Hvordan få din selvtillit tilbake etter en oppbrudd

Har din oppbrudd forårsaket selvtillit å plummet og få deg til å tvile på deg selv? Bruk disse 8 trinnene for å få selvfølelsen tilbake og føle deg fantastisk igjen!

Alle går gjennom selvtillitsproblemer fra tid til annen i deres liv.

Men en av de mest hardt slående problemene som selvtilliten din kan lide av, er en sammenbrudd med noen du elsket dypt.

Dette er normalt, og det er helt fint å sørge.

Men hvis du føler at selvtilliten din lider på grunn av en oppbrudd, er det noen måter du kan komme tilbake i spillet ditt!

Hvordan få selvtilliten din tilbake etter en oppbrudd

Noen mennesker kan se den lyse siden av en oppbrudd, og dette gjør etterbruddene mye lettere.

Dette gjelder spesielt for folk som nettopp har kommet ut av et usunnt forhold eller for de som har hatt oppbrudd.

Men det er de som føler at de har mistet sin siste sjanse til kjærlighet, spesielt når de er blitt forrådt i kjærlighet, og dermed begynner selvfølelsen å spiral nedover.

Det er en grunn til at Neil Sedaka-sangen "Bryter opp er vanskelig å gjøre" har blitt populær, til og med til de som fortsatt er ganske unge.

Det er vanskelig. Men så vanskelig som det virker nå, må du huske at det ikke er verdens ende! [Les: 10 ting du må gjøre etter en oppbrudd for å føle deg fantastisk igjen!]

8 trinn for å få selvfølelsen tilbake!

Du trenger ikke å miste i elendighet for resten av dagene, som du sorgert minner om de øyeblikkene du brukte med din tapte kjærlighet.

Post-breakup nedgangen er vanskelig, det er sant. Men her er noen ting du kan gjøre for å gi selvtillit et stort løft, slik at du kan møte fremtiden med hodet ditt holdt høyt!

# 1 Hold dine beste kvaliteter i tankene. Når du har ødelagt ditt beau, er det lett å konsentrere seg om de tingene du har gjort for å få forholdet til å feile. Kanskje du ikke var en god kokk. Kanskje du hadde irriterende vaner. Kanskje du ikke var støttende nok, energisk nok, elskende nok, ekspressiv nok. Kanskje du bare ikke var nok.

Alle har mangler. Men det betyr ikke disse manglene, og feil bør skape en skygge på dine positive kvaliteter. Stopp med å fokusere på hver liten ting du gjorde som gjorde forholdet mislykkes. I stedet husk dine beste egenskaper som gjorde forholdet til sist så lenge det gjorde.

Bortsett fra det, vurder dine prestasjoner. Tenk på de tingene du er glad i, tingene som ingen andre kan gjøre, og hvilke kvaliteter folk beundrer deg for. Du kan noen ganger glemme at du har alle disse flotte egenskapene, men husk dem kan definitivt hjelpe deg å se på deg selv i et mer positivt lys og føle deg bedre om deg selv igjen. [Les: 11 måter å elske på deg selv og føle deg så mye bedre med det samme]

# 2 Vær selvkompetent. En oppbrudd er ofte den tiden da du begynner å kritisere deg selv for ikke å kunne holde forholdet sammen. Men igjen må du også være snill mot deg selv ved å akseptere det faktum at du bare kan gjøre så mye. Det er ikke din feil, du vet!

Åpne ditt hjerte og tankene dine mot virkeligheten at det er ting utenfor din kontroll som kunne ha gjort forholdet ditt krummet.

Hvis du kan være medfølende mot andre, kan du definitivt være medfølende mot deg selv. Gi deg selv et klapp på ryggen for å prøve å holde forholdet sammen. Donâ € ™ t skylle all skyld, og innse at det tar to personer å bygge og knuse et forhold. [Les: 12 ting å huske på hvis du vil komme over din ex kjæreste]

Det er greit. Du gjorde hva du kunne. Du får lov til å føle smerten og sørge for tapet ditt. Føler tristheten å vaske over deg, og så sakte la den gå. Du er den du er, og du er en flott person, selv om din eks ikke klarer å se det lenger. [Les: Hvordan glemme en ex kjæreste du bare ikke kan komme over]

# 3 Bo i øyeblikket. Hard som det er, må du se deg rundt og akseptere at personen du en gang med ikke lenger er med deg. Å nekte at det er virkelig over, vil bare stoppe deg fra å gå videre. Hvis det hjelper, kan du kvitte deg med noe som minner deg om forholdet ditt til du kommer til å forstå det faktum at det er over.

Erstatt hans eller hennes bilder med bilder av familiemedlemmer. Unngå å spille sangene dine på iPod. Hold deg unna restauranter din ex, og du pleide å hyppige.

Prosessen med å kvitte seg med ting som minner deg om din eks, kan være smertefullt. Men hva du kan gjøre er å ta det et steg om gangen, og forsterk hvert element du gir slipp på med en positiv opplevelse.

Når du kaster bort noen av dine ex girlfriends ting, plukk opp et nytt videospill for å prøve ut. Når du sletter dine tidligere kjæresters meldinger på telefonen, gå ut og spis favorittretten eller unn deg en ny frisyre.

Ikke bare hjelper dette deg med å komme over din eks, men det tjener også til å mentalt, følelsesmessig og fysisk fjerne spor av eks i livet ditt. Det er et godt utgangspunkt for å hjelpe deg med å gjenoppbygge din identitet nå som du er singel og fri. Og oh-så-awesome igjen! [Les: 12 grunner til at ingen innholdsregel alltid fungerer]

# 4 Hold deg opptatt med produktivitet. Nå som du ikke lenger vil bruke tid med din eks, vil det være stor del av tiden på timeplanen din, som blir ledig fri. Det er ikke en god idé å holde deg i tomgang fordi disse øyeblikkene vil åpne deg for å minne om de gode gamle dager. I stedet kan du gå for en aktivitet som du kan nyte i løpet av fritiden din.

Slå på treningsstudioet. Lær et nytt språk. Reise. Frivillig. Uansett hva du ikke kan gjøre når du var med ex, gjør det nå! Når du driver deg med å lære en ny ferdighet, kan det hjelpe deg med å holde øye med breakupen som forårsaker kaos på selvtillit.

Dessuten ville det ikke føles så mye bedre når du har et uttak som også dobler som en god læreropplevelse? Og når du fokuserer på å bli en bedre person, er det lett å innse at du også vil tenke mer på deg selv når du har oppnådd noe nytt. [Les: 10 tegn på ditt tidligere forhold holder deg tilbake fra en bedre fremtid]

# 5 Ikke se på ditt tidligere forhold med rosafarget briller. Tenk deg å sitte hjemme mens det regner utenfor. Du hører på spillelisten din for å passere tiden, og sangen din ex og du danset til på jubileumet begynner å spille. Du vet at du vil slå den av, men alle disse gode minner haster inn som en tidevannsbølge av nostalgi ...

Stoppe. Ikke sant. Der. Du vet i deg selv at forholdet ditt ikke var perfekt. Det hadde sine oppturer og nedturer, så hvorfor bry deg om å fokusere så mye på opptellingene? Det er over for en grunn, og det er grunnen til at ting ikke lenger fungerte mellom dere to.

Når du ser tilbake, se på ditt tidligere forhold mer objektivt. Dette hjelper deg til å se at du ikke løsnet deg selv fra eventyrforholdet. Det er håp for et bedre forhold og en partner som er bedre for deg der ute! [Les: 10 klare tegn er du lovlig og 10 enkle måter å sprette tilbake!]

# 6 Unngå å spille sammenligningsspillet. Ingenting slår hårdere på selvtillit enn å se din eks med noen som du føler er bedre enn deg. Uansett hva du gjør, motstå trang til å vite mer om din exs nåværende partner!

Ikke stilk ham eller henne på Facebook, Twitter eller til og med personlig. Å vite mer om den nye personen i din exs liv, vil bare gjøre deg mentalt listet ned hva han eller hun kan ha som du ikke har. Er han varmere? Er hun sexier? Har han en bedre jobb? Er hun bedre med vennene sine enn du er?

For å være ærlig bør din ex og exs nye flamme ikke lenger bekymre deg, så unngå å åpne nye sår ved å kikke inn i livet. Det er ikke sunt, og det vil definitivt få deg til å føle deg verre om deg selv. [Les: Er du sjalu av din eks og deres nye liv?]

Men hvis du ikke kan hjelpe deg selv, prøv å se de negative sidene av din exs nye kjærlighetsinteresse, og du vil innse at du er så mye bedre, tross alt!

# 7 Du har gjort det før, du kan gjøre det igjen. For de av dere som ikke er nye til breakups, hva som får deg til å tenke på dette, bør du definere hvem du er for resten av livet ditt? Det burde ikke!

Det kan virke vanskelig å komme over denne oppbrudd, men hvis du har gjort det før, hva hindrer deg fra å gjøre det igjen? Du er mer motstandsdyktig enn du tror. Og hvis du har fått over et forhold som dette tidligere, så er du også mer enn i stand til å bygge et nytt forhold til noen nye.

Du er en flott person, og et dårlig forhold definerer deg ikke som en dårlig partner. Kanskje, din partner og deg var ikke kompatible, men det gir deg ikke mindre gøy enn fangsten du egentlig er! [Les: Er du forelsket i noen som synes å ha glemt deg?]

# 8 Få støtte fra venner og familie. Enten du er i et forhold eller ikke, vil dine venner og familie holde deg. Omgir deg med firmaet og la dem hjelpe deg med å komme gjennom smerte.

Du kan kanskje tro at de bare skjemmer bort deg for å få deg til å slutte å snakke om, men disse menneskene kan også tjene til å gi deg et nytt perspektiv på ting. De kan minne deg om hvordan du er en fantastisk person i din egen rett, singel eller ikke singel.

Disse menneskene elsket deg når du var singel, da du ble tatt, og de elsker deg fortsatt nå som du er frisk ut av en oppbrudd. Det må være noe i deg som trekker disse menneskene inn. [Les: Den virkelige grunnen til at kjærlighet gjør vondt så mye når det går dårlig]

Revel i det, vær oppmerksom på det, og tro på deg selv at store mennesker som disse ikke ville stikke av deg uten god grunn!

Kom deg ut nå!

Gå av den sofaen og slutte å se alle de sappy rom-coms som du fortærer et glass iskrem. Bare fordi dette forholdet mislyktes, betyr ikke din sjanse til kjærlighet, og et godt liv er over. Og på ingen måte betyr det at du er noe mindre fantastisk nå.

Se på deg selv i et mer positivt lys, og ikke la denne kjærligheten hente deg og slå selvtillit. Nå komme deg ut og hold hodet høyt og stolt når du møter singlesmarkedet igjen!

Du er ikke en forelskelse bare fordi dette forholdet ble borte, men det betydde det for deg. Bruk disse 8 måtene for å få selvfølelsen tilbake, spenne og stabil deg selv. Resten av ditt fantastiske liv venter på deg!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar