Hvordan hjelpe noen med tillitsspørsmål åpne opp og overvinne deres frykt

Når tillit ikke kommer lett, er det alltid en grunn til det. Lær hvordan du hjelper noen med tillitsspørsmål overvinne frykten.

Tillitsproblemer kommer i alle former og størrelser. Noen virker som sjalusi. Andre gjør at noen virker kald eller fjernt. Men alle tillitsspørsmål kan bli jobbet og hjulpet. Du må bare vite hvordan du kan hjelpe noen med tillitsspørsmål.

Hvor begynner du?

Det første skrittet for å hjelpe noen med tillitsspørsmål er tålmodighet. Det er ikke en ting du kan si eller gjøre for å få denne personen til å åpne opp og stole på deg. De har sannsynligvis tillitsspørsmål fra noen i det siste som løy til dem.

Selv om du ikke er grunnen til deres tillitsspørsmål, må du tjene sin tillit gjennom handlinger og forståelse. Å være tålmodig med noen, og la dem komme til å stole på deg i sin egen tid, er det beste du kan gjøre. Dette hjelper dem med å innse at du tror de er ventetiden verdt.

Hvordan hjelpe noen med tillitsspørsmål uten å ta det personlig

En grunn til at mange mennesker ikke har tålmodighet for noen med tillitsspørsmål, er fordi de tar det personlig. De tror, Jeg har ikke gjort noe galt for dem, ikke å stole på meg, men de straffer meg for det. Det er ikke sant skjønt. Når noen har tillit til problemer, er det fordi de stolte på noen før og ble lurt.

Du kan føle deg som om du blir begrenset eller straffet, men faktisk straffer de seg for fortiden. De spørsmålet alt, og deres smerte og frykt er mer tung enn frustrasjonen din kunne forestille seg.

Deres tidligere erfaring førte til deres frykt for å stole på noen nye. Men disse menneskene har ofte noen av de største hjerter og venter tålmodig på at de skal åpne opp og stole på at du er så verdsatt. Hvis du lurer på hvordan du kan hjelpe noen med tillitsspørsmål, skjønner du at den beste måten å hjelpe er å stole på. [Les: Utfordringene med å være redd for kjærlighet]

Forstå hvordan du hjelper noen med tillitsproblemer

Tillitsspørsmål kommer fra frykt for å bli skadet eller forrådt igjen. Hvis du ikke har den frykten, er du heldig. Og selv om det kan virke urettferdig å stole på denne personen, slik at de kan stole på deg. Stol på at de prøver sitt beste og vil stole på deg.

Hvis de har et øyeblikk av irrasjonell sjalu eller tøft, la dem vite at det er greit og du forstår. Å bli opprørt eller defensiv bare skyver dem lenger unna. Gi dem beskjed om at du ikke tar det personlig. Du kommer hvor de kommer fra og er villige til å hjelpe, men du kan. [Les: Pistanthrophobia og forstå frykten for å stole på noen]

# 1 Spør dem hva du kan gjøre.Selv om du holder deg rolig og tålmodig hjelper alle med tillitsspørsmål, blir de alle drevet av ulike kilder. Noen mennesker trenger bare tid til å stole på, andre trenger noen til å tjene tillit, andre trenger mer enn det. Så spør dem.

Si noe som, Jeg vet at du har tillitsspørsmål på grunn av fortiden din og er glad for å vente på at du stoler på meg, men er det noe jeg kan gjøre for å hjelpe? Dette lar dem få vite at du er villig til å jobbe med dem, i stedet for å skylde dem. De kan be deg om å ta ting sakte, være der for dem når de trenger deg, eller bare vær pasient. [Les: Tegn på usikkerhet folk kan ikke skjule når de føler seg usikre]

# 2 Tilbyr å snakke om det.Ofte for å forstå hvorfor denne personen har tillit til problemer, må du kjenne historien. Det kan være vanskelig for dem å uttrykke det. Selv om de er sannsynlig over den personen som har skadet dem, kan situasjonen og forførelsen være lenge hos dem.

Men hvis du vet hva denne personen gikk gjennom, kan du kanskje bedre sympatisere med sine følelser. Bare vet at ved å si, Jeg ville aldri gjøre det til deg vil ikke sette dem rolig. Når det gjelder de med tillitsspørsmål, betyr ord mye mindre enn handlinger.

# 3 Bevis det heller enn å si det.Du kan ikke forstå hvorfor de fortsatt ikke stoler på deg etter at du lovet ikke å skade dem eller at du aldri ville lyve eller jukse, men disse ordene vil ikke gå langt for noen med tillitsspørsmål. De ønsker å ta ordene dine til sinns og tro på deg, men de har blitt lurt før.

Snarere enn å gjenta dine løfter, bevise din lojalitet. Prøv å ikke avbryte planer, dukker opp når du sier at du vil. Tilbyr å gjøre dem mer komfortable i visse situasjoner og faktisk gjøre det. Det kan virke som om du legger ekstra arbeid i, men denne personen er verdt det. [Les: 25 måter å si «Jeg setter pris på deg» uten å bruke ord]

# 4 Realisere hva de gjør for å stole på deg.Din frustrasjon kan begynne å bli det beste av deg. Du kan tenke at du gjør så mye for å tjene tillit, men lurer på hva de gjør. Selv om det kanskje ikke virker som det på utsiden, kjemper de stadig med seg selv.

Mellom ønsker å stole på deg og være redd for å bli skadet igjen, er det vanskelig, om ikke umulig å glemme så intens smerte og svik. Ikke bare er de nølende med å stole på deg, men de mistet også tillit til seg selv. Som du kanskje venter, sitter de ikke, men begger seg selv til å velge lykke over frykt.

# 5 Hva om de ikke kan riste denne frykten?Ingen er noen gang sikker på et forhold. Du vet aldri hva som skal skje. Og den frykten og tøven bor i alle, selv de uten tillitsspørsmål. Så de som har blitt skadet av å stole på før, har frykten blitt til paranoia. Det kan være vanskelig å gi slipp på og tro at ting vil fungere.

Og for de som har blitt gjentatte ganger skadet, kan de ikke være klare. Hvis du har gjort alt du kan og vil hjelpe, men de kan ikke riste deres tillit, kan det ikke være riktig tidspunkt. Du kan hjelpe dem med å si at du bryr deg og du ikke vil forlate, men det er klart at de ikke er klare for et forhold.

Gi dem beskjed om at du fortsatt er der for dem, men de må jobbe på deres tillitsspørsmål utenfor et forhold. Kanskje de kunne gå til terapi. De må selv reflektere og lære å stole på seg selv før de åpner seg for noen andre. [Les: La slippe av noen du elsker uten bitterhet]

# 6 Noen ganger er det alt du kan gjøre.Hjelp er en vanskelig ting når det gjelder tillit. Alt du kan gjøre noen ganger, er vent og vær der. Andre ganger slipper du for at de skal finne veien tilbake. Det kan virke counterintuitive å forlate noen som ennå ikke stoler på deg, men la dem gå for å finne ut det på egen hånd, kan være det de trenger.

Stol på problemer er ofte interne. Så det er lite du kan gjøre fra utsiden. Alt du kan håpe på er at de vil kunne stole på igjen og være virkelig glad en dag, enten med eller uten deg.

[Les: Den trinnvise veiledningen for å overta tillitsspørsmål i forholdet ditt]

Tillitsspørsmål er kompliserte, smertefulle og frustrerende. Men når du vet hvordan du hjelper noen med tillitsspørsmål, er det tålmodig å være der for dem, alt du kan gjøre.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar