Hvordan holde en samtale og hold noen engasjert og ha det gøy

Når det gjelder å møte nye mennesker, er det viktig å vite hvordan å holde en samtale. Slik gjør du at folk liker å snakke med deg.

Du kan egentlig ikke gå gjennom livet uten å vite hvordan du skal holde en samtale. For det meste er alt du gjør, det er viktig å snakke med folk. Skaffe en ny jobb? Du må holde en samtale. Prøver du å møte noen nye til dags dato? Du må kunne snakke på en engasjerende måte.

Egentlig, å vite hvordan å holde samtalen går er ekstremt viktig. Men det er nok av oss her ute som bare ikke kan. Det er vanskelig. Vi vet ikke hva jeg skal si og holder noen engasjert lenge nok til å bli kjent med oss, er nesten umulig.

Å holde noen interessert er ikke så lett som det ser ut

Selv om noen mennesker bare er født med talent for å snakke - som selgere - må andre jobbe veldig hardt på det. Det er en ferdighet og ikke bare noe som naturlig kommer til alle.

Og det betyr, akkurat som evner du plukker opp, det tar tid og krefter. Det gode med å kunne holde en samtale er at det er mange fordeler å vite hvordan du gjør det. Disse fordelene tjener som kraftige motivatorer. [Les: Hvordan være morsomt og få folk til å elske din bedrift]

Slik holder du en samtale og holder oppmerksomheten på deg

Uansett grunnen til at du vil lære å holde en samtale, vil arbeidet være det samme. Avhengig av hvor du starter, må du jobbe en stund for å få det riktig. Her er våre beste tips for å holde en samtale.

# 1 Start med et emne før du introduserer deg selv. I stedet for å gå opp til noen og bare fortelle dem hvem du er, lede med et emne. Du må starte med en samtale før du kan holde den.

Ellers kan den personen se på deg og spørre hvorfor du prøver å snakke med dem i utgangspunktet. Bare å starte med navnet ditt er ikke verdifullt for dem. Du må starte med noe som vil engasjere dem rett utenfor flaggermuset. [Les: 25 gode samtale forretter for når du tegner en tom]

# 2 Gjør det til et interessant emne. På samme måte som det var sagt ovenfor, må dette emnet virkelig trekke dem inn. Hvis de ikke tror det er verdt en diskusjon, blir de kjedelig og til slutt ikke vil snakke. Det gjør en samtale mye vanskeligere å starte med et godt emne med en gang.

# 3 Koble til hva du snakker om til den andre personen. Du må virkelig fokusere på å lage tilkoblinger. Folk vil ikke fortsette å snakke med deg hvis de ikke tror at informasjonen du har påvirket dem på noen måte.

Det betyr at du må gjøre dem bryr seg om hva du forteller dem som om det påvirker deres liv. Den beste måten å gjøre det på er å trekke en tilkobling fra emnet til dem. Dette betyr også å stille spørsmål.

# 4 Still spørsmål som er åpne. Du kan ikke bare spørre noen form for spørsmål. Hvis de svarer med "ja" eller "nei", forlater det ikke deg mye å jobbe med. Du må snakke med dem hvis du vil lære å holde en samtale.

Jo mer du får dem til å snakke, jo mer blir de engasjert i samtalen. Det vil gjøre det mye enklere for deg å holde det i gang og å faktisk ha en dyp diskusjon. [Les: 43 intellektuelle spørsmål for å gnist smart snakk med noen]

# 5 Forlov deg selv. Hvis du vil at noen vil fortsette å snakke med deg, må du gi dem en grunn. Å være engasjert og faktisk ta hensyn til deg selv, gjør en stor forskjell. Når personen synes du bryr deg om hva de har å si, vil de ønske å snakke mer fordi du har gjort dem til å føle seg viktige.

# 6 Har noen ideer i tankene for å styre samtalen. Du kommer tom for samtalemner hvis du ikke har noe i bakhodet. Det skjer bare noen ganger. Å klikke med personen naturlig vil bidra til å lindre noe av dette, men det skjer ikke alltid med en gang.

Så hold en liste over forskjellige ideer i tankene, slik at du kan holde samtalen på gang når det begynner å fizzle ut. Hvis det kommer til det punktet, må du jobbe hardt for å opprettholde et spennende diskusjonsnivå, slik at det ikke vil ende helt. [Les: 20 spennende samtaleideer for å holde diskusjonen gått]

# 7 Gjør en tilkobling til dem selv. Folk vil naturligvis snakke med folk de har tilknytning til. Så du må tegne en mellom dere to. Det kan være om noe, egentlig. Pass på at de vet at du har noe til felles, og det blir lettere å holde samtalen fordi de også vil sette i gang.

# 8 Pass på at kroppsspråket ditt er innbydende. Betydning, du kan ikke sitte der med skuldrene dine slumped og ser lei seg. Pass på at kroppen din står overfor dem, du lager øyekontakt, og du smiler.

Jo mer lette du ser ut og jo mer interessert i diskusjonen du ser, desto mer vil de fortsette å snakke med deg. De vil plukke opp de positive vibene og vil fortsette å snakke med deg.

# 9 Sørg for god øyekontakt. Dette er virkelig en viktig del av å lære å holde en samtale. Det handler mest om å være fascinert med dem, men også om å danne en forbindelse. Jo mer du ser på noen i øyet, desto nærmere knytter du deg. Bare gjør ikke feilen ved å stirre dem ned og freaking dem ut.[Les: Hvordan se noen i øynene uten å se ut som et kryp]

# 10 La samtalen fortsette naturlig. Noen ganger vil det bare. Du må ikke tvinge det, og du kan bare lene deg tilbake og nyte samtalen. Å vite hvordan du holder en samtale har mye å gjøre med å vite når du bare skal la det flyte og når du skal legge mer innsats i.

Hvis ting bare bæres av seg selv, la dem. Ikke avbryt ett emne bare fordi du tror du må presentere de andre ideene du hadde i tankene.

# 11 Bruk humor ganske ofte. Folk nyter selskapet av morsomme individer. Det betyr at for å holde samtalen på gang, bør du kaste litt humor. Gjør et par vitser og se hvor ting går. Jo mer de liker å ha deg rundt, jo lettere blir det å holde samtalen. [Les: 20 signerer deg, jeg har mestret kunsten med en tørr sans for humor]

# 12 Ikke satt for mye press på deg selv. Hvis du er bekymret for å holde samtalen, vil du ikke bli fullstendig nedsenket i den. Du må bare slappe av og la ting skje som de burde.

Jo mer du bekymrer deg for det, jo mer som kommer over, og du vil være stiv og nervøs. De er veldig tilnærmet kvaliteter, og det setter folk av. Så ha litt tillit og bare snakk med folk. Formforbindelser og hvis samtalen er over, la den være over.

[Les: Slik holder du en samtale med noen du virkelig liker]

Å finne ut hvordan du holder en samtale når du suger på det, kan være frustrerende. Heldigvis kan disse tipsene styre deg i riktig retning, slik at du kan fange noen oppmerksomhet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar