Slik hugger du en mann i 7 enkle trinn

Innholdsfortegnelse:

Slik hugger du en mann i 7 enkle trinn
Slik hugger du en mann i 7 enkle trinn
Anonim

Kramming kan være et feminint show av kjærlighet, men hver mann av 21st århundre må vite hvordan å gjøre det. Vel, med mindre du vil at folk skal tro at du er et skap, som aldri er bra. Her er din komplette 7-trinns guide for å fullføre en manns klem, akkurat slik det var ment å være.

Klikk her for å lese introduksjonen: The Perfect Man's Art

Du har nå lært når det er hensiktsmessig å klemme og når det ikke er det. Vi håper imidlertid at du ikke bare har gått der ute og prøvd å kramme noen fordi (a) vi ennå ikke har fortalt deg hvordan du skal kramme og (b) sjansen er, uansett kraming du har gjort uten å lese trinn 2 nedenfor, er det ulovlig i rundt 100 land over hele verden. Den siste tingen vi ønsker, er å se deg på CNN for brutto offentlig mislighold i henhold til Burkina Fasos lover.

Trinn 1: Intention

For det første er det viktig å ikke la din enorme bli fanget av vakt. Ikke bare løp opp til noen og klem dem uten å la dem få vite din intensjon, da dette vil komme over som om du skal fange dem. De kan føle at du går for deres underdager og ikke skjønner at du klemmer dem.

I stedet åpner kroppen din med hendene ca 20 cm fra hverandre, sørg for at høyre hånd er høyere enn venstre og lene seg litt tilbake. På den måten kan du i utgangspunktet se ut som om du skal utføre noen Euro-techno robotdans, men vær sikker på at enormt vil se at du nærmer deg dem til å klemme, og ikke å danse.

Trinn 2: Hodet ditt

Kant hodet til venstre, la storbyen vite hvor du skal ellers kan du begge ende opp mot hverandre og ved et uhell kysse. Vi ville ikke ha en situasjon der du re-enacter en scene fra Brokeback Mountain.

Trinn 3: Embrace

Trinn inn mot din medmenneske, din høyre hånd vil gå over skuldrene, med hodet ditt til venstre for deres.

Din grad av oppriktighet vises ved at du grep dem i hendene dine.

Hvis du ikke klarer å gripe fast, vil du ende opp med et diskett, halvhjertet forsøk som vil gjøre at du ser ut som et retard på en klemkonvensjon. Hold hodet rett, vendt fremover.

ADVARSEL: Hvis du ser ned eller hælder mot din enorme, kan dette virke upassende og se ut som om du er smooching.

Trinn 4: Hvor lenge klemmer jeg?

Den kramme tidslinjen avhenger av hvor komfortabel du er, men realistisk er et sekund eller to bra. Hvis det er et familiemedlem eller en beste venn, kan det være mye lengre. Vær imidlertid forsiktig. Å holde seg lengre i denne kompromissløsningen kan gjøre deg ubehagelig og få øye med jenter som går forbi, noe som betyr at i stedet for å tenke at du er kult, tror de at du svinger den andre veien.

Trinn 5: Gjør omfavnelsen et "Man-Hug"

For øyeblikket føles du sannsynligvis som om denne klemmen er som leir som en Elton John på piller. Men ikke bekymre deg, det som gjør klemmen 'manlig' er Pat. Patet er den mest avgjørende delen og skiller guttene fra mennene. Løft din høyre hånd opp (ikke som om du hakker Hitler) og klistre på baksiden av bige. Dette viser at du er en mann, og jo vanskeligere du klapper, desto mer mannlig er du.

Trinn 6: Gå tilbake

Du har nå fullført mannen klemmen. Men å vite hvordan du fullfører tilbake er viktig. Etter å ha klappet din bige tre eller fire ganger, flytt deg smart, løft hendene og gå tilbake.

ADVARSEL: Ikke skyv armene sakte over din enorm kropp eller arme på en sløv måte, ellers vil du fortelle vennene dine forvirret med dine kramende intensjoner. Hvis dette skjer, og du kan ikke unngå det, kjør!

Trinn 7: Etterbehandling

Du har nå fullført de første 6 trinnene i den perfekte mannen klemmen. Men for å avslutte dette på den mest hensiktsmessige måten, ikke hoste, skrape deg selv eller se redd etter klemming. I stedet, si noe som tilsvarer hvorfor du hugget som "hvordan har du det?", "Flott å se deg", eller "Hei, hvordan er det?"

Bra gjort! Du har gjort det. Du er fortsatt en mann, og du har utført en klem som viser din feminine side. Du er dyret til 21st århundre. Du er verdens gladiator. Du er Dude.

Populært emne