadet, gå til kilden og utfør det.Det hjelper ikke å lufte kontinuerlig til familie og venner. Du vil at de skal like din betydelige andre, så hvorfor bash dem?

Det gjør ikke bare deg galt, men det gjør også menneskene i livet ditt ikke som din partner. Det er en oppskrift på ødeleggelse. Hvis du har et problem, behold det mellom dere to. Stopp å gå utenfor for å finne naysayers eller folk som vil fortelle deg, du har rett. Det spiller ingen rolle, bare løse og la det gå. [Les: De 15 faser av et sunt forhold]

# 6 Arbeid som et lag. Nøkkelen til å forstå hvordan å holde forholdet går er tillit. Den eneste måten du bygger på og etablerer tillit er å være der for hverandre, ikke ha hemmeligheter, og jobbe for å løse problemer og bygge et liv sammen.

Ikke tenk at du er et enmansband og jobber sammen. Et sterkt forhold innebærer to personer som kombinerer deres hjerter, deres sjeler og deres liv. Hvis du ikke gjør det, er du bare to personer som bor sammen, følelsesmessig fra hverandre.

Lag store beslutninger sammen, snakk gjennom dine problemer, og slå til hverandre for å finne ut ting. Hvis du vil at de skal være din bedre halvdel, la dem være, ved å inkludere dem i livet ditt i stedet for å holde ting skilt.

# 7 Vær ærlig. For å bygge tillit må du være ærlig. Noen ganger forteller vi små løgner å "unngå en kamp." Jeg får det, ingen vil kjempe! Problemet når du forteller "små løgner" og du er oppdaget, blir de kjempefulle kamper.

De legger også små sprekker i forholdet ditt og gjør ditt betydelige andre spørsmål din sannferdighet fremover. Hvis du ligger en gang, selv i en liten grad, hvem er å si at du ikke kan gjøre det på stor skala?

Det er de små mistruthene vi forteller at skade vårt forhold mest. De pokker hull over tid og ødelegger tillit. [Les: 25 tegn på respektløshet i et forhold som ikke bør tolereres]

# 8 Lær å snakke sitt språk. Mange ganger tror folk at alle anerkjenner kjærlighet på samme måte. Det kunne ikke være lenger fra sannheten. Hver person viser og tolker kjærligheten annerledes.

Hvis du vil vite hvordan du holder forholdet ditt, kan du finne ut hvordan din partner hører kjærlighet. Hver person har forskjellige behov, hvis du finner ut hva partneren din må føle seg elsket og hel, snakk med dem på sitt språk.

Det kan bety at de trenger å høre deg si, "Jeg elsker deg," eller det kan bety at de trenger deg til å ta ut søppelet. Det er viktig å finne ut deres oppfatning av kjærlighet, slik at du kan snakke deres språk og fortell dem "Jeg elsker deg" på måter de hører på. [Les: Se etter disse 14 tegn på kjærlighet hvis du vil ha en lykkelig etterpå]

# 9 Det handler ikke om kommunikasjon. Ofte, ved første tegn på problemer, begynner et par å tenke at kommunikasjon er nøkkelen. Og det kan noen ganger være.

Men noen ganger er kommunikasjon ikke problemet, læring når ting er viktige, og når de ikke er nøkkelen. Hvis du kontinuerlig kommuniserer din misnøye til noen, så er det ikke at de ikke hører deg, det er at de er lei av å høre det.

Lær når du skal gjøre noe et problem, og når det er bedre bare å la det gå. Ingen er perfekt, inkludert deg. Lag en pakt å velge dine slag og ikke svette de små greiene, eller alt du finner er de små greiene som blir enorme.

Forhold er en vanskelig ting å opprettholde. Når det er med noen, blir det alltid tider når du viser din ikke-så gode side, har en grov patch, eller unnskyld min stumhet, kjeder deg til hverandre.

Hvis du prøver å ikke svette de små greiene, stole på, ta med hverandre, og hold ting levende i soverommet, kan det ikke være solskinn og blomster, men du vil bli storm.

Nøkkelen er å fortsette å prøve. Gjør hver dag en ny sjanse til å vise kjærligheten, få hverandre til å føle seg godt, selv på små måter, og aldri bære fremover fra dagen før. Følg det gamle Cherokee-ordtaket, "Ikke la i går bruke for mye av i dag."

[Les: 20 ting glade par gjør ikke i et perfekt forhold]

Lær hvordan du holder et forhold på sporet og harmonisk med disse ni tipsene. Det betyr at tilgi, glem, og tenk på hverandre og hvordan å gjøre hverandre lykkelige, ikke bare ved spesielle anledninger, men på små måter hver dag.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar