Hvordan gi plass i et forhold og ikke drift apart

Kjærlighet er en merkelig følelse. Det kan føre oss nær og til tider kan det presse oss lenger unna. Å balansere samvær og plass perfekt er ikke lett, men det er verdt innsatsen. Finn ut hvordan du gir plass i et forhold og leve lykkeligere.

Forhold kan være forvirrende.

Noen ganger trenger det mye samvær. Og på noen andre tidspunkter trenger relasjoner plass til å vokse.

Å vite hvordan å gi plass i et forhold, og likevel være sammen, er en kunst som alle par må lære.

Å administrere disse perfekt er forskjellen mellom et perfekt forhold og en ufullkommenhet.

Hvordan gi plass i et forhold

Heldigvis etterpå ... Dette er her historien slutter, gardinen kommer ned, skjermen flimrer og kreditter ruller.

Men hvor eventyret slutter, begynner livet.

Men seriøst hvor lykkelig er â € œhappily ever afterâ € ™? Hvor reell er hjulslivet som forherrer bare å oppnå jenta eller fyren? Livet er så mye mer. Det handler også om å holde det sammen.

Så du har funnet prinsen din sjarmerende, eller vant hånden til den nydelige jomfruen.

Men fortsetter å leve lykkelig etter at eventyrets slutt er en annen historie.

Og med mindre du tar hensyn til forholdet ditt, vil du innse at det er en tynn linje som hindrer et godt eventyr fra å bli et tragisk fortell.

Hvorfor trenger vi plass i et forhold?

De beste øyeblikkene i våre liv er de vi har delt med noen spesielle. Noen av de lykkeligste minner du kanskje har, involverer vanligvis en elsket. Livet er alltid bra hvis du har en spesiell person til å dele den med. Men igjen kan for mye sammenkomst ødelegge et perfekt forhold også. Å holde et forhold i live trenger minner og spesielle øyeblikk. Så mye som det kan være et par ting, trenger du også individuelle minner og spesielle øyeblikk. For å holde forholdet friskt og spennende, må du oppleve ting separat og så komme sammen. Dette kan sikkert gjøre deg mer glad i samværet ditt. [Les: Søte kjæledyrnavn for elskere]

Alle trenger plass, og du trenger å vite hvordan du gir plass i et forhold og godta plass, selv om du bare tar pusten. Du kan ikke være låst i et kyss for alltid. Du må komme opp for luft. Kjærlighet trenger plass til å vokse.

Selv plantedyr må plantes med tilstrekkelig mellomrom mellom dem hvis de må ta en fast rot og bli sterk. Og når de vokser, kan deres grener blande seg for å gi skygge og skjønnhet, men deres røtter trenger fortsatt plass.

Behovet for plass i kjærlighet

For å få et perfekt forhold til partneren din, må du og din partner forstå hvordan man gir plass i et forhold.

Ved å gjøre det, kan du også unngå smerten ved å måtte høre din kjære si ordene som synes å ringe som dødsklokken til forholdet ditt, "jeg vil ha min plass!"

Men selv om du noensinne har hørt din partner si det, må du ikke trykke på panikkknappen enda. â € œJeg vil ha litt tid alene â € œ, eller â € œJeg trenger litt plass â € Â, eller â € œJeg trenger fokus på karrieren â € Â, er normale og gyldige rop om hjelp og ikke rop av avvisning.

Partneren din kan skrike for plass i et forhold, selv om de ikke sier det høyt. Leter partneren på å gjøre ting selv, eller foretrekker de å gjøre noe sammen med deg? Det kan avsløre mye om partnerens personlighet og hvor uavhengige de er. [Les: Hvordan være lykkelig i livet]

Balansere og gi plass i et forhold

Hvis du er i et forhold hvor begge dine behov for intimitet er på forskjellige nivåer, har du litt seriøs balanse å gjøre. Økende intimitet i forholdet er nødvendig, men når en mann og en kvinne kommer sammen i et forhold og starter et liv sammen, gir de opp sitt eneste liv som de har kjent det og starter et nytt liv hvor de ikke er mer skilt, men en i øynene til alle, inkludert loven.

Under bryllupsreisen i et forhold kan paret isolere seg fra verden og koselig opp sammen. Men de må komme tilbake til den virkelige verden og håndtere sine egne problemer og lever snart. Og denne gangen har de en partner rundt dem hele tiden. [Les: Kjærlighet ved første øyekast - Hvordan fungerer det]

Dessuten deler ikke to personer det samme behovet for samhold. De ville heller ikke kreve samme nivåer eller intensitet av intimitet. Å balansere mellomrom i et forhold er en kunst, for å fremme intimitet krever både sammenhold og separathet.

Å vite hvordan å gi plass kan være ekstremt vanskelig, spesielt i begynnelsen. Men vurderer innsatsen og hva du kan stå for å miste, du bør trene deg selv for å bli dygtig på denne kunsten. Hvis dette ikke er riktig utbalansert, blir en person uhyggelig eller unemotional og den andre personen blir trengende eller klosset i kjærlighet.

Å være nær hverandre og bruke tid er viktig, men for å komme nærmere og bli bedre individer må du forstå at relasjoner trenger plass til å vokse og blomstre. [Les: Fusk i et forhold]

Å gi plass og leve bedre liv

Vi elsker å tilbringe tid med våre partnere, men det er alltid tider i hvert forhold når vi bare trenger å gi litt plass til å hjelpe hverandre til å vokse som enkeltpersoner.

Så nært som dere begge kan være, noen ganger for mye av en god ting er ikke så bra. Det første trinnet i å lære å gå tilbake er å minne seg selv om hva vi skal miste, vår egen individualitet.Å vite hvordan du gir plass i et forhold kan hjelpe deg å balansere sammen tid og din egen individualitet.

Å tilbringe hele tiden sammen kan bringe dere begge nær, men kan skade din individualitet. Ved å dele alle aktivitetene, vet du ikke hva du eller partneren din liker, og du kan heller ikke utvikle seg i dine egne veier som bedre elskere og mennesker. Du er kanskje ikke fanget i kjærlighet, men du stagnerer og har ikke noe nytt å tilby.

Sann kjærlighet er blind, noen sier, men sann kjærlighet kan også bli kjedelig gjennom årene hvis ingen av partnerne ikke har noe nytt eller unikt å dele. Og jo nærmere du kommer til partneren din, desto mer av din individualitet vil du miste. Tilbring hver dag med kjæresten din, men spiser en dag eller et par timer for deg selv i en uke, og gjør det du liker å gjøre. [Les: Hva betyr mest i langsiktige forhold?]

Å gi for mye plass i et forhold

Kan det være noe som gir for mye plass i relasjoner? Helt sikkert! Farene ved for mye plass kan ikke utheves nok. For mye plass vil medføre at begge parter eller en partner fyller sine liv til randen med andre ting og ikke opprettholder en følelse av tilkobling.

Dette er et forhold som snart vil være blottet for følelsesmessig intimitet, eller dette ville etterlate en partner med følelser av å bli tatt for gitt og ikke elsket nok.

Ved å forstå hvordan du gir plass, pass opp for å gjøre ting som vil ødelegge forholdet, for eksempel å glemme viktige datoer, komme hjem sent, eller ignorere partneren din til å tilbringe tid og holde forholdet sammen.

Så hva er den perfekte balansen i å gi plass?

Det er ingen perfekt formel her. Men ideen er enkel, bruke så mye tid som du vil ha med partneren din og la partneren din gjøre det samme. Men spør deg selv hva du har gjort selv i løpet av uken. Så lenge du fortsatt har din egen individualitet, og trenger ikke partneren din hele tiden for å hjelpe deg eller holde deg opptatt, er livet bra. [Les: Dating facts]

La slippe av den spenningen hold på partneren din som kan være å gli på plass i forholdet, og fokusere på å styrke deg selv. Lær å finne din lykke i deg, for i siste ende er du ansvarlig for å finne din egen lykke.

Ved å lære å gi plass i et forhold lærer du å holde spenningen levende ved å bli et bedre individ med dine egne spesielle egenskaper og minner. Og så lenge du har noe nytt å dele med kjæresten din, vil ditt forhold bli glad og spennende!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar