8 helbredende skritt for å hjelpe en venn komme over en oppbrudd

Når kjærlighet kommer ned, etter en oppbrudd, kan det være en overveldende opplevelse for alle. Her er noen måter å hjelpe en venn til å reparere et ødelagt hjerte.

â € œEnlig la noen være din prioritet mens du lar deg være deres alternativ. â € Â â € "Mark Twain

Et knust hjerte er en av de opplevelsene vi alle kan forholde seg til, men det er en opplevelse som må føles alene. En viktig del av helingsprosessen er imidlertid støtte fra venner og familie.

Selv om det er vanskelig å se vennen din trist og opprørt, er det viktig å minne dem om å bryte opp med en person de elsker mer enn noe i verden, men hvem visste ikke hvordan de kunne sette pris på dem på riktig måte , er egentlig ikke så stor feil - det kan hjelpe dem. De sier at noen aldri vil vite hvor sterk de virkelig er før de blir sterke, er det eneste valget de må gjøre.

Vi er koblet til å elske og uttrykke dyp hengivenhet, men for hver handling er det en lik og motsatt reaksjon. Når vi elsker dypt, gjør vi også vondt når breakup kommer. Denne reaksjonen er ikke noe mindre enn en hjertestikkende smerte, ensomhet og tilsynelatende evig håpløshet. [Les: Hvorfor har kjærlighet skadet så mye når det går dårlig?]

Komfortabelt et knust hjerte

Hvordan hjelper du en venn til å reparere et knust hjerte, og hvordan hjelper du dem med å bevege seg frem og finne trøst når alt de føler er smerte? Det er mulig å gå videre, men det er hardt arbeid. Jeg har vært der også, og mens vi alle kan reise forskjellige veier for å oppnå helbredelsen, kan du være trygg på at helbredelsen kommer.

Å hjelpe en venn som går gjennom en oppbrudd, er ikke alltid lett. Noen ganger synes mennene å være sterkere enn kvinner, men de gjør også vondt. Jeg har hatt det privilegium å tilby skulderen til en mann som gråt så hardt etter at kjæresten hans lurte på ham at det også fikk meg til å gråte. Jeg var glad for å ha vært der for ham. I dag er vi fortsatt venner, og han er nå lykkelig gift.

Det kan ta mye tid og krefter på å hjelpe en venn gjennom denne perioden av sorg, men det er hva venner er for ... vi bære hverandres smerte. Hvis vennen din går gjennom en oppbrudd, er din tilstedeværelse på dette tidspunkt verdifull, fordi breakups er vanskelige å takle med deg selv. [Les: 15 livsleksjoner du kan lære av dine egne oppbrudd]

Hjelper en venn avtale med en oppbrudd

Her er noen tips som kan hjelpe alle som lider av et ødelagt hjerte. De vil gi litt innsikt i å finne en vei tilbake til lykke. Et knust hjerte er aldri enden av veien; Det er alltid håp, og din venn kan lære å elske igjen med hensikt. Tross alt bør vi aldri være redd for å elske igjen.

# 1 Lytt og ikke døm. Lytting er en av de mest nyttige og viktige tingene vi kan gjøre for en venn. Det høres enkelt, men alle så ofte hører vi ikke. Vi pleier å gi råd selv før vi hører det virkelige problemet. Så bare hør, og la dem få vite at du hører og forstår deres smerte. De vil sannsynligvis føle seg forvirret, i tillegg til å være trist og i siste ende sint.

Uansett årsakene som ble gitt for å bryte forholdet, vil vi alltid være igjen med spørsmål. Å være forvirret er helt logisk, spesielt hvis vennen din ikke fikk se oppbruddet som kommer.

Husk at det er greit å høre og gi støtte, men du må ta pauser og sette grenser. Å snakke om en oppbrudd i en lengre periode kan være deprimerende. [Les: 8 innlegg bryte opp spørsmål du trenger for å finne svar på]

# 2 Tillat dem å gråte. Gråt helbreder sjelen, og gråter de vil. Naturen ga oss tårer av en grunn. Når noe festerer inne i oss, enten følelsesmessig eller fysisk, trenger det å komme ut. Rensing av våre sår må skje før helbredelsen begynner. På dette punktet er gråt det beste medisin; det vil ta en last av skuldrene sine.

# 3 Donâ € ™ t forelesning. Som mennesker har vi en tendens til å foredrag, gi råd og påpeke alle de tingene som den andre personen gjorde feil. Nå er det ikke på tide å sammenligne situasjonen med deres. Det kan være mindre drenering på dere begge dersom du bare lar vennen din snakke gjennom det.

Det er ikke nødvendig å spille skylden spillet om hvem som var rett eller galt eller å snakke dårlig om en ex. Hvis forholdet er over, så er det hva det er ... over.

# 4 Vær tålmodig. Det er lettere å opprettholde vennskap i de gode tider. Så det er bare naturlig at det kan være en belastning på vennskapet når det er vanskelige tider, for eksempel en oppbrudd. Dette kan være frustrerende.

Påminn deg selv om at du må være tålmodig og empatisk overfor situasjonen. Dette kan bety at du må tåle å lytte til de samme spørsmålene og historiene gjentatte ganger. Men kanskje det var en tid da noen hjalp deg i løpet av en oppbrudd. Så minne deg om hvor tålmodig den vennen var under dine vanskelige øyeblikk. [Les: Finn kjærlighet igjen - En leksjon om håp]

# 5 Flytt på. Etter en oppbrudd er det vanlig å nekte situasjonenes finalitet og å komme seg ut, be om andre sjanser eller forsøk på å få svar. Men å unngå kontakt med din eks er det beste middelet for helbredelsesprosessen å tre i kraft. Dette er lettere sagt enn gjort. For å kunne fortsette på en sunn måte, må vennen din sørge, og breakup representerer sorgprosessen.

De kan ikke helbrede hvis de stadig prøver å gjenopprette kontakt med en eks. Snarere er dette den perfekte muligheten til å fokusere på egen egenverdighet.Oppfordre din venn til å utforske nye muligheter og å gjøre noe annerledes med livet deres. Fortell dem at de ikke trenger noen eller noe for å gjøre dem lykkelige. Deres lykke er deres eget ansvar. [Les: 12 grunner til at ingen kontaktregel er den beste veien fremover]

# 6 Gjør noe morsomt. Hjelp vennen din til å la håret sitt ned ved å gå og danse og ha et par drinker. Latter er også en god medisin, så finn ting å le om sammen og morsomme steder å gå med vennen din. Prøv å unngå steder hvor din venns eks kan være, da det bare vil bringe tilbake smertefulle minner.

Det blir gode og dårlige dager; helbredelse er en prosess.

# 7 Tren det ut. Ta vennen din til treningsstudioet slik at de kan trene sin sorg og få litt umiddelbar lindring. Kjører, svømmer, går, eller noen form for trening vil stimulere hjernekjemikaliene som fremmer veksten av nerveceller for helbredelse, både følelsesmessig og fysisk. Hjelp vennen din til å ta ansvar og bli en mester i deres sinn og kropp.

# 8 Liste dine styrker. Oppmuntre din venn til å bruke tiden til å identifisere sine styrker og svakheter og å liste dem. Da kan de ta utfordringen med å bevege seg fremover fra all tristhet og smerte og forsøke å være produktive.

Dette er tidspunktet for at vennen din skal øke sine standarder før han begynner på det neste forholdet. Og til slutt, hjelp din venn til å forstå at de ikke gjorde noe galt; kanskje deres ex gjorde ingenting galt også. Noen ganger virker ting bare ikke uansett grunn. [Les: 14 ting å huske på når du støter på en eks]

Fortsett, din rolle er å hjelpe vennen din med å ta barnetrinn og leve livet en dag av gangen til de får sin styrke tilbake. Kjærlighet dør ikke bare; det endres bare fordi det morphs til noe annet ... selvtillit verdsettelse.

Din venn trenger å vite at selv om deres hjerte har blitt blåst og brent fra tidligere relasjoner, er det greit å elske igjen, men ikke haste det. Presten og forfatteren Henri Nouwen oppfordrer oss til å elske igjen fordi hjertet bare utvides med kjærligheten vi er i stand til å strømme ut.

[Les: Hvordan bevege seg fra et brudd med et smil]

En vis mann sa en gang at det eneste som kan reparere ditt ødelagte hjerte, er faktisk den som brøt det i første omgang, noe som betyr at du. Så vær så oppmerksom på det, og prøv å være den som har ansvaret for dine følelser. Du kan gjøre det!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar