Hvordan identifisere og fikse vanlige næringsfeil

Innholdsfortegnelse:

Hvordan identifisere og fikse vanlige næringsfeil - øVELSER 2023
Hvordan identifisere og fikse vanlige næringsfeil - øVELSER 2023
Anonim

John Romaniello er en mann du bør høre på. Ikke bare er han en verdensklasset styrketrener, fettutslagsekspert og treningsmodell, han er også leder av Arnold Schwarzeneggers treningsråd - og enhver med Arnies respekt kjenner en eller to ting om å bygge muskler. Hans hemmelighet? Optimalisering av klientens hormoner, slik at kroppen deres er primet for å være magert 24 timer i døgnet. Hans siste klient? Du.

Han mener at det er to grunnleggende kategorier av menn: de som tar vare på sine kropper og de som ikke er. Du kan være i den sistnevnte gruppen, selv om du tror du er i den tidligere. Vanlige feil inkluderer trening for mye og ikke sove eller spise nok. Slik identifiserer du feilene dine og retter dem.

Spis stor

Den største tingen å fikse er ernæring. For de fleste gutter betyr dette å senke karbohydrater, øke protein og øke fett. Mettet fett er demonisert, men det er ikke dårlig hvis du får det fra de riktige kildene - steker, egg og bacon anbefales alle, og heldigvis deilig.

Først og fremst sørg for at kosthold og trening er i samsvar. Jeg ser mange gutter som jobber med å bli store, men spiser som om de vil bli små. Hvis du setter i timene på treningsstudioet, må du sørge for at du spiser nok til å gjenopprette. Du kan gjøre to treningsøkter om dagen uten overtraining - men bare hvis du spiser nok.

Spis etter tall

Jeg har eksperimentert med fasting og funnet det kan være en god måte å miste fett mens du opprettholder muskler og holder hormonnivåene i balanse. 5: 2 dietten er OK, men det er mer sofistikerte metoder for fasting. En jeg har hatt suksess med, er 16: 8, noe som betyr at du skal holde alt du spiser i et åtte-timers vindu hver dag.

Jukse noen ganger

Hvis du bruker mer kalorier enn du tar inn (kaloriereduksjon), vil nivåene av leptin - et nøkkelhormon for å regulere energiopptak og utgifter - falle, senke din metabolske hastighet og gjøre det tøffere å miste fett. Planned cheat måltider, vanligvis en gang i uken, vil bidra til å regulere leptin og få ting som fungerer normalt igjen. Det er også en psykologisk fordel å vite at du kan ta fridager fra kostholdet ditt, spise det du vil og ikke bli fett.

Kjenn din chronotype

Søvn er det vanskeligste for de fleste å ta opp, men det bør ikke være. Noen mennesker har det bra å stå opp tidlig om morgenen, andre kan klare seg oppe sent, bedre. Dette er en refleksjon av når deres hormoner er optimalisert for aktivitet, eller deres kronotype. Finn ut din egen og sørg for at du får nok kvalitetssøvn når du trenger det. Hvis du er vant til å dicking rundt for en time før sengetid, ser på meningsløs TV og surfer på internett, stopp - bare gå til sengs tidligere. Hvis du trenger noe å gjøre, prøv å lese fiksjon før sengetid for å slappe av.

Høst belønningene

Poenget med dette rådet er ikke bare å se bra ut - det er å være den beste versjonen av deg selv. Sett litt planlegging i arbeidet ditt i treningsstudio, kjøkken og soverom, og det er det du vil, slik at du kan ejoy livet ditt mer.

Fusk: systemet Her er Romaniellos regler for en vellykket juksedag

1. Ikke gorge

Du kan spise hva du vil, men stopp før du er fylt. Ikke fortsett før du er klar til å kaste opp.

2. Kjøp på dagen

Kjøp din juksemad på dagen, og kast deretter bort eventuelle rester når dagen er over. Hvis det er der, vil du spise det.

3. Spis det du vil ha

Hvis du ikke vil spise junk food, trenger du ikke - bare spis mer av tingene du liker, selv om det er veg.

4. ha det gøy

Husk: ingen skyld. Dette er en dieting strategi, og hvis du følger alle reglene, vil det hjelpe deg å brenne fett.

Populært emne