Hvordan får du din elskers venner til å like deg?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan får du din elskers venner til å like deg?
Hvordan får du din elskers venner til å like deg?
Anonim

Dating noen tar med seg en ekstra bagasje av venner. Så hvordan får du kjærestenes venner eller kjæresten din til å like deg og komme sammen med deg? Finn ut her …

Nesten hele tiden, når du begynner å se noen, vil en av de største hindringene være å få dine kjære venner til å like deg. Den kompis tid på partneren din tidsplan er erstattet av 'lovey dovey' tid, og dette ville definitivt få dem til å skrike for blodet ditt. Følg disse enkle poengene for å takle dette problemet.

Deres synspunkt

Prøv å forstå at så mye du er opptatt av å bli forelsket, har de nettopp mistet de gode tider de har hatt med partneren din. De kan til og med være sjalu på at du bruker mer tid med denne personen enn de er. Hvis dette er tilfelle, må du av og til ha en natt fra hverandre, slik at dere begge kan hente med dine egne venner.

Snakk med dem

Det er en god sjanse for at vennenes venner som deg og du bare leser dem feil. Uansett sannheten er det mulig at du kan være i samme rom hvis du klarer å rydde luften.

Ikke legg din elsker i midten

Uansett hva du gjør, motstå trang til å be din partner å velge mellom deg og deres venner. Det kan være tidspunkter når du kanskje må gi opp, eller armtwist din partner for å gå ut med deg. Men ikke alltid be dem om å gi opp sine kompiser. Det legger mye stress på forholdet ditt, og kan til og med bryte dere begge fra hverandre. I stedet bestemme med hverandre om en dag eller to i en uke når det bare kan være dere begge.

Ikke klandre deg selv

De fryktede vennene kan ikke like deg, men det betyr ikke at det er din feil. Kanskje de virkelig likte partneren din ex og er bare sint å vite at noen andre prøver å ta ex-plassen. De vil kanskje ha alle sine kamerater, så de kan ha det gøy. De kan være sjalu. Husk at det er dem ikke du, sannsynligvis. Tilbring litt tid med dem når det er mulig. For alt du vet kan de faktisk begynne å like deg.

Hvis partneren din liker deg for hvem du er, er sjansene dine venner kommer til det synspunktet, ikke forandre for å tilfredsstille dem.

Men vær så snill, ikke vær sta. Sett inn litt innsats for å lette opp ting. Tross alt går en liten innsats langt.

Populært emne