Hvordan å ha ingen strenger vedlagt forhold

Er du fristet av ideen om en NSA fling ting? Bruk denne veiledningen og disse tipsene for å få deg til å være en ikke-strenget tilknyttet kompis på kort tid!

Mange gutter og jenter elsker ideen om et ikke-strenget tilknyttet forhold.

Alt moro uten problemer med å bli bundet?

Ideen virker veldig spennende, fordi du får kaken og spiser den også!

Men er det alt så rosa og morsomt?

Er det ingen strenger knyttet forhold til deg?

Helt ærlig er ikke strenger tilknyttede relasjoner mye moro, men det er ikke for alle.

Ikke alle kan håndtere delikatessen til dette falske forholdet som føles som kjærlighet, men er ikke noe mer enn noen få øyeblikk av lyst og moro.

[Les: 13 nei strenger vedlagte sex spørsmål å vite om du er klar for det!]

For noen begynner det gøy og blir til en ensidig romantikk.

For andre slutter det med usikkerhet og sjalusi.

Og for nesten alle andre, slutter det i vanskelige møter der en eller begge partnere prøver å unngå øyekontakt for resten av livet!

Når er ikke strenger festet forhold bra for deg?

Hvis du er en stor troende i kjærlighet og eventyr, eller hvis du liker hele ideen om å redde noen eller bli romantisk reddet av noen, så er disse uformelle NSA-relasjonene ikke for deg.

Du kan bare ende opp med å bli forelsket i din uformelle sexkammerat, selv om de ikke har tenkt å dele deg alvorlig. [Les: 10 uformelle forholdsreglene for å holde din fling bare uformell]

Her er 6 best mulige scenarier for ingen strenger knyttet affære.

#1 Du har hatt en dårlig oppbrudd og vil bare ha det gøy.

#2 Du har ikke tid til et engasjert forhold.

#3 Du elsker din plass, men du elsker også sex!

#4 Du vil være singel og unngå forpliktelser for en stund.

#5 Det er så mange søte og sexy ting rundt deg som du bare ikke vil bli bundet til en enkelt person.

#6 Du har vært i et langsiktig forhold, og vil bare utforske noen morsomme muligheter før du legger deg ned igjen.

Ingen strenger tilknyttede relasjoner fungerer bare når tankene dine har modenhet for å demontere kjærlighet fra sex. Men dessverre er det ikke noe de fleste av oss kan gjøre. Som mennesker blir vi alltid følelsesmessig knyttet til oss når vi har hyppig sex med personen. [Les: 10 verste folk du kan ha et nei strenger knyttet forhold til!]

Viktigst, ikke lyver for deg selv. Ikke prøv å overbevise deg selv om at du kan nyte sex med noen, bli intim og ha personlige samtaler med dem, og fortsatt hindre deg i å bli forelsket i dem.

11 ting å huske på for vellykket nei strenger festet sex

Hvis du er interessert i å koble deg til noen for et ikke-strenget tilknyttet forhold, er det noen ting du må huske på.

# 1 Gode venner. Ikke ha noen strenger festet sex med en god venn av deg. Hvis ting går nedoverbakke en dag, kan du sette forholdet i fare. Som venner kan dere begge snakke og samhandle ofte. Så du blander følelsesmessig intimitet med sex, noe som er en perfekt samling for et romantisk forhold. En av dere kan falle for den andre personen, og arrangementet kan bare forveksle dere begge! [Les: 6 lurefulle måter å ved et uhell kysse en venn og komme unna med det!]

# 2 Bli ikke følelsesmessig involvert. Ikke ha uformelle nei strenger festet sex med noen du er forelsket i, eller noen du har dype følelser for. Det kan bare være din unnskyldning for å komme nærmere dem * og såre deg selv til slutt *.

# 3 Beskyttet sex. Har alltid beskyttet sex med en ikke-strenger festet partner. Det er ingen måte du kan vite akkurat hvor mange andre denne personen sover med på samme tid.

# 4 Vær ærlig. Alltid være sannferdig, og prøv ikke å sukkere dine ord og dine følelser. Hvis det ikke virker, er det ikke. Det er greit å være egoistisk og gå ut når du har lyst til det.

# 5 Gjør det klart. Ha en samtale med partneren din, så dere begge vet hvor dette arrangementet går. Det er bare tilfeldig sex og ingenting mer. [Les: 25 venner med fordeler regler du definitivt trenger å huske]

# 6 Ikke sov med en tilfeldig fremmed. Hvis du har koblet deg til noen, er det akseptabelt. Men hvis du vil slå denne personen inn i en strenger som er festet, sørg alltid for at du kjenner personen bedre. Bli kjent med dem over noen få datoer eller samtaler, og start deretter det nei strengene som følger med.

# 7 Disse tingene slutter. Ikke hater deg selv, eller hater partneren din. Ingen strenger tilknyttede relasjoner slutter hele tiden, når en av dere blir kjedelig eller vil fortsette. Ha det gøy mens det varer, men ikke bli festet til det.

# 8 Ikke skru en eks. Du kan ikke ha noen strenger festet sex med en eks, fordi det bare besvinner formålet med å unngå følelsesmessige vedlegg. Selvfølgelig kan det fungere en stund, men en av dere kan ende opp med å bli forelsket. Hvis du virkelig vil skru på exen din igjen, kan du prøve dette arrangementet med noen uker, og tilbake igjen etter det * eller du kan ende opp med å bli forelsket *. [Les: Ting du trenger å vite før du kommer tilbake med en eks for sex]

# 9 NSA sex kan kurere hjerteslag. Du skal ha mye moro med din NSA-partner, og odds er, det kan hjelpe deg med å helbrede raskere, og det kan hjelpe deg med å overvinne dine følelser for din tidligere.Men ikke se på NSA sex som en erstatning for din eks. Det vil bare få deg til å føle seg tom og brukt. I stedet ser du på det som noe morsomt og rekreasjonsmessig du gjør for å holde øye med deg.

# 10 Gjør din glede av prioritet. Vær egoistisk, og bekymre deg for hvor mye moro du har. Hvis du bruker for mye tid på å tenke på å kle seg, prøver å se bra ut for sexkammeraten din, eller lurer på hva din sexkammerat ville tenke på oppførsel og utseende, kan du ende opp med å falle for dem. Fokuser på å ha det gøy, og når du er seksuelt sliten, gå! [Les: Den komplette trinnvise veiledningen for å få en venn til en sexkammerat!]

# 11 Ikke bli båret bort. Hvis du har det gøy å ha sex med en uformell partner, er det bra. Men ikke bli båret bort. Bare fordi du er en attraktiv hottie som kan få noen til å sove med deg, betyr ikke at du bør bli båret og sove med alle som prøver å få oppmerksomheten din. Test vannet med en partner, vent noen måneder og se om du liker det. Hvis du finner deg selv sovende med mer enn en person om natten, må du sannsynligvis senke og ta kontroll over livet ditt.

Hvordan foreslå noen for et nei strenger tilknyttet forhold

Det er mange måter å få en no strings attached partner. Alt begynner med et flørtende blikk og en stygg samtale hvor du hint på denne sexy noen som du liker dem, og likevel gjør det klart at du ikke vil danse dem.

Tross alt, hvis du bare forteller noen at du liker dem, antar de at du vil ha et seriøst forhold.

[Les: 5 tips for å velge den riktige fyren og 19 måter å knytte seg til ham for sex]

[Les: 6 tips for å gjenkjenne en jente som ønsker å hekte seg og 12 måter å koble seg til med henne under forskjellige omstendigheter]

Så hvis du leter etter en stygg fling ting, bare gjør disse tre tingene klart * subtilt * mens du snakker med dem. En, du har hatt din andel av relasjoner og er bare ute etter litt moro akkurat nå. To, du er singel. Og tre, du finner dem veldig attraktive og sexy.

Bruk samme rekkefølge når du prøver å sende meldingen over. Gjør det klart at du ikke er interessert i et forhold først, det virker som om det er ditt livsstilsvalg for øyeblikket. Men hvis du forteller noen at du finner dem attraktive, og så fortell dem at du bare leter etter moro, virker det som om du lager et forslag til gratis sex!

Bare la personen vite at du finner dem attraktive. Du har allerede gjort det klart at du leter etter en strenger som slår ting fordi du har nevnt det før du flirter med dem. Og når du begynner å flirte med dem, vil de begynne å flirte tilbake med deg hvis de liker ideen om å ha et ikke-strenget tilknyttet forhold til deg. [Les: 13 lusty tegn på seksuell tiltrekning som kan føre til NSA sex]

5 måter å finne en no strings fest sex kompis

Så nå som du vet hvordan du skal gjøre intentene dine klar uten at hele avtalen ser ut som et slitsomt forslag, er det fem måter du kan bruke til å finne deg en perfekt sexkammerat og ha et NSA-forhold med dem.

# 1 Flørt med uformelle venner. Du kan ha noen bekjente eller venner du kjenner. De kan være på vennlige vilkår, men de kan ikke være venner du henger ut med ofte. Ring dem opp eller start teksting dem noen ganger i løpet av noen dager. Og når du begynner å flirte med dem, kan du møtes et par ganger og se hvor det går. [Les: Hvordan lage en sexig booty-samtale til en venn uten å gjøre det klart!]

# 2 Bli introdusert til en sexy hottie du liker. Så du kjenner en fyr / jente som kjenner en fyr / jente. Og du er interessert i å gjøre den frække med vennen din venn. Bruk vennen din til å bli introdusert til denne personen, flørt et par ganger og se om de gjengjelder din interesse. Bare husk å ta det sakte og enkelt. Prøv for hardt og for fort, og du kan bare krype denne personen ut.

# 3 En krog opp. Dette er den ordspråklige en nattstanden du møter på en fest eller et sted som fører til sex. Så liker du noen du sov med, men er ikke interessert i et forhold? Du har allerede sovet med dem, så gjør bare forslaget.

# 4 En tidligere kollega. Har du hoppet og hoppet mellom jobber de siste årene? Da er du nødt til å ha møtt noen cuties fra dine gamle arbeidsplasser. Gjør et par samtaler, flørt litt og møt opp for en prat. Og hvis din tidligere kollega liker ideen om et strengt sexforhold, vel, det er gode nyheter for alle involverte!

# 5 En gammel venn fra skole eller høyskole. Facebook er et flott sted for reacquaintances og hook ups. Kom tilbake i kontakt med en gammel venn som du trodde var søt, og flørt med dem over facebook eller over telefonen. Det begynner lett, og det kan føre til en veldig spennende kveld! [Les: 12 utfordrende måter å se en sexy venn naken!]

Når er det en god tid å avslutte et ikke-strenget tilknyttet forhold?

Når du befinner deg i dette arrangementet, må du spørre deg selv om du er glad for å ha dette arrangementet med en eller flere personer. Hvis du er, ja, så er det bra for deg. Men når et ikke-strenget tilknyttet forhold begynner å ta for mye vekt i tankene dine, eller hvis det begynner å få deg til å føle deg ulykkelig, faller du sannsynligvis for denne personen, og du må enten vende deg tilbake eller tilstå dine intensjoner.

På den annen side, hvis du møter noen du virkelig liker mens du sover med din nei strengene, festet kompis, og du slår den av i en mer enn bare venninne med denne nye personen, og begge avgjør deg om å bli seriøs med hverandre er det sannsynligvis best for deg å avslutte det nei strengene som er knyttet forhold til vennen din og gå videre til noe mye mer seriøst og meningsfylt.

[Les: 20 sexy tekstmeldinger for å starte en stygg og skitten samtale med noen!]

Vel, som du kan se, å finne deg selv et strenger knyttet forhold og hekle med en sex kompis er veldig enkelt. Alt du trenger er litt skjønn, litt panache og et klart sinn som ikke vil bli kjærlighet og lyst blandet opp i hodet!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar