Hvordan ha en oppmerksom graviditet denne julen

Innhold

Julen er nesten her, noe som betyr en dagbok full av festlige sammenkomster med familie og venner. Men mens det er gøy å gjøre så mye å feire, er det mindre tid å tenke på bumpen din.

Derfor er det nå den perfekte tiden til å lære oppmerksomhetsteknikker, da de vil hjelpe deg med å få kontakt med din voksende baby, selv når du går til fester, pakker gaver og lagrer jule lunsj. Prøv denne teknikken for å fokusere på hva som er veldig viktig denne julen.

Mindful Walking

Hvis du finner deg selv å tenke på en million forskjellige ting på en gang, skift dine tanker til her og nå ved å gå en tur. Det trenger ikke å være langt eller fort, men den faktiske handlingen av å gå kan fortsatt hjelpe deg, slik at du føler deg til stede i øyeblikket.

Når du går av, tenk på hvordan føttene føles når du beveger deg. Fokus på presset på fotkulene dine, følelsen av sokker og sko mot huden din, og følelsen av musklene dine løfter og strekker seg. Tenk så på hvordan babyen din reagerer på bevegelsen din. Flytter han mer eller mindre enn vanlig?

For å hjelpe deg med å stille inn på hva barnet ditt gjør, legg hendene dine på bump mens du går. Ta vare på lydene, følelsen av luften på huden din og de forskjellige severdighetene. Beskriv disse til babyen din, bare i hodet ditt hvis du vil. Hvis tankene dine går til hvor lenge kalkun vil trenge i ovnen, må du forsiktig stille tankene dine tilbake til støt og hvordan du føler deg i øyeblikket.

Gjør dette i bare fem minutter, og du vil tilbake føle deg fredelig og bundet med babyen din.

Oppdag mer graviditetstendens teknikker i denne måneds utgave av Mother & Baby magazine for den beste julen med bumpen din.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar