Hvordan hjelpe noen opp når de føler seg ned og deprimert

Alle har sine høyder og nedturer, det er bare en del av livet. Men det blir tider når du må vite hvordan du hjelper noen opp når de er nede.

Vi har alle øyeblikk i våre liv hvor vi er på en utrolig høy at vi rir ut til slutten. Men selvfølgelig kan disse høyene ikke vare evig. Og når den tiden kommer, blir det en bratt nedgang. Ikke vær redd, det er bare en del av livet. Stol på meg, livet mitt er best beskrevet som en berg-og dalbane, så jeg kan fortelle deg alt om lavene. Alle mennrelaterte, men la oss ignorere det for nå og finne ut hvordan du hjelper noen opp uten å få dem til å føle seg verre.

Hvordan hjelpe noen opp - 16 måter å få dem til å føle seg bedre

Når du føler deg nede, vil du åpenbart at folk rundt deg for å hjelpe deg å stå opp igjen på føttene dine igjen. Så, dette betyr at du må betale tilbake favør når dine venner føler seg lave. Jeg mener, hva er venner for? Vi alle faller ned og noen ganger trenger vi en hånd å komme tilbake på våre føtter. Her er 16 måter å finne ut hvordan du kan hjelpe noen.

# 1 Vær der til slutten. Hvis du har bestemt deg for å være ved vennens side mens de går gjennom en tøff tid, må du sørge for at du holder deg ved siden til slutten. De trenger støtte og noen de kan stole på, og hvis de har valgt deg, må du ære det. [Les: Hvordan være en god venn - BFF-koden alle vennene må følge]

# 2 Gi dem plass når de trenger det. Det er viktig at du bruker tid med din venn og støtter dem, men det er også viktig at du gir dem litt plass. Jeg vet at du kan være bekymret for deres velvære, men ingen liker å bli kvalt. Så, hvis de ber om plass, respekterer det.

# 3 Gi ikke råd. Med mindre de ber om det. Jeg mener, du er ikke den som går gjennom opplevelsen, så det kan ikke være å gi råd * din interesse *. Det kan faktisk få dem til å bli dømt eller enda mer engstelig / deprimert om deres situasjon. Hvis de ønsker å lufte, la dem. Men ikke dr. Phil på dem.

# 4 Unngå å si utløserord. Det er noen ting som skal fungere som triggere for dem. For eksempel kan de høre en sang som spiller på radioen som spilte på bryllupet til sin sene mann. Noen ganger vil det være uunngåelig. Men hvis du kan finne ut hva utløserne er, kan du hjelpe deg med å unngå dem. [Les: Hvordan hylle noen opp og få dem til å føle seg fantastisk igjen]

# 5 Det handler ikke om deg. Ikke prøv å gjøre det om deg hvis du vil hjelpe noen opp. Jeg sier ikke at du er egoistisk, men noen ganger blir folk sugd inn i den energien og begynner å komme inn i sinnrammen. Fokuser oppmerksomheten på vennen din og få dem til å føle seg bedre.

# 6 Hjelp dem å finne måter å frigjøre sine følelser på. Hjelp dem å fokusere på ting som får dem til å føle seg bedre. For noen mennesker handler det om musikk, kickboxing, matlaging, skriving - det kan være hva som helst. Målet ditt er å finne ut hva det er og oppfordre dem til å bruke det som et uttak.

# 7 Spør dem hva de trenger hjelp med. Så ofte antar vi ofte at vi vet hva noen trenger hjelp med. Men dette er faktisk ganske egoistisk av oss. Så spør dem hva de vil ha hjelp med. Det kan være like enkelt som å ha en klem. Eller de vil ha et stykke pizza. Eller de vil være alene. Men hvis du ikke spør, vet du ikke. [Les: 15 kvaliteter av en god venn som setter dem fra hverandre]

# 8 Ikke minimer deres følelser. Jeg kan ikke stå når folk prøver å minimere andres følelser. Bare fordi du ikke føler sine følelser, gjør dem ikke mindre gyldige. Så ikke minimer hvordan de føler seg hvis du vil vite hvordan du hjelper noen opp. Fortell dem at de kan ta så mye tid som de vil, og at selv om du ikke vet hvordan de føler, er du her for dem.

# 9 Spør dem hvordan de føler seg. Du vet at de er deprimerte, men hvordan har de det? Jeg vet, det er et så enkelt spørsmål, men så mange av oss glemmer å spørre det. Ikke anta at du vet hva de føler. Sørg for å spørre dem daglig om hvordan de føler. Det kan også hjelpe dem med å se hva som hjelper dem til å føle seg bedre, eller som får dem til å føle seg verre. [Les: Hvordan lage en deprimert person føler seg bedre uten å dømme dem]

# 10 Gjør din egen forskning. På fritiden din, gjør noen undersøkelser om depresjon eller angst. Gjør dypere undersøkelser om deres spesifikke sykdommer, enten det er depresjon eller angst. Se hva utløserne er og hva som forårsaker disse sykdommene. Du bør bli kjent med hva du har å gjøre med.

# 11 Ikke aktiver usunn oppførsel. Jeg vet at du tror å gå til en bar for å få et par drinker og slappe av er en fin måte å hjelpe noen opp, men det er det ikke. Hold dem borte fra alkohol og vanedannende vaner. Det er så lett når du er deprimert for å skru det ene glass vin i en flaske. Hold dem rene, og hvis du vil gjøre noe med dem, gjør det en positiv aktivitet.

# 12 Påminn dem om deres styrker. De går gjennom en grov patch for øyeblikket, men det betyr ikke at de har mistet egenskapene som gjør dem som de er. Du må minne dem om hvem de er og hva de representerer.De kan være i et mørkt hull akkurat nå, men du må minne dem om lyset. [Les: Hvordan bli mer positiv og øk alles livskvalitet]

# 13 Snakk om å få støtte. Du er ikke en psykolog, men hvis du er, så er du helt kvalifisert. Men hvis ikke, er du ikke kvalifisert til å veilede dem. Du kan støtte dem, selvfølgelig, du er ikke opplært i å håndtere disse typer psykologiske problemer. Så snakk med dem om å få profesjonell hjelp.

# 14 Ikke inkluder deg selv som en sammenligning. Ikke bruk deg selv som en sammenligning. Jeg vet at du tror du hjelper ved å snakke om hvordan du led, men det handler ikke om deg. Dette handler om dem, så hold historiene dine til deg selv i mellomtiden. Å sammenligne smerten din til smerte er som en vridd konkurranse.

# 15 Vær forberedt på det verste. Vel, det hørte ikke for positivt. Hør, jeg sier ikke at du må være på 24/7 selvmordsklokke. Imidlertid bør du ha antall ulike tjenester tilgjengelig bare i tilfelle noe skjer. Kanskje de begynner å ha selvmordstanker, så få nummeret til selvmordstelefonen tilgjengelig for dem.

# 16 Vær tålmodig. Hvis de lider av angst eller depresjon, kommer dette ikke bare til å blåse over etter en rådsøkt og noen antidepressiva. Dette er en pågående prosess der folk som lider av depresjon eller angst alltid vil være utsatt for det. Så ikke forvent suksess over natten, du må være tålmodig.

[Les: 22 måter å hjelpe en trist venn og få dem til å føle seg bedre]

Nå som du vet hvordan du kan hjelpe noen, kan du ikke bare få et blikkøye. Hvis du er en venn, kan du være der for de gode tider, men du må også holde fast i de dårlige tider.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar