Slik holder du en gutt interessert: 30 Uanstrengt enkelt og sexy måter

Vil du vite hvordan du holder en fyr interessert i deg, uansett hva? Her er 30 sexy måter å gjøre deg drømmende og ønskelig i mannens øyne.

Mange jenter kan anta at gutta er ustabile og har lav rente.

Men i virkeligheten er menn ikke forskjellige fra jenter når det gjelder å holde seg glad i et forhold.

Gutter, akkurat som jenter, elsker nyhet.

Og de vil alltid være med en jente som er ønskelig, og en som er misunnelig av andre jenter og ønsket av andre gutter.

Vil du være den jenta?

Slik holder du en fyr interessert

For å holde en fyr interessert i deg, trenger du bare å huske noen måter å holde interessen hans vekket og hans ønske i deg toppet.

Her er 30 sexy måter å gjøre akkurat det!

Bruk disse tipsene på hvordan du holder en fyr interessert i deg, og du vil se hvor lett det kan være å få ham til å ha deg hele tiden.

# 1 Vær spontan. Støt ham, frykt ham, planlegger kvelden eller planlegg en helt forseggjort dato selv. Overrask ham og aldri være for forutsigbar.

# 2 Ikke forandre deg selv. Vær sann mot den virkelige personen som du er. Ikke forandre deg selv hele tiden, forutsatt at han ikke liker din personlighet. Vær kreativ, men hold deg til din komfortsone.

# 3 Ta initiativer i sengen. Din fyr kan like å ta kontroll over sengen, men når du dominerer ham og viser din selvtillit, kan han ikke hjelpe deg med å være forvirret av din selvtillit og sexiness i sengen. [Les: Tips for å kle på sex]

# 4 Lukk stor hele tiden. Lukter alltid bra rundt ham, men overstyr ikke subtile dufter med sykelig søte parfymer skjønt. Lukter alltid godt, og vær spesielt oppmerksom på din personlige hygiene og kropps lukt.

# 5 Awes hans venner. Menn er konkurransedyktige. Så lenge han synes han har den beste jenta i sin sosiale sirkel, vil han alltid kle seg til deg og vil være med deg. Awe hans venner og få dem til å tro at du er en fin jente, og du har gjort en god jobb.

# 6 Lær å forføre ham. Seduction stopper ikke i sengen. Vær sexy rundt ham og vær kreativ uansett hvor du går. [Les: Hvordan forføre en mann]

# 7 Vis interesse for hobbyene sine. En fyr ville absolutt elske en jente som viser interesse for sine spesielle hobbyer, det er å spille på Xbox eller klatre i fjellet. Menn ønsker å tilbringe livet med en kvinne som virkelig forstår dem og forbinder dem.

# 8 Ikke vær en dramadronning. Det er greit å kaste en masete passform nå og da hvis mannen din respekterer deg. Men uansett hva, overdriver ikke en situasjon eller blås den ut av proporsjon bare for å bevise et poeng. Gutter kan se gjennom handlinger av selv de beste dramakonene.

# 9 Vær hans skulder å lene seg på. Gi ham din styrke og støtte når han har lite moral. Berolig ham og hjelpe ham med å betro sine problemer til deg. Vær hans fortrolige og hans varme pute når han er i dumper og han vil behandle deg som en gudinne.

# 10 Vær hans arm candy. Se bra ut i armene når dere begge er sammen. Få en ny frisyre nå og da, se moterikt og stilig, og han vil aldri at du skal forlate armene sine.

# 11 Vær økonomisk trygg. Ha kontroll over økonomien din og ha en godt avgjort jobb. Gutter elsker en jente med et fast hode på skuldrene hennes. Samtidig forblir de en kilometer unna uforsiktige spendthrifts!

# 12 Har intelligente samtaler. En fyr vil kanskje ha en arm candy når han er på gata, men han vil også ha en elsker som kan kommunisere med ham og ha intelligente samtaler på slutten av dagen. [Les: Ting å snakke om i et forhold]

# 13 Vinn over hans familie. Gutter er festet til sine familier, og noen få gutter er til og med lojale mamma gutter. Gjør hans familie og venner til å tro at du er en fangst, og han vil definitivt elske deg mer.

# 14 Hjelp ham å håndtere livet. Menn kan oppføre seg som verdens frelser. Men inne, de er fortsatt små gutter som trenger en knus og en knus nå og da. Hjelp mannen din å håndtere problemene livet kaster på ham.

# 15 Offentlig visning av kjærlighet. Mannen din kan sitte bort fra en smule PDA, men han elsker det fortsatt når du klamrer på armene som en damer i nød. Det får ham til å føle seg kraftigere og sexy!

# 16 Slå på hans ego. Hvis du vil holde din mann interessert og glad, lær å stroke hans ego. Kompliment hans prestasjoner og gi ham et klapp på ryggen når han er stolt av noe. Få ham til å føle seg som en mann, og han blir din mann.

# 17 Vær uavhengig og avhengig. Forvirret? Vær avhengig når du er med ham. Vær uavhengig når du er alene. Det får ham til å føle seg mer som en mann når du er rundt, uten at du virkelig føler at du er trengende når han er opptatt med å gjøre noe annet.

# 18 Vær glad og interessant. Vær interessant og kreativ med livet ditt. Se den lykkelige siden i alt, selv i de mest verdslige dager. Når du er en optimist, vil din smittsomme lykke definitivt gni på ham.

# 19 Ikke la ham være usikker. Flørt med andre og snakk med menn, men aldri på bekostning av hans usikkerhet. Når han er rundt, klem ham nær og han vil svulme med hengivenhet for deg.

# 20 Ikke lett tilgjengelig. Tilbring tid med ham, men vær ikke klar for ham på hans beck og ring. Vær der for ham, men få ham til å savne deg når du ikke er i nærheten.[Les: Hvordan få ham til å savne deg]

# 21 Vær smart og sassy. Ikke spør dumme spørsmål. Gutter kan kanskje like en dum bimbette først, men de leter ikke etter et langsiktig forhold med dem.

# 22 Ikke vær klossete og trengende. Gutter som en damsel som trenger hjelp. Men det stopper når infatuasjonsperioden er over. Vis ham at du er selvsikker, og han vil alltid se etter måter å hjelpe deg og behage deg.

# 23 Være seksuelt innovativ. Kjenn dine trekk i sengen og overalt ellers. Ha kjønn på forskjellige steder, spille roll med ham, ha på seg et forkle og ingenting annet mens du lagrer noe spesielt, knytt hendene til bedposten ... Du får driften, ikke sant? [Les: Hva er virkelig en fyr på?]

# 24 Vær en god kokk. Uansett hva folk sier, ordtaket, veien til en manns hjerte er gjennom magen, holder seg fortsatt bra.

# 25 Lær å tenke som en fyr. Gutter og jenter tenker ikke alltid på samme linje. Lær å tenke som han, og øynene hans går bra med glade tårer for å ha en kjærlighet til en kvinne så spesiell. [Les: Hvordan tenke som en mann]

# 26 Ikke bli en pushover. Ikke vær den underholdende kone. Du trenger ikke å sitte ved føttene for å tjene hans respekt og kjærlighet. I stedet, bli opinionated og kast ham rundt når han kaster sin vekt rundt deg.

# 27 Pisk ham når han ikke kan oppføre seg. Behandle ham som et bortskjemt barn når han ikke oppfører seg. Ignorere sin barnslige oppførsel eller skjelne ham når han oppfører seg som en slob. Vær uforutsigbar og uhøflig når han feiler, og han vil frykte deg og respektere deg samtidig.

# 28 Gjør ham stolt av deg. Gutter kan være grunne ved første øyekast, men de vil fortsatt ha en jente de kan respektere og beundre. Vær en prest og en jente han kan se opp til i ærefrykt.

# 29 Respekter deg selv. Du er ikke en dørmatte. La ham vite at du har styrken til å fortsette hvis han gjør noe dumt eller behandler deg dårlig. Gjør det alltid som om du er den største prisen han har vunnet. Du trenger ikke å kalle deg en pris foran ham, men vise den til ham ved å ignorere ham eller skyve ham ut av soverommet når han feiler.

# 30 Gjør ham avhengig av deg. Så lenge han tror at han ikke kan leve uten deg, eller hvis han føler seg hjelpeløs uten deg, vil han alltid være interessert i deg.

Velg egenskapene du kan bruke, og du vil se hvor lett det kan være å holde en fyr interessert i deg. Men aldri la han bruke deg eller behandle deg som en pushover. Og tenk ikke to ganger om å straffe ham eller sette ham på plass når han ikke behandler deg riktig.

Tjen respekt og kjærlighet. Og la ham tjene din. Behandle ham med kjærlighet og hengivenhet, men bare hvis han fortjener det. Tross alt, så lenge han frykter å miste en fangst som deg selv, vil han aldri tåle ut av linjen, ville han?

[Les: 10 trekk av en perfekt kjæreste]

Disse 30 måtene på hvordan du holder en fyr interessert i deg, vil fungere perfekt, så lenge du husker at alt i kjærlighet må være felles. Få ham til å behandle deg riktig, og vis ham hvor spesiell og hyggelig du kan være hvis du velger å!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar