Hvordan imponere en jente på en første dato og garantere en annen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan imponere en jente på en første dato og garantere en annen
Hvordan imponere en jente på en første dato og garantere en annen
Anonim

Vil du vinne henne? Disse 17 tipsene vil lære deg hvordan du imponerer en jente på en første date og gjør henne desperat etter mer.

Finner du ofte deg mye, men hun mister interessen og vil ikke se deg igjen? Eller at du gjør alt du trodde du skulle, men hun vil ikke returnere teksten din eller ringe neste dag? Kanskje du mangler et triks, og du må lære å imponere en jente på en første date.

Første datoer kan være ganske nervøs for noen. Hvordan du starter på en første date, setter ofte tonen for hele forholdet, så skriv det klart for å imponere på sokkene.

Hvordan imponere en jente på første date - 17 ting som gjør hele forskjellen

Som de sier, teller førsteinntrykk, og dette er utrolig sant når det gjelder dating. Du har kanskje allerede møtt henne personlig, eller kanskje bare på nettet, men det er viktig å få det riktig når du først møtes riktig hvis du vil holde henne interessert.

Hvis du klarer å ess den første, garanterer du nesten at hun ikke vil kunne få nok og vil se deg igjen. Det kommer bare over den første hindringen som er den vanskeligste.

# 1 Vis opp på tid. Enten du plukker henne opp eller møter henne et sted, sørg for å være punktlig. Ingen liker noen som ikke bryr seg nok til å dukke opp på tid. Hvis du ikke er der når du sier at du vil være, så vær ikke overrasket hvis resten av datoen blir sur. [Les: Signerer du ødelegger din første date uvitende]

# 2 Kjole å imponere. Hvis du lurer på hvordan du kan imponere en jente på første date, husk at utseende ikke er alt, men de teller for noe. Jeg har vært på datoer med gutta som viste seg i joggesko eller flip-flops, og det tok meg øyeblikkelig av. Hvis du ser bra ut, viser den henne du tror hun er verdt å sette i innsatsen.

# 3 Vær forberedt. En første date er snill som et jobbintervju. Pass på at du er klar for hva hun kan spørre deg om. Hun vil vite om bakgrunnen, hva dine venner er, hva dine hobbyer er, og hva dine ønsker er. Gjør litt om på forhånd, så du vet hvordan du svarer på spørsmål hun kaster på deg. [Les: Alle måtene å perfeksjonere din første date samtale]

# 4 Virkelig engasjere seg med henne. Ta en ekte interesse for henne og hennes liv hvis du vil gjøre et varig inntrykk. Still spørsmål til henne om hva hun liker å gjøre eller hva hennes familie er, eller hvor hun gikk i skole. Hør virkelig på svarene hennes. Hvis du ikke er interessert i henne, vil hun plukke opp den.

# 5 Vis bort din personlighet. Prøv å være utgående, chatty, og skyv deg ut av din komfortsone. Noen av de vanskeligste datoene er når den andre personen er super sjenert og ikke har mye å si fra seg selv. Ikke få henne til å føle at hun skremmer deg, ellers vil du drepe gnisten.

# 6 Unngå å være for cliché. Det er alt godt og velvære på en dato med noen som er gjennomtenkt. Men prøv å unngå å være for cheesy med over-romantiserte en-liners eller cliché-bevegelser, som å trekke ut stolen for henne eller alltid å henvise til servitøren som "Garçon" * Ikke sjokker, dette skjedde med meg en gang *. Vær ekte og omsorgsfull, men overdriv ikke det. [Les: Hvordan være romantisk og søt, uten å være altfor kornig]

# 7 Ikke overbragte. Selv om du lever et super imponerende liv, ikke la egoet ditt få det beste av deg, spesielt hvis du prøver å imponere en jente på første date. Det er ikke noe verre enn å være på en date med en fyr som ikke vil holde opp med hvor utrolig han er, hvor mye penger han lager, eller hvor mange kvinner vil sove med ham. Ødelighet er en ønskelig kvalitet, så sørg for at hun ser at du har den i spader.

# 8 Latter er den beste medisinen. Alle elsker å føle at de kobler seg på et visst nivå når det gjelder humor, så det er langt å le av hennes vitser. Bare vær sikker på at du ikke går over bord. Det kommer over som desperat og får henne til å føle at du er falsk.

# 9 Vis hennes ridderlighet er ikke død. Å være en gentleman betyr ikke å dukke opp i en tredelt dress og åpne dører for henne overalt hvor du går. Det betyr bare å være høflig, snill, ikke forstyrrende når hun snakker, og viser henne din kjærlige og sjenerøse side. Måten du behandler andre er hva du kommer tilbake, så hvis du er en kjæreste, kommer hun til gjengjeld. [Les: Koden for moderne ridning]

# 10 IKKE nevne din eks. Dette er et stort første date rødt flagg når det gjelder å vite hvordan du kan imponere en jente på en første date. Det er ingen grunn til å nevne exen din i en hvilken som helst sammenheng på en første date, selv om det er å fortelle datoen, er du fortsatt venner.

Det kommer bare over som om du sammenligner henne med din eks, eller at du ikke er over ditt tidligere forhold. Og hvis din dato spør om henne, nevner den kort og ærlig, og flytt deretter til et annet emne.

# 11 Ta beslutninger. Ta kontroll og legg forslag. Ikke vent for henne å gjøre alle trekkene. Kanskje besøke den nye trendy restauranten, eller ta henne til din favorittplass i byen og vis henne rundt. Ikke vær ubesluttsom og svare på alt med "Jeg vet ikke, hva vil du ha?". Folk graver mot selvtillit, så vær ikke undertrykt.[Les: Topp 50 første date ideer for å wow din dato]

# 12 Ta det sakte. Hvis du finner halvveis gjennom datoen du virkelig liker henne og vil ha noe mer, må du ikke begynne å være for pushy eller skuespillende. Jeg har hatt mange en dato som startet bra. Så spiralet det inn i mannen som forsøkte å tvinge meg tilbake til hans sted. Hvis du tar det sakte, er sjansen hennes mer interessert i å bli kjent med deg på en annen dato.

# 13 Ikke sitte i stillhet. Komfortable, midlertidige pauser er ikke dårlige, bare sørg for at du ikke sitter i lengre perioder i plagsom stillhet. Vær trygg og slå en samtale eller dele en vittig vits for å bryte isen. Det løsner atmosfæren og forhåpentligvis får henne til å smile. [Les: 20 spørsmål å spørre på en første dato for den beste samtalen]

# 14 Sett telefonen din unna. Hvis du tilbringer det meste av natten, sjekker du hele tiden på telefonen, eller når du er med på vennene dine, slår du henne helt av. Ingen liker å være på en dato med noen som helst vil være på sosiale medier enn å engasjere seg med dem. Vær oppmerksom - oppdater statusen din når du kommer hjem.

# 15 Unngå all første dato no-nos. Hvis du vil sikre en annen dato, er det visse ting du må sørge for at du ikke går nære i nærheten. De viktigste: ikke vær uhøflig til ventetiden, ikke fortell sexistiske vitser, ikke gi tilbakehendte komplimenter, og ikke ha dårlig bordmaner. Disse er alle ting å unngå i det generelle livet uansett. Definitivt ikke gjør dem til en vane når du går på datoer. [Les: 14 sjarmerende måter å helt imponere på en jente på første date]

# 16 Ikke vær vanskelig når regningen kommer. Når du får sjekken, sørg for at du viser minst en indikasjon på vilje til å betale for det, selv om du forventer at hun betaler for noe av det. Hvis hun er en anstendig person, vil hun tilby å dele den med deg eller betale for hennes halvdel.

Ikke bare lene deg tilbake og fortelle henne at hun betaler for alt. Du vil ikke ha henne til å være presumptuous om at du betaler for det hele, så gjør det ikke med henne. [Les: 12 riktige sosiale etikettregler som omdefinerer moderne oppførsel]

# 17 Være åpen minded. Hvis hun vil gå på en månelyset spasertur, bestiller noen ekstra skudd, eller ønsker å ta en siste øyeblikk med film. Jo mer åpen for å prøve nye ting og være spontan, desto bedre. Å være stengt eller unadventurous er en sikker brann måte å slå henne av. Så vær morsom og dristig hvis du vil vinne henne over.

[Les: Teksting etter en første date - Den komplette veiledningen for å gjøre det riktig]

Første datoer kan være litt skremmende, men med denne veiledningen for hvordan du kan imponere en jente på en første date, vil du snart være på vei til å bli en ustoppelig dating maskin. Kom deg ut og ta deg en oppfølgingsdato!

Populært emne