Slik ignorerer du en fyr: 13 måter å endelig få ham til å forlate deg alene

Hvis du er utenfor irritert, vil du vite hvordan du ignorerer en fyr. Slik kan du sikre at han lar deg være alene for godt hvis du ikke liker ham.

Noen ganger får gutta ikke hinten. Du kan ignorere ham igjen og igjen, men han kan likevel plage deg. Du kan til og med fortelle ham at du vil at han skal forlate deg alene, og du må fortsatt ha å håndtere ham. Det er derfor utrolig viktig å vite hvordan man ignorerer en fyr.

Det er bare noen gutter der ute som plager deg uendelig. Du vil egentlig ikke kunne få dem til å forlate deg alene med mindre du finner de riktige måtene å ignorere dem. Heldigvis kan vi definitivt hjelpe med det.

Noen gutter kan bare ikke ta et hint

Det er tilfeller der gutta ikke kan ta hinten. Du har ignorert dem alt du kan, og likevel vil de fortsatt ikke forlate deg alene. Bortsett fra å endre nummeret ditt og flytte et annet sted, kan det noen ganger føles som om du ikke kan gjøre mye.

Dessverre kan du ikke endre disse typene gutter. Av en eller annen grunn kan de ikke respektere dine ønsker, og de forlater ikke deg alene. Dette er de typene du må passe på fordi de vil være det vanskeligste å bli kvitt. [Les: 10 skumle fyrtyper du trenger for å unngå å snakke med]

Hvordan ignorerer en fyr, så han vil endelig forlate deg alene

Jeg får hvor irriterende det kan være å håndtere en fyr som bare ikke vil stoppe. Du kan også føle at det ikke er noe du kan gjøre. Men det er. Vi har noen måter for deg å ignorere de gutta, så de vil bare stoppe allerede.

# 1 Ikke svar på tekster. Aldri svare. Selv om du vil fortelle ham å forlate deg alene, bare ikke. Når du åpner den døren, blir det mye vanskeligere å lukke. Men hvis du holder den stengt, er det mye lettere å ignorere en fyr.

Du kan finne det veldig vanskelig å motstå å svare, men tvinge deg til å holde seg stille. Du kan til og med blokkere nummeret hans hvis du virkelig ikke kan hjelpe deg selv. Gjør alt du trenger for, slik at du kan unngå å gi inn i hans tekster. [Les: En trinnvis veiledning for å få noen til å slutte å snakke med deg]

# 2 Aldri svar på telefonen din for ham. Faktisk, hvis du også får noen private samtaler rundt samme tid, prøver han å kontakte deg mye, og du ignorerer ham, svarer ikke. Dette er på grunn av samme grunn bør du ikke svare på teksten. Ikke gi dem en grunn til å tro at de bryter gjennom til deg.

# 3 Blokker nummeret hans. Hvis de ovennevnte metodene er for harde, eller han sender tekst og tekst og ringer nesten nonstop, blokkerer han nummeret hans. Hvis du ikke mottar samtalene og teksten, trenger du ikke engang å bekymre deg for å ignorere ham. Bare husk at han fortsatt kan prøve å kontakte deg personlig eller andre steder hvis han ikke kommer igjennom via telefonen. [Les: Hvordan stoppe noen fra å kontakte deg flere ganger]

# 4 Slett ham på alle sosiale medier-plattformer. Hvis han ikke kommer til deg på telefonen, kan han prøve å gå gjennom sosiale medier. Slett og blokkér ham på alle former for det. Ikke la noe være åpen for ham for å kunne snakke med deg.

Blokkering er definitivt den beste måten å gå, så han kan ikke engang se dine ting lenger heller. Noen ganger kan unfriending noen fortsatt tillate dem å se hva du har til og hvor du har vært. Ikke la ham se din plassering, uansett hva.

# 5 Unngå å gå hvor som helst han frekventerer. Dette kan være vanskelig fordi det ikke ser ut til å være rettferdig at du må unngå å gå et sted fordi han irriterer deg. Men hvis du vil vite hvordan du ignorerer en fyr, må du gjøre dette.

Ikke gå hvor som helst du vet at han kan være. Hvis han er vanlig på en lokal bar hver fredag ​​kveld, unngå å gå dit. Du trenger ikke alltid å gjøre dette, men bare vær vekk til han ikke lenger plager deg. [Les: 12 måter å ignorere noen som psykisk stresser deg]

# 6 Ikke engang snakke om ham. Jeg mener det. Du vil nok klage på ham og snakke skit, men bare ikke. Hvis det er overhørt av noen han er venner med, kan det gjøre ham angrier. Og jo vredere blir han, jo verre vil han irritere deg, og det blir vanskeligere å ignorere ham.

# 7 Få noen voksne til å hjelpe deg. Hvis du er i skole, kan det være veldig vanskelig å ignorere noen når de sitter ved siden av deg. Snakk med de voksne. Fortell dem at han blir et problem i livet ditt, og du vil bare holde deg borte fra ham. De bør overholde og bidra til å gjøre ting litt enklere for deg.

# 8 Ignorer også hans venner. Han kan prøve å oppnå sine venner for å snakke med deg på hans vegne. Du er bare bedre å ignorere alle vennene sine også. Du må kanskje ende opp med å behandle dem alle akkurat som han og ignorere dem så mye du kan. Det kan ikke være lett, spesielt hvis du er venner med noen av vennene sine, men prøv det beste. [Les: 10 måter å ignorere folk som ødelegger en helt god dag]

# 9 Slett ham fra livet ditt, i utgangspunktet. Hvis du kan bli kvitt dem på hver eneste måte, gjør du det. Noen gutter gir ikke opp og de vil ikke gi deg fred. Du må slette ham fra livet ditt. Dette vil definitivt lære deg å ignorere en fyr som ikke vil forlate deg alene.

# 10 Bekreft ikke engang dem. Uansett situasjonen, ikke engang gi ham et hint at du betaler oppmerksomhet. Hvis du gjør det, vil han spise den opp og fortsette å komme tilbake for mer. Hvis du ved et uhell løper inn i ham, late som du ikke engang såg ham. [Les: 10 typer mennesker å unngå og aldri bli venner med]

Hva å gjøre hvis han ikke vil forlate deg alene - selv i person

Tingen om gutta som ikke vil forlate deg alene, er at de kan bli farlige. Ja virkelig. Hvis du føler deg usikker, eller du ikke kan få dem til å forlate deg alene og de også invaderer ditt personlige liv, er det noen ting du kan gjøre.

# 1 Pass på at du forteller ham ansikt til ansikt at du ikke vil at han kontakter deg. Noen ganger må du erkjenne ham personlig. Hvis han er ubarmhjertig, bare si til ham at du ikke vil at han snakker til deg igjen. Dette vil hjelpe ham med å få hint om at du faktisk er veldig seriøs om det. [Les: Måter å avvise noen og hva du kan forvente etterpå]

# 2 Få dine venner og familie til å hjelpe. Ta noen venner og familie inn. La dem være barrieren mellom deg og fyren hvis han ikke gir opp. Din familie og venner vil at du skal være glad og trygg. De vil sikkert gå inn hvis du spør.

# 3 Få myndighetene involvert. Dette kommer til å være den aller siste tingen du kan gjøre hvis fyren seriøst ikke forlater deg alene, og uansett hvor mye du har ignorert ham, holder han deg plaget. Få politiet eller andre myndighetstall involvert. Det kan være nødvendig med en hindringsordre hvis du føler deg truet på noen måte.

[Les: 11 klare ledetråd, den fyren som liker deg, blir til en stalker]

Å vite hvordan du ignorerer en fyr, vil definitivt komme til nytte på et tidspunkt i livet ditt. Stol på meg. Å følge disse tipsene vil hjelpe deg med å sikre at du ikke blir irritert av gutta lenger enn nødvendig.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar