Slik får du din periode raskere: 15 Hakker for å øke morsmuren

Hver måned er vi "velsignet" med Mother Natures gave, noen ganger på verste tid. Å lære hvordan du får tiden raskere, kan spare deg.

Uansett hvilken skygge av monster din periode gjør deg, skjer det med det beste av oss. Hver gang en gang har vi en ferie i horisonten, men dessverre er det også vår periode. Når du vet hvordan du får tiden raskere, kan du tvinge den til å skje slik at den ikke ødelegger ferien.

Et annet scenario der disse tipsene og triksene kan være nyttige, er hvis du frykter at du kan være gravid * igjen, vi har alle vært der *. Hvis du er redd for at du kan være gravid, kan du tvinge din tid til å komme raskere og ta sjansen til rette. [Les: Tips og triks hvis du vil forsinke perioden din]

Tips og triks for hvordan du får tiden raskere

Man, åh, ingen liker å få sin periode. Det gjør oss oppblåst, krampete og bare totalt elendige. Vi setter oss ned for å se den nye episoden av Greys anatomiog 30 minutter senere er vi stygg gråt mens albue dypt i en pose med salt og eddikflis. Nei, bare meg? Vel, bra da.

Det er også viktig å merke seg at mens disse tipsene og triksene er praktiske, er de ikke mirakler! Du kan ikke forvente at perioden kommer umiddelbart etter noen av disse taktikkene. Mitt forslag er å eksperimentere med det som fungerer best for kroppen din, fordi vi er alle forskjellige *, og vær tålmodig med kroppen din.

Start disse tipsene noen dager før perioden er planlagt å ankomme for å gi kroppen din tid til å justere riktig.

# 1 Behandle din prevensjon.Mange velger å leke med sin prevensjon for å tvinge perioden til å komme raskere eller hoppe over det helt. Personlig, dette freaks meg ut og jeg vil ikke anbefale dette. Jeg har mange venner som gjør dette, men de har ikke hatt noen problemer. Men jeg bekymrer meg nok som det er, jeg trenger ikke den ekstra bekymringen.

Jeg gjør bare det jeg har fortalt, mann. Men hvis du er interessert i å gjøre det, vil du bare bytte til placebo-piller i stedet for å fortsette hormonpiller. Dette burde hjelpe deg med å få tiden raskere. [Les: Hvordan velge riktig p-piller for deg]

# 2 Gjør gjerningen.Mann, noen ganger sier jeg fraser og jeg høres ut som en fars far. Jeg beklager. Du gjør ikke gjerningen ... SEX. Du har sex. Dette sies å hjelpe deg med å få perioden raskere. Bare hyggelig, så hvorfor ikke?

# 3 Chill heck ut, mann.Hvis perioden din har vært sen, vet du at stress forårsaker at perioden blir sen. I kontrast, hvis du slapper av kroppen din, kan du få perioden til å komme raskere. Gjør litt meditasjon, yoga, les en bok, drikk et glass vin. Uansett som gjør deg avslappet! [Les: 18 rolige måter å eliminere dine nerver umiddelbart]

# 4 Tren dine boller av.Det har vist seg at fysisk aktivitet frigir endorfiner som får deg til å slappe av * som vi nettopp sa var en måte å få perioden til å komme raskere *. På flipsiden skjønt, hvis du trener for ofte, kan det gjøre at perioden kommer senere eller ikke i det hele tatt. Det handler om balanse, baby.

# 5 Spise granatäpple eller drikke juice.Å spise granatäpple sies å gjøre perioden din raskere, og det smaker fantastisk, så hvorfor ikke? Granateple har også mange andre fordeler som å bekjempe ulike kreftformer og senke kolesterol.

# 6 ingefær.Tilsynelatende konsumerer ingefær sies å gjøre din periode komme raskere også. Det gir varme i kroppen din. Interessant. Lær noe nytt hver dag. Hvis du kobler ingefær med honning, øker sjansene enda mer!

# 7 Bare en annen bruk av gurkemeie.Wowza, antall ting jeg har hørt om gurkemeie i det siste er faktisk utrolig. Dette er bare en annen grunn det er kraftig! Noen koker vann og legger en spiseskje med gurkemeie i den og drikker den, mens andre blander gurkemeie med sine forskjellige oppskrifter. Men du inntar det, gurkemeie sies å øke sjansen for å få din periode raskere.

# 8 Gresskar krydder alt?Ok, så ikke nødvendigvis gresskar krydder. Men hvis du gjør den bevisste innsatsen for å inkludere mer gresskar i kostholdet ditt, vil du se at perioden vil komme mye raskere! Gresskar inneholder karoten, som sies å gjøre perioden din raskere. Gled deg gresskarpai for alle!

# 9 SpongeBobs hus ...?På samme måte, for effekten av ingefær, øker ananas varmen i kroppen din, som sies å gjøre din periode raskere. Det er kjempebra fordi denne jenta elsker ananas! Forbruker mye ananas et par dager som fører opp til forventet startdato for perioden for best resultat.

# 10 PapaYA!Denne frukten er en av de mest effektive frukter for å starte perioden tidligere. På samme måte som gresskar inneholder papaya høye mengder karoten. Det sies å tvinge perioden til å komme raskere. Spis opp damer!

# 11 Ta et boblebad.Dette vil ikke bare hjelpe deg med å slappe av, men det vil øke varmen i kroppen din, som som vi har lært er en av måtene å få perioden raskere. Kanskje kaste en av de badbomber der inne, lys et lys og ta et glass vin. Unn deg kjæresten. Gjør det fullt om kvelden. [Les: Hva å gjøre når du er utmattet og bare ikke kan håndtere]

# 12 Øk vitamin C.Høye mengder vitamin C i kroppen din sies å øke østrogenivået, noe som presser perioden til å komme raskere. For å få de beste resultatene når du prøver å finne ut hvordan du får tiden raskere, må du konsumere frukt som jordbær og appelsiner i deres juiceformer. Så få juicing!

# 13 Varmtveskepose.Siden vi tydelig vet ved dette punktet at varme stimulerer alle de fantastiske tingene som gjør at perioder går raskere, vet vi at det å bruke en varmtvannspose er en god ide! Hold den på undermagen din, og dette bør bidra til å få dette i gang!

# 14 Soy milk.Soyamelk er utrolig høy i østrogen, noe som får deg til å få tiden raskere. Jeg antar veganer gjør noe riktig. De har definitivt faste perioder, det er sikkert! [Les: Veibeskrivelsen til følelsesmessig velvære]

# 15 selleri juice.Sellerijuice sies å øke blodsirkulasjonen som vil bringe på Mother Natures nydelige gave mye før. Drikk dette flere dager før din forventede periode. Og du bør få det raskere enn det du tenkte på.

[Les: En jentes ultimate overlevelsesveiledning til periodiske woes]

Der har du det, folk! Nå vet du hvordan du får tiden raskere. Fortsett med planene periodefri!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar