Shy Guy Guide: Hvordan kramme en jente uten å føle seg ubehagelig

Kramme noen er ikke akkurat vanskelig å gjøre, men gutta som er for sjenert til å ta et trekk, kan bruke litt hjelp. Så, disse tipsene hjelper deg å vite hvordan å klemme en jente.

Jeg har en bekjennelse å gjøre. Jeg er en hugger. Jeg har vært en i tjuefem år, og jeg planlegger ikke å stoppe helst snart. Hvorfor? Fordi klemmer er kjempebra. Det er ingen erstatning for følelsen du får når du åpner armene dine, og noen kommer inn for å forsegle avtalen med en stram og varm omfavnelse. Det er som å drikke den første, ikke-skælende sipen av varm sjokolade på en regnfull dag. Men hvis du er usikker på hvordan du skal klemme en jente, hjelper vi deg med å sette i gang kramper.

Det er også et overraskende faktum om klemmer, ifølge en studie utført av Pennsylvania State University. Kramme noen fem ganger om dagen gjør folk lykkeligere. Så det er ingen overraskelse noen ville ønske å klemme og bli hugget i retur.

Når er det hensiktsmessig å klemme noen du liker?

I situasjonsmessige termer er det i mange tilfeller hensiktsmessig å knuse noen. Når du kommer til en sammenkomst, når du hilser en dato, eller når du ønsker en gjest velkommen.

Og det er ikke bare i lykkelige tider, du kan kramme noen triste til å få dem til å føle seg bedre, klemme noen sint på å hjelpe dem å roe seg, klemme noen du ikke vet for å vise deg ikke bryr deg om dine forskjeller. Kramming er universell. Kramming er en del av hvem vi er.

Jeg klemmer vanligvis noen når instinktene mine forteller meg at det er greit å klemme dem. Det tok meg en stund å oppdage at det er den lille delen i vår tarm som pinger når vi står overfor to valg. I dette tilfellet var valgene, å klemme eller ikke å klemme.

Når jeg ser moren min, sier det ping ja. Når jeg ser en nær venn, sier det ping ja. Når jeg passerer en fremmed på en gate, sier pingen nei. Når jeg ser en kollega, sier den pingen "ikke nå." Hva? Det er en "ikke nå"?

Selvfølgelig er det. Det er en del av hvordan ditt instinkt fungerer. Det forteller deg at det er en mulighet for et ja, gitt de rette omstendighetene. Hvis jeg bygger et bedre og mer intimt forhold til en kollega, det vil si bli vennen min, forteller meg at det er greit å klemme en person.

Likevel nærmer ikke alle til å klemme måten jeg gjør. Noen er mer bevoktet, mens andre er mer åpne for ideen om å knuse alle. Hvis du vil klemme personen du liker, er det ned til hva dine egne følelser forteller deg. Tror du det er greit å klemme denne personen? Tror du de er typen som ville være ok med det? [Les: Hvordan få en kjæreste 101: 11 tips for å få det til å skje]

Kramer noen du liker

I relasjoner er et knus noe du gjør for å føle deg trygg. Det er det du gjør for å vise kjærlighet. Det er en refleks. Det er en del av romantikk. En ekte klem, uten frykt, usikkerhet eller fortvilelse føles som hjemme. Det er akkurat det du trenger når du minst forventer det.

Vanligvis er folk som er romantisk tilkoblet, gå på kysset, av frykt for å bli plassert i vennssonen. Heldig for deg, det vil ikke alltid være tilfelle. Hvorfor? Fordi akkurat som et kyss er mer enn bare to lepper som møtes i et felles punkt i rommet, er en klem mer enn bare to massemasser som klemmer sammen på plass. Rymte jeg bare om to tredjedeler av dette avsnittet? Går videre…

Når jeg er i et forhold, vet jeg at jeg virkelig liker personen når jeg ikke kan stoppe å klemme dem. Jeg klemmer dem mens du ser på fjernsyn, mens du lagrer mat mens du går. Heck, hvis det var lovlig, ville jeg klemme dem mens de kjørte! Det er fordi kramming gjør meg trygg og sikker. Enda viktigere, en klem kan ta vekk smerten når jeg føler at vekten av mine problemer ligger på meg.

Hvordan kan en fyr klemme en jente han liker?

Det beste er å spørre, men det er neppe den vanlige ruten folk tar. Å kramme en venn eller et familiemedlem er enkelt. Du gjør det bare uten å tenke to ganger. Kramme en jente du liker, derimot, er ganske annerledes.

Gutter som er selvsikker nok i sin egen hud, kan bare gå inn for "deilig å se deg" klem og bli ferdig med det. Shy fyrene har en vanskeligere tid fordi de sannsynligvis rister på innsiden og lurer på om jenta de liker kommer til å gjengisle deres klem. Hvis det er tilfelle, her er vårt råd for deg.

Først spør deg selv disse spørsmålene:

# 1 Er det greit å klemme henne på det stedet og det nøyaktige øyeblikket? Er du i en overfylt heis? Går du over en farlig, taubro? Er du midt i en intens samling av Jenga? Hvis svaret på noen av disse er ja, da nei, det er ikke greit. Ikke haste det. Det vil alltid være en sjanse for deg å klemme henne et sted som fysisk tillater det. [Les: 16 ikke-seksuelle berører for å føle seg tilkoblet og elsket]

# 2 Er hun ok med å bli krammet? Igjen, bruk dine instinkter. Bruk også dine øyne og ører. Hvis hun ser ubehagelig ut i din nærhet, eller hvis hun høres utrykt eller irritert, kan det ikke være den beste tiden å gå inn for en klem.

# 3 Er du virkelig klar til å klemme henne? Selv om hun har det bra med å klemme deg, er du virkelig opptatt av det? Hvis du er for nervøs, kan du skremme jenta du liker. Ta dypt pust, løsne opp, og ikke tenk over det. Kram henne når du føler at tiden er riktig.[Les: 8 tegn en jente gir om hun vil at du skal gjøre et trekk]

Ting å huske:

# 1 EN VIKTIG REMINDER: Ikke klem en jente hvis du har en boner. Selvfølgelig vil du ikke gjøre det. Men det ville ikke skade å sjekke før du gikk inn for en klem.

# 2 Ikke prøv noe galt ... enda. Ingen twirls. Ingen kjører inn i hverandre. Ingen film-opphavsrettsbeskyttet klemmer heller. Du må jobbe med det først.

# 3 Ikke snus håret selv om du tror du kan være stille om det. Noen jenter er ikke delvis til sniffere. Det kommer over som skumle noen ganger. [Les: Sosial angst til sosial sommerfugl: Hvordan være mindre vanskelig]

# 4 Ikke kyss henne ved et uhell. Jepp. Du vil ikke dra dit. Krammer henne er allerede nervøs nok, kysser henne krever en helt annen artikkel.

Slik starter du HUG:

Endelig! På den gode delen! Følg disse trinnene for å sikre at du gir jenta deg som den fineste klemmen hun noensinne har hatt.

# 1 Face henne. Den lille bevegelsen gir stor innvirkning. Når noen står overfor, sender det et signal om at oppmerksomheten din bare er fokusert på dem. [Les: Hvordan spørre en jente når du er en sjenert fyr]

# 2 Lene seg mot henne. Dette er når motivet ditt uttrykkes. Lene i betyr at du vil være nærmere den personen. Hva skjer neste er opp til deg.

# 3 Åpne armene dine. Dette er det universelle signalet for "Kram meg." Kombiner dette med de to første trinnene, og jenta vil vite hva som skjer.

# 4 Vent på henne å åpne armene tilbake. Pass på at hun gjør dette, ellers er det ikke noe poeng i å fortsette videre. Ingen åpne armer betyr ingen klem.

# 5 Gå fremover (eller tommer fremover). La oss si at hun åpner for klemmen. Det betyr fortsatt ikke at du er i. Det er mulig at hun bare er høflig.

# 6 Lukk armene rundt henne litt. Nå vil du finne ut om klemmen var verdt alt det harde arbeidet og innsatsen du satte i å lese denne funksjonen. [Les: Sukker, sukker: Slik snakker du en jente og gjør henne smelter]

# 7 Vent på henne til å gjøre det samme. Hvis hun klemmer deg tilbake, oh gutt. Du er en heldig fyr!

# 8 Stram klemmen din. Ikke klem henne for tett, ellers kan hun begynne å føle seg ubehagelig. Bare hold henne litt strammere, men ikke kvel henne. [Les: 13 regler for etikett for den moderne gentleman]

# 9 Sjekk for å se hvordan hun reagerer. Hvis hun stiver, er hun ikke i den. Hvis hun plager, er hun ikke i den. Hvis hun lar gå, har hun gjort det. Hvis hun holder seg litt lenger, er du gull. [Les: 15 kroppsspråkstilstander en jente gir bort hvis hun liker deg]

# 10 Vent på henne å gi slipp. Det er bare høflig å la huggeen gi slipp på huggeren. Hvis hun ikke gjør det, kan du sannsynligvis gi slipp på henne når du begynner å føle armkrammen. Men vi vet veldig godt at du vil gjerne gjøre klemmen litt lenger, ikke sant? Når hun lar deg gå, smiler du. Vis henne hvor mye det betydde for deg.

Husk, en klem er ikke den allerste og enden - alt ditt forhold. Det er mer å komme, men det hjelper sikkert med å starte med noe som en varm og koselig klem for å vise jenta hvor mye du bryr deg om henne.

[Les: 11 typer klemmer en kvinne gir og hva de egentlig mener]

Har du prøvd å klemme jenta du liker før? Hva var det som? Tror du disse tipsene kan hjelpe deg i fremtiden? Fortell oss i kommentarene nedenfor!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar