Slik håndterer du den stille behandlingen uten å falle bort med skyld

Du skrudd opp eller det gjorde du ikke, men du er fortsatt i hundens hus. Ikke sikker på hvordan du håndterer den stille behandlingen? Her er hva du trenger å gjøre for å overleve det.

Vi alle gjør feil og avhengig av hvem vi har å gjøre med, disse feilene kan lande oss med å bli ignorert. Alle vet hva den stille behandlingen er. Jeg er ganske sikker på at alle rundt om i verden har opplevd det. Men du vet kanskje ikke hvordan du skal håndtere den tavle behandlingen og overleve. Ikke bekymre deg. Jeg har deg dekket.

Hvordan håndtere den stille behandlingen

Hvis dette er første gang du opplever den stille behandlingen, la meg fortelle deg hva du skal gjennomgå. Plutselig var personen du hadde uenighet med, og snakker med deg, og utgir at du ikke eksisterer. Du blir i utgangspunktet et tre. Silent behandling er vanligvis den vanligste * og ineffektive * måten folk kjemper.

Du er i utgangspunktet straffet for hva det er som du gjorde. Nå fortjener du noen ganger deg selv til å tenke på hva som skjedde, men for de fleste blir det en enkel måte å straffe den andre personen og en go-å flytte i argumenter.

De stille behandlingstyper er ikke lett å håndtere, spesielt hvis denne personen er et familiemedlem eller en partner. Men hør, du kommer til å trekke gjennom og gjøre det levende ut. Jeg skal hjelpe deg og gi deg noen tips om hvordan du håndterer den stille behandlingen fordi vi alle har vært der. [Les: Hvordan bruke den stille behandlingen på riktig måte når du ikke ser noen annen måte]

# 1 Spør deg selv hvorfor. Partneren din gir deg ikke den stille behandlingen fordi de vil, de gjør dette av en bestemt grunn. Nå må du gjøre noen undersøkelsesarbeid og spørre deg selv Hvorfor de gjør dette. Mange mennesker sliter med å uttrykke sine følelser, så i stedet for å snakke om dem, lukker de seg og skaper avstand.

Den stille behandlingen kan være en måte for dem å beskytte seg selv. Det kan imidlertid også brukes på en manipulativ måte. De får ikke det de vil ha, så i stedet gir de deg den stille behandlingen til du gir opp. Men la oss ikke hoppe til konklusjoner. I stedet spør deg selv hvorfor de gir deg den stille behandlingen. [Les: Slik vet du at det skjer manipulasjon i forholdet ditt]

# 2 Unngå å la den stille behandlingen komme til deg. Det er virkelig ubehagelig når noen ignorerer deg. De gjør det fordi de trenger en reaksjon. Enten de er redd for konfrontasjon eller er manipulerende, er den stille behandlingen ment for du * den ignorerte * for å nærme seg problemet. Nå kan du nærme dem og snakke om problemet, det er greit.

Men ikke la deres oppførsel komme inn i hodet ditt. Ikke la det ta over og okkupere dine tanker. [Les: Hvordan uttrykke dine følelser på en sunn måte]

# 3 Ikke reagerer negativt. Mange reagerer negativt når de blir konfrontert med den stille behandlingen. De blir opprørt som gir full mening. Men du må konfrontere den stille behandlingen på en annen måte.

I stedet for å bli sint eller opprørt, ta dem på en rolig måte og la dem få vite at du er tilgjengelig hvis de vil snakke med deg. På den måten erkjenner du at noe er galt, men legg ballen i retten når det gjelder å snakke om det. Hvis noe plager dem, bør de komme til deg og uttrykke det.

# 4 Snakk med personen om den stille behandlingen. Hvis de ikke er villige til å konfrontere deg, bør du konfrontere dem. Gi dem nok tid til å nærme deg selv.

Hvis du bestemmer deg for å snakke med dem, må du ikke angripe dem aggressivt. I stedet, vær helt rolig og spør dem om de vil snakke. Hvis de gjør det, snakke med dem rolig om hendelsen, og hvorfor de gir deg den stille behandlingen. Spør dem hva de følte og hva de trenger fra deg. Deretter forteller du dem hvordan du følte og hva du trenger fra dem. [Les: 23 dos og ikke huske i et forholdsargument]

# 5 Påminn dem om hvordan det får deg til å føle. I samtalen, minner dem om hvordan deres oppførsel påvirker deg. Den stille behandlingen er ikke effektiv når det gjelder å kommunisere fordi den gjør det motsatte. du er ikke snakker med dem når de gir deg den stille behandlingen, så hvordan kan du løse noe? Husk å bruke "I" uttalelser og uttrykke hvordan de gjør du føle.

# 6 Snakk om grensene dine. Det er på tide å skape noen grenser. Jeg vet, hvem liker grenser? Men ærlig talt er de der for en grunn. Hvis noen begynner med den stille behandlingen, er det følelsesmessig skadelig for deg og dem. Så, du må angi grensene dine.

Er du villig til å sette opp denne oppførselen igjen? Hvis ikke, så fortell dem det, på en fin måte, selvfølgelig. Å være utstengt vil ikke resultere i et positivt forhold. [Les: Tips for hvordan du angir grenser med vanskelige mennesker]

# 7 Snakk om effektiv kommunikasjon. Ok, så du fortalte dem dine grenser, men det er ikke nok. Nå må du jobbe med å bygge opp effektive måter å kommunisere. Sett opp regler for hva dere begge burde og burde ikke gjøre hvis du er lei deg.Hvis de er sint, så er det kanskje best for dem å roe seg og nærme deg når de er i stand til å snakke og omvendt.

# 8 Skriv den ned. Hvis du vil spore fremdriften i forholdet mellom dere begge, skriv det ned. Når du er uenig, skriv ned hvordan du følte, hva det handlet om, og hvordan du løst det. På den måten sporer du ikke bare deres oppførsel, men din egen. Kanskje du gjør noe som utløser den stille behandlingen, etc.

# 9 Fokus på deg selv. Den stille behandlingen kan kaste den sterkeste personen ut av balanse, derfor er den så vanlig brukt som den er svært effektiv i å bryte ned mennesker. Men nå er det ikke på tide å tillate deg å bli kastet av balanse. Nå fokuserer du på din egen psykiske helse.

Hvis du mottar den stille behandlingen, husk at dette er oppførsel av en umoden person. Hold rutinen, trene, meditere, og hold deg rundt positive mennesker i løpet av denne tiden. [Les: Hvordan fokusere på deg selv og skape litt solskinn]

# 10 Det tar to. Husk at et forhold, uansett hva slags det er, tar to personer for å få det til å fungere. Hvis noen gir deg den stille behandlingen, er det ditt ansvar å holde deg frisk og trygg. Ta ansvar for livet ditt og sørg for at de forstår at dette ikke kommer til å fly med deg. Men dette betyr også at du må hjelpe dem med å arbeide med sunn kommunikasjon. Det er en lagkamp her.

[Les: Hvordan ta et stativ i forholdet ditt og bekjempe den stille behandlingen]

Alle gjør feil. Akkurat nå er du i hundens hus. Men det vil ikke vare evig. Bruk disse tipsene for hvordan du håndterer den stille behandlingen og komme tilbake på sporet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar