Slik håndterer du avslag uten å gjøre narre av deg selv

Avvisning er noe vi alle må møte på et tidspunkt. Hvordan du håndterer det, kan gjøre eller ødelegge deg. Slik håndterer du avslaget med letthet.

Avvisning er en vanskelig ting å snakke om fordi alle behandler det annerledes. Det er veldig vanskelig å akseptere at det av en eller annen grunn velger en person mot deg. Det suger. Du føler deg litt utilstrekkelig og det kan forstyrre deg sterkt. Å vite hvordan du håndterer avslag, kan imidlertid redde deg fra å gjøre noe du ellers ville angre på.

Dette er fortsatt noe folk håndterer med hver eneste dag. Hvis du svarer negativt på den avvisningen, kan det bety svært dårlige ting for deg, avhengig av hva avslaget var for.

Hvordan en negativ reaksjon på avvisning kan være det verste du gjør

Folk ser alltid på deg. Så skumle som det høres ut, menes det i den forstand at hvis du setter ut, vil folk legge merke til og huske det. De vil være klar over hvordan du reagerer på opprørende situasjoner, og dette kan påvirke deg negativt på mange måter.

Hvis det er på jobben din, vil du være mindre sannsynlig å få kampanjer, og folk vil være forsiktige med deg. Hvis det er etter at du spurte en person på en dato, vil andre prøve å unngå å gå på en dato med deg fordi du vil virke gal. Å vite hvordan du håndterer avslag i klassen, kan spare deg i disse tilfellene. [Les: Hvordan sprette tilbake etter å ha blitt avvist]

Hvordan håndtere avvisning på de beste måtene som er mulig

Hvis du står overfor avslag - som du vil være på et tidspunkt - må du kunne håndtere det med nåde. Slik kan du roe din indre ødeleggende stemme og håndtere å bli avvist, uansett situasjonen.

# 1 Ta et dypt pust først. Bare slapp av. Å bli avvist er ikke noe nytt, og hvis du bare roer deg ned og tar et dypt pust, hjelper det å stabilere dine nerver. Vanligvis er du enten virkelig skadet eller muligens sint når noen svinger deg ned.

Disse følelsene kan skyte dommen din. Å ta pusten og gi deg et øyeblikk før du svarer på noen, vil hjelpe deg mye. Etter at du har samlet deg, fokuser på et konstruert svar. Tenk på hva du gjør å si før du sier det. Å gjøre dette vil definitivt unngå et sint svar. [Les: Hvordan roe ned med 15 øyeblikkelige hack]

# 2 Prøv å få fakta. Spør personen hvorfor. Få noen svar. Avvisning kan ofte være veldig vanskelig å håndtere, bare fordi du ikke vet hvorfor noen nekter deg for noe. Hvis du faktisk spør og forsøker å få fakta om hvorfor du ble avvist, kan du kanskje håndtere det litt bedre.

Hvis du blir avvist for en jobb, som rekrutterer hvorfor. Spør hva du gjorde for å slå dem av. Vanligvis vil de være ganske ærlige. Dette kan hjelpe deg med å forstå det bedre, og du vil også kunne endre det veldig for neste gang. Betydning, du trenger ikke å takle det igjen hvis du har gjort en stor feil.

# 3 Forstå hvor de kommer fra. Sett deg i skoene sine. Basert på deres grunn til å avvise deg, ville du gjøre det samme? Det er lettere å bli defensiv når du ikke tenker på hvor de kommer fra. Hvis du tenker på samme situasjon, men med deg i motsatt posisjon, hva vil du gjøre?

Denne tankegangen kan virkelig hjelpe deg med å forstå situasjonen bedre. Du vil gi slipp på noen av fiendtligheten og usikkerheten hvis du vet at du vil gjøre det samme.

# 4 Vær ærlig mot deg selv. Har de et poeng med deres avslag? Har de en god grunn til deres avslag? Hvis så, vær så ærlig med deg selv. Det er vanskelig å ta et skritt tilbake og innrømme at noen som setter deg ned, er riktige, men det vil hjelpe deg med å håndtere avvisningen. [Les: 14 hemmeligheter for å være ærlig og respektere deg selv]

# 5 Godta det. Du kan ikke endre det. For å håndtere avvisning i klassen må du bare godta det. Sett det i tankene dine at det er slik det vil være, og du vil være mindre sannsynlig å bekjempe det. Så med en gang, aksepter bare at det skal endres og deretter bestemme hvordan du skal handle i henhold til dette.

# 6 Minn deg om verdien din. Å bli avvist vil i utgangspunktet gi opp noen usikkerhet du noen gang har hatt - spesielt hvis du ikke klarer å få noen nedleggelse i saken. En måte å sikre at du ikke gjør narre av deg selv, er å bare huske verdien.

Tenk tilbake til alt du har gjort godt. Husk de gode tingene andre har fortalt deg også. Ikke la en liten avvisning frata deg selvtillit. Å vite din verdi og bli minnet om det, vil hjelpe deg å lære hvordan du håndterer avslag. [Les: 5 trinn for å se deg selv i et bedre liv og finne deg selvverdighet]

# 7 Prøv å glemme det ved å holde deg opptatt.Steving over rejection er en av de verste ting du kan gjøre. Du vil absolutt gjøre noe dumt fordi det bare fortsetter å spise bort på deg. I stedet skal du gjøre noe. Hold deg opptatt. Heng med venner og prøv å sette avslaget helt ut av tankene dine.

Hvis det ikke er avgjørende for ditt velvære, så er det avslaget ingenting. Det er bare en bump i en veldig lang vei. Hold øynene dine på fremtiden og bare fortsett å transportere.

# 8 Snakk med noen venner. De er de beste menneskene å gå til når du har blitt avvist. Det er fordi de kjenner dine beste egenskaper.De vil være der for å fortelle bygge din tillit tilbake og du vil føle deg mye bedre.

Neste gang du blir avvist, hold kjeft og gå rolig og se noen venner. De vil hjelpe deg med å komme gjennom den urolige tiden og komme ut sterkere. Noen ganger trenger vi våre venner for å hjelpe oss med å se den riktige måten å håndtere ting. [Les: Hvordan være og se en god venn]

# 9 Finn ut om du gjør noe galt. En ting som kan gjøre avslag enda vanskeligere å håndtere, er hvis det er konstant. Du kan ikke synes å få en jobb eller en betydelig annen, uansett hvor hardt du prøver.

Hvis dette er ditt problem, foreslår jeg å ta en titt på deg selv. Hva er noen ting disse menneskene avviser deg på grunn av? Hvis det er en ting som synes å være problemet, kan du prøve å fikse det slik at du ikke må bli avvist lenger.

# 10 Bare husk at det er en del av livet. Du kan egentlig ikke komme vekk fra det. Hver eneste person der ute har blitt avvist på en eller annen måte. Det er en del av livet. Hvis du ble fortvilet hver gang du ble avvist og lashed fordi du var sur på det, ville du være ganske elendig hele tiden. Det skjer. Bare fortsett.

[Les: Hvordan slå den ødeleggende frykt for avvisning]

Du må håndtere avvisning på et eller annet tidspunkt i livet ditt. Å vite hvordan du håndterer avslag enkelt, vil gjøre ting enklere for deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar