Hvordan imponere en jente over tekst: 7 regler for å gjøre henne fall for deg

Innholdsfortegnelse:

Hvordan imponere en jente over tekst: 7 regler for å gjøre henne fall for deg
Hvordan imponere en jente over tekst: 7 regler for å gjøre henne fall for deg

Video: Hvordan imponere en jente over tekst: 7 regler for å gjøre henne fall for deg

Video: Hvordan imponere en jente over tekst: 7 regler for å gjøre henne fall for deg
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, September
Anonim

Teksting er komplisert ved starten av et forhold. Bare vær deg selv og gjør hva som er i ditt hjerte, og det er hvordan du imponerer en jente over tekst.

Det var en dag da du ikke kunne skrive tekst. Jeg vet, ikke sant? Jeg er ingenting hvis jeg ikke er en tekst, som jeg fant er enten den beste form for kommunikasjon eller undergang. Hvis du vil vite hvordan du kan imponere en jente over tekst, handler det om å være kommunikativ og sette deg der ute. To ting gutter er ikke alltid gode på.

Hvis du liker en jente og vil imponere henne over tekstmelding, så er det ting du bør gjøre som kanskje ikke føles naturlig eller la deg være redd for avvisning. Men en jente ønsker noen ekte og i kontakt med sine følelser, ikke en unnskyldende fyr som spiller spill.

Hvordan imponere en jente over tekst

Det er ikke noe mer frustrerende for en jente som er i en fyr enn å få ett ords svar eller ventende dager for å få noe svar i det hele tatt. La meg hente deg inn på en liten hemmelighet, og det er vanskelig å få deg til å komme deg, ikke minst når det gjelder teksting.

På den andre enden av tekstmeldingsskjermbildet er en jente som venter og lurer på hvor hun står med deg. Hvis du blåser henne av, venter for lenge for å vise henne at du ikke er for henne eller gir henne ingenting, men rett svar, så leser hun at du ikke liker henne, noe som ikke er imponerende. Følg disse enkle regler for hvordan du kan imponere en jente over tekst og vinne henne over. [Les: Hvordan imponere en jente - 15 atypiske hemmeligheter du må vite]

# 1 Vent aldri for lenge til å svare. Visst, det vil være tidspunkter når du ikke kan svare tilbake med en gang. Men hvis du venter med å vise henne at du ikke er mer inn i henne enn hun er i deg, vil hun vite det. Å spille spill ved å spille vanskelig å få, kommer ikke til å få eller imponere henne. Mer sannsynlig, slår du henne av.

Hvis hun tekster du og du er tilgjengelig for tekst tilbake, gjør du det. Hun prøver å etablere en rapport med deg. Hvis hun setter seg der ute, skylder du henne det samme. Ingen ønsker å bli avvist, og jenter vil absolutt ikke bli spilt med. Så ikke svar med vilje. [Les: Hvor ofte skal du skrive en jente? 17 må-vite regler for teksting]

# 2 Vær morsom. Hvis du vil vite hvordan du kan imponere en jente over tekst, så finn ting å få henne til å le. Send henne morsomme GIF, bilder, eller bare vær lette. En jente liker å føle at du nyter livet og ser det morsomme rundt.

De vil også føle seg inkludert på de tingene som du finner morsomt å gjøre dagen lysere.

# 3 Ikke bruk den som ditt CV. Hvis du vil imponere henne gjennom tekstmeldinger, ikke vær en braggart. Hun bryr seg ikke om at du kjører en high-end bil eller at du eier noe dyrt. Ikke bruk teksting for å gi henne et CV på hvor fantastisk du er.

Teksting skal være en måte å bli kjent med den lettere siden av noen og deres personlighet, for ikke å være en ting å toot ditt eget horn. Hvis du vil imponere henne, ikke prøv å imponere henne. Bare vær deg uten all nonsens. [Les: En komplett guide til teksting før den første datoen]

# 4 Tekst ofte. Ok, jeg sier dette lett. Det er en fin linje å gå mellom teksting ofte for å få henne oppmerksomhet og bombardere henne med tekstmeldinger. Du vil skrive henne når du tenker på henne og har noe relevant å si, ikke bare for å dumpe henne hele dagen.

Hvis du ser noe du vil dele eller noe søtt å si, er det helt greit å plukke opp telefonen ofte. Hvis du ikke får svar, må du gå tilbake. Du kan komme for sterk eller skremme henne bort. [Les: Skal jeg skrive henne? Hva å vite før du skriver henne]

# 5 Si søte ting. Hvis du vil imponere henne gjennom tekstmeldinger, si søte ting. Det er en forskjell mellom å si søte ting og skumle ting. Snakk fra hjertet og fortell henne hvordan du føler om henne. Men kom ikke på super sterk, sjalu, eller tvangsmessig, hvis du vil imponere henne.

Tekst hennes ting om morgenen for å lyse dagen eller kvelden like før, for å la henne få vite at du tenker på henne. Å være søtt er super lett hvis du bare sier de tingene du føler i hjertet.

Prøv å holde seg borte fra de seksuelle tingene til du begge er enige om det er der du vil ta tekstmeldingen din. Hvis du sender hennes meldinger av den seksuelle typen, risikerer du å gjøre henne ubehagelig. Så, i begynnelsen, i det minste, hold deg til søt. [Les: 50 flørtende tekster som er sikker på å få henne til å smile]

# 6 Forstå dobbelt tekstregelen. Det er en uuttalt dobbeltekstregel som sier at du aldri skal skrive noen du liker før du får svar. Noen ganger gjelder denne regelen og noen ganger gjør det ikke. Hvis du vil imponere henne, så finn ut hva slags jente hun er fra starten.

Hvis hun er noen som liker en utfordring, gjelder dobbelt tekstregelen, noe som betyr at du ikke skriver henne mer enn en gang før teksten er tilbake eller det kan slå henne av. Hvis hun er romantisk i hjertet, så send henne mer enn en uten å vente. Noen ganger vil hun teste deg ved å spille hardt for å få og ikke svare uten å vente.

Hvis du føler at hun spiller spill, har du to alternativer, stopper spillene og vær ærlige eller spiller sammen. Jenter er kompliserte skapninger, så noen ganger må du bare ta en sjanse. Tross alt, hvis hun er en spillspiller og du ikke, så vil du kanskje ikke bli for investert.Vanligvis slutter spill ikke bare med tekstmeldinger. [Les: Dobbel teksting og andre tekster - 6 enkle regler for å spille det kul]

# 7 Bare vær deg selv. Hva de fleste jenter vil ha er en fyr som kan være seg selv. Så, kanskje i stedet for å undersøke hvordan du imponerer henne over en tekst, bare prøv å være hvem du er og si hva du vil. Nøkkelen? Tekst henne som du ville noen andre og ikke spille inn i alle reglene og spillene der ute.

Hvis du liker henne, mener jeg virkelig som henne, legg deg der ute og vis den indre deg. Fordi etter at du imponerer henne, må du være deg likevel. [Les: Hvordan imponere noen jente - 18 hemmeligheter som skal fungere hver eneste gang]

Tekstmeldinger når du først starter et forhold er en vanskelig ting. Det er ikke "ekte", og hva jeg mener med det er hva du skriver i en tekstmelding, leses av mottakeren uansett hvilken tankegang de er i. Så i virkeligheten, noen ganger, det spiller ingen rolle hva du skrive, folk leser hva de vil.

[Les: Hvordan tette en jente over tekst og få henne til å flørte tilbake med deg]

Hvis du vil vinne hjertet hennes, kan du lære deg å imponere en jente over tekst, kanskje du kommer i døren, men en gang der kommer hun til å bli forelsket i deg eller ikke. Så å være deg selv foran er den beste måten å flytte sammen med et ekte og varig forhold.

Anbefalt: