Hvordan ha Swag: 22 Trygge måter å se kul gjør noe

Trenger du mer swag? Hvis du lurer på hvordan du har swag, er det 22 måter å utvikle en indre tillit til, vil alle være sjalu!

Du vil kanskje lære å ha swag av flere grunner. Tiltrekke en fyr eller en jente du liker, komme inn med en kjøligere mengde, eller bare for å ha den holdningen, den luften om deg som gjør at folk stopper og setter hodet på seg.

Å ha swag handler ikke bare om å være kul eller se bra ut. Det handler om å ha en viss indre tillit. En som synes å sømløst se ut av deg, og sier til verden, "Jeg vet hvem jeg er og jeg liker det."

Hva betyr det å ha swag?

Hvis du har swag, er du selvsikker, men ikke arrogant, og du er helt fornøyd med din unike, fantastiske glans. Du bryr deg ikke hva andre mennesker tenker fordi du vet at du ser ut og føler deg bra. Du er en kul og selvsikker person, og det er bra nok for deg.

Hvordan å ha swag

Å vite hvordan man har swag handler ikke bare om å kle seg rett eller være i visse typer musikk eller ideer. Det er en hel livsstil. Så, hvis du vil ha mer swag, prøv disse 22 tipsene.

# 1 Har tillit. Nummer ett tips for å ha swag? Selvtillit. Tenk på det. Når har du noen gang trodd at noen hadde swag, så kult, eller var det noen du ville henge med hvem som stod og var nervøs hele tiden?

Din selvtillit må komme fra innsiden. Bare vet at du har stil, du har verdi, og du vil ikke la noen få deg ned. Hvis du virkelig tror det, vil andre også. [Les: Hvordan bygge selvtillit og innse at du er verdt det]

# 2 Gå høyt.Pass på at du står stolt og går høyt. Hvis du holder hodet høyt uansett hvor du går, tenker folk automatisk på deg som selvsikker, og folk legger merke til deg mer.

# 3 Vet hva du snakker om. Det er ikke noe verre enn noen med alle disse store meningene, som egentlig ikke har en darntråd hva de snakker om. Hvis du sier at du liker et band eller ønsker å snakke med politikk eller hva du velger å hente en samtale om, sørg for at du gjorde din forskning.

Ikke la til å like noe bare fordi det er trendy eller fordi andre sier at de gjør det. Det er greit å innrømme når du ikke har hørt om noe eller ikke vet hva folk snakker om. Bare si: "Å, jeg vet ikke hva det er, fortell meg om det," er så mye bedre, og bare godtar å bli fanget på et senere tidspunkt. [Les: 20 grunner til at folk ikke liker deg]

# 4 Se folk i øyet.Gjør øyekontakt med folk når du snakker med dem. Når du går inn i et rom eller fest, eller til og med når du spaserer nedover gaten, ser du folk i øynene. En frekk nikk eller et blunk gir deg også en trygghet og gjør at du ser tilnærming og moro.

# 5 Føl deg komfortabel i din egen hud. For å lære å ha swag, gi inntrykk av at du føler deg komfortabel i din egen hud. Hvis du alltid prøver å forandre deg selv eller stønn på måten du ser, vil du aldri ha swag. Du bør vite hvem du er, aksepter den, og vær fornøyd med mye. [Les: 20 måter å være komfortabel i din egen hud og elsker å være deg]

# 6 Kjole med originalitet. Å ha swag handler ikke om å følge massene. Det handler om å være unikt og originalt og å ha din egen ta på ting, uansett hva. Du trenger ikke å være original for det, men en liten følelse her og der som er unikt din, gjør deg virkelig skiller seg ut fra mengden.

# 7 Ikke vær redd for å dele dine meninger.Folk med swag er ikke blindt enige med hva alle andre sier. Ikke vær redd for å stå opp for deg selv og utvikle meninger som går mot mengden. Mangfold og gode debatter er hva livet handler om.

# 8 Forstå godt kroppsspråk. Pass på at du kjenner kroppsspråket ditt. Bare enkle ting som å stå med kroppen din åpen mot noen, ikke komme for nært, nikker og smiler, gjør at du kommer over som en selvsikker og sjarmerende person. [Les: 10 subtile kroppsspråk beveger seg til å virke mye mer selvsikker]

# 9 Ikke ta opp med klær, hår eller sminke. Hvis du alltid justerer klærne, restyler håret ditt eller legger på mer sminke, ser du ikke ut som om du er veldig komfortabel med måten du ser på. Bare vet at du ser bra ut, og la den være der.

# 10 Får aldri ut av kontroll.Personer med swag er vanligvis ganske i kontroll over sine følelser. De er ikke de som blir veldig full, for høyt, aggressiv, eller starter noen dramaer.

# 11 Vær glad. Folk er langt mer tiltrukket av de som ser ut som de er glade og morsomme. Gips et smil på ansiktet ditt og kom deg ut! [Les: Hvordan lage lykke til standardstandarden din]

# 12 Snakk med alle. Hvis du vil ha swag, er du ikke den typen person som bare henger ut med de "kule" barna. Personer med swag er hyggelige for alle, de har tid til alle og viser å være snill, er kul.

# 13 Ikke vær for høy eller ubehagelig.Det er en enorm forskjell mellom selvtillit og arroganse. Pass på at du vet hva det er!

# 14 Elsker kroppen din.Alle har kroppsoppheng fra tid til annen. Folk med swag lærer å akseptere sin form, jobbe med det og omfavne det!

# 15 Har en stil. Personer med swag har en stil unikt deres.Du må kanskje eksperimentere litt før du finner din, men når du gjør det, vet du det.

# 16 Ikke vær falsk.Ingen liker noen som er falsk. Folk suss deg ut snart nok. Å ha swag handler om å være ekte. [Les: 36 grunne egenskaper av en overfladisk person]

# 17 Har dine egne slangord. Ikke tvinge det, og ikke begynn å lage ditt eget språk, men hvis du kommer med en kul måte å si noe på, eier du det!

# 18 Vær positiv. Vær en positiv person, se det gode i ting, og finn humor i enhver situasjon.

# 19 Har god kunnskap.En person med swag er intelligent og vet om mange forskjellige ting. Lag en rekke interesser, les nyheter, få gode karakterer. Dette er alle ting som hjelper deg til å føle seg trygg i enhver situasjon og enhver samtale. [Les: Hvordan bli en intellektuell]

# 20 Ikke legg andre ned. Hvis den eneste måten du har det bra på med deg selv, er å sette andre ned, du har ikke swag. Latter på andre bekostning er ikke kult. Du vil snart gjøre flere fiender enn venner.

# 21 Få folk til å le.Humor er seriøst attraktiv. Hvis du får folk til å le, er det halv kampen. Du trenger ikke å gå der ute og levere en enmans komedierutine, men å holde noen vitser opp i ermet og være vittig, gjør underverk. [Les: 35 tips for å sjarmere absolutt noen]

# 22 Behold en luft av mystikk. Ikke vær den personen som gir absolutt alt bort. En person med swag er vennlig og åpen. De deler ikke sine dypeste, mørkeste og mest pinlige hemmeligheter med folk de nettopp møtte. Hold noen ting tilbake, og du vil alltid være noen folk vil vite mer om.

[Les: Hvordan få tillit og forvandle livet til det bedre]

Disse 22 tipsene vil sikre at du vet hvordan du har swag som andre ønsker. Du blir tenkt på så kult, rolig og samlet, morsomt og interessant, med det noe om deg som andre ønsker at de hadde!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar