14 måter å håndtere et knus når du er i et forhold

Å være tiltrukket av noen andre og ha en forelskelse på dem til tross for å være i et engasjert forhold er naturlig. Og det kan skje med det beste av oss!

Attraksjon bryr seg ikke om du er singel eller engasjert. Det bryr seg ikke hvordan du ser ut, hvor gammel du er, hvor mange barn du har, eller hva som skjer i livet ditt. Attraksjon kommer raskt og oftere enn ikke, det kommer til å henge til du forbyder det.

Det er helt greit å hengi seg til en forelskelse hvis du er singel og tilgjengelig, men hva hvis du er i et forpliktet forhold? Dessverre gjør ikke forpliktelse deg blind til den sexy servitøren. Det gjør deg ikke uvitende om at den varme webdesigneren ikke kan slutte å flirte med deg. Det gjør heller ikke deg helt tom for å føle når du møter noen og gnister flyr.

Jeg har hatt en forelskelse. Faktisk har jeg mange, men bare en som jeg fikk ekte nær å snyte på min partner med. Vi møttes på en bursdagsfest og etter flere timer med stimulerende samtaler utvekslet vi e-postadresser. Han er en medforfatter og jeg brukte det som en unnskyldning for å få kontakt med ham. Han lovet meg en kontakt med noen i forlagsverdenen, og vi begge enige om å korrekturlese hva hverandre jobbet med.

Selv om jeg innså at jeg var treading på tynn is, gikk jeg sammen med det på grunnlag av at jeg var fremme min profesjonelle karriere. Neste ting jeg visste, utvekslet vi e-postmeldinger. Kaffemøtene fulgte da arbeidslunsjer fulgte. Den seksuelle energien var palpabel, og selv om han var klar over at jeg var i et engasjert forhold, ville han ikke avstå. Flørtende forslag og litt mer fant sted. [Les: 18 følelsesmessige saker signalerer at du sannsynligvis ikke har lagt merke til]

En kjæreste anbefalte meg å: "Bli over ham ved å komme under ham." Jeg kommer ikke til å nekte at jeg tenkte på det. Mye. Jeg forestilte ansiktet hans da jeg ble elsket min partner og jeg så frem til hans e-post og tekster. Jeg var farlig nær å gi inn til fristelsen, men heldigvis tok jeg den alternative ruten.

Hvordan håndtere en forelskelse når du er i et forhold

Hvis du er i samme posisjon, er det 14 trinn som du kan ta for å håndtere din forelskelse mens du er i et forpliktet forhold.

# 1 Nyt det. Det er ikke noe galt med å nyte det faktum at du fortsatt har "det." Det er fint å vite at noen i tillegg til partneren din vil være med deg. Nyt øyeblikket, men vær sikker på å stoppe der og ikke ta det lenger. [Les: Hvorfor flirte med noen andre er det ikke så ille!]

# 2 Ikke enig i solo møter. Din forelskelse kan spørre deg om at en solo møtes eller du kan føle kløen og ønsker å ordne en en-mot-en. Enten det er en kopp java eller en jogge i parken, vil noe som kan virke harmløst i begynnelsen, eskalere inn i en situasjon som du vil angre.

# 3 Minimer tiden din sammen. Hvis du vet at du kommer til å se din forelskelse på en fest, vær vennlig, men ikke bruk hele natten til å chatte med hverandre. Hvis du jobber sammen, hold det profesjonelt og ikke dalt rundt kaffemaskinen og vent på at de skal dukke opp. Uansett hvor du ser dem, sørg for å holde en betydelig avstand mellom deg. [Les: Hvordan motstå fristelsen til å jukse på partneren din]

# 4 Hold den sivil. Så hardt som dette kan være, ikke slå sjarmen når du er rundt din forelskelse. Behandle dem som alle andre, og vær sikker på ikke å dusj dem med spesiell behandling. Nøkkelen er å holde ting sivil og litt kaldt mellom deg. Hvis du oppfører seg som det ikke er noe mellom deg, så vil det til slutt ikke skje noe.

# 5 Donâ € ™ t forfølge online kommunikasjon. Det er ikke en god ide å møte fysisk opp, men hva med å henge ut online? Det kan virke harmløst, men det er best å ikke hengi seg. Stol på meg når jeg forteller deg at en e-post her, en PM der, en poke her eller en som det er aldri nok. En ting vil føre til en annen og det er der problemet ligger. [Les: Flørt på nettet - Er du juks uten å innse det?]

# 6 Don? T dele for mye. Pass på at du ikke bygger et følelsesmessig bånd med din forelskelse. Del aldri personlige opplysninger, spesielt hvis det har å gjøre med forholdet ditt. Din forelskelse trenger ikke å vite at kjæresten din roper på deg oftere enn hun burde, eller at mannen din er mer opptatt av å tjene penger enn å jobbe med forholdet ditt. Når du har smakt et bånd med ditt forelsket og lunt på dem for støtte, har du kastet deg inn i den dype enden.

# 7 Don? T friste skjebnen. Husk alltid at det ikke er verdt å gi lyst til. Du kan nyte sommerfuglene i magen. Du kan savne den følelsen av å være wooed. Du kan nyte nybegynt oppmerksomhet og hengivenhet fra noen annen enn partneren din. Uansett hva, husk alltid at du ikke bør leke med ild hvis du ikke er villig til å bli brent. [Les: Skal du noen gang fortelle om du bare lurte en gang?]

# 8 Hold avstanden din. Hvis du beveger deg i samme sosiale sirkler som din forelskelse, er det uunngåelig at du kommer til å kjøre inn i hverandre. Du bør imidlertid prøve å unngå dem der du kan.Hvis du går inn i hverandre på en fest, gjør de vanlige rundene, nyt alles selskap, og gå tidlig. Ikke trykk lykken, for hvis du er der fortsatt der i slutten av natten, vil du ende opp med å gravitere mot hverandre, enda mer hvis alkohol er involvert.

# 9 Vær den største personen. Selv om mange tror at noen ting blir bedre igjen, så tror jeg på en absolutt ærlighet, spesielt i situasjoner som disse. Så hardt som dette kan være, la din forelskelse vite at du ikke kommer til å gå bort fra partneren din og at du ikke kommer til å hengive lust. Gi dem beskjed om at du bare er villig til å engasjere dem i vennskap og ingenting mer. Når de er klar over at du ikke er villig til å gi dem det de vil, vil de gå tilbake. Forhåpentligvis. [Les: 13 enkle måter å unngå å bli forelsket i noen]

# 10 â € œHideâ € Â dem. Vær sikker på å â € œhideâ € Â din crushâ € "ikke bokstavelig, men på sosiale medier. Ordtaket "out of sight", ut av sinnet, kommer inn i spill her. Når du ikke blir konstant oversvømt med dine bilder, statusoppdateringer, tweets eller noe annet, er det en god sjanse for at det blir lettere for deg å komme over dem. Det er ikke noe verre enn å våkne om morgenen og bli møtt av din sjefs senghoved selfie. Det vil unødvendig minne deg om dem, og vi vet begge hvor vanskelig det er å få deg til å bli knust ut av hodet ditt.

# 11 Sett dem opp med en venn. Hvis du ikke har din forelskelse, kan du like godt la noen andre nyte dem. Hvorfor ikke sette dem opp med noen du kjenner? Hvis tingene trer ut, vil din forelskelse være ute av livet og i dine bekjente armer på kort tid. Dette gir deg muligheten til å fokusere på ditt eget forhold.

# 12 Spør deg selv, "hva er meningen?" Neste gang du finner det vanskelig å bestemme om du skal gå for det med din forelskelse, spør deg selv hva poenget er. Hvis det eneste svaret du kan komme opp med, dreier seg om sex og har en kjekk tid, vet du at det du gjør er absolutt meningsløs. Risikoen er ikke verdt innsatsen. [Les: Å jukse eller ikke å jukse - En veiledning for å gjøre tankene dine]

# 13 Se på din forelskelse som en advarsel. Det må være grunn til at du er interessert i å risikere forholdet ditt til å utforske noe med din forelskelse. Kanskje det er fordi partneren din ikke gir deg det du vil ha. Kanskje det er fordi du er ulykkelig i forholdet ditt. Uansett årsakene dine, må du ta opp disse advarselsskiltene. Bare når du har utmattet alle anstrengelser for å redde forholdet ditt, bør du til og med vurdere å forfalske et bånd med din forelskelse. Selv da, vær sikker på at du er singel før du gjør noe. [Les: Elsk triangler og forvirrende komplikasjoner]

# 14 Fortell noen nær deg. Hvis alt annet feiler og du tror du ikke kan kontrollere deg selv, er det tid for deg å komme ren med partneren din. Ha en seriøs diskusjon med dem og la dem få vite hva som skjer. Stol på meg når jeg sier at din kjære vil holde deg i sjakk. Selvfølgelig, alt dette avhenger av hvordan forståelsen din partner er. Hvis du vet at de kommer til å flip ut * og med rette, * til punktet uten retur, kan det være bedre å holde det selv. Tilnærming din beste venn eller en confidante i stedet.

[Bekjennelse: Jeg lurte på kjæresten min og føler meg mye bedre!]

På slutten av dagen må du huske at du er i et forpliktet forhold. Hvorfor la et løfte til partneren din hvis du ikke skal holde den? Det er ikke noe som risikerer alt for en billig spenning, fordi folk til slutt kommer til å bli skadet, og du kommer til å bli en av dem.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar