13 vennsøksjakker: Hvordan få vennen din til å like deg mer

Å vite hvordan du får vennen din til å like deg, er ikke noe folk flest lærer i livet, og det får dem til å miste. Ikke vær den personen.

Det er ikke mye mer frustrerende enn en venn som bare ikke liker deg tilbake. Du har vært deres venn for det som virker som aldre, og likevel kan du bare ikke komme lenger enn å være venner med dem. Å vite hvordan du får vennen din til å like deg, er ikke noe som kommer naturlig.

Faktisk vet ikke mange mennesker hvordan de skal gjøre det. Og derfor er det denne magiske, irriterende tingen som kalles vennssonen. Det er i utgangspunktet et fint lite sted noen legger deg inn når de vil ha deg i livet, men ikke ønsker å date deg. Som betyr at hvis du liker dem, er du litt skrudd.

Å være i vennssonen er ikke alltid dårlig, skjønt

Så mye som det ser ut som det verste stedet å være når du har sterke følelser for dem, er det faktisk en av de beste stedene fordi det er mye lettere å lære hvordan du får vennen din til å like deg når du har hyppig tilgang til dem. Du kjenner dem best. Du er alltid der.

Dette gir deg så mange muligheter til å klemme deg forbi den vennskapsbarrieren og få dem til å like deg. Så ikke se på dette som en forbannelse når det virkelig er en stor velsignelse. [Les: 13 stygg måter å komme seg ut av vennssonen på kort tid]

Hvordan få vennen din til å like deg når du sitter fast i vennssonen

Jeg får hvor irriterende det kan være. Du legger dine følelser på linjen, for ikke å nevne vennskapet ditt. Men hvis du vil at utbetalingen skal være stor, må du være villig til å risikere disse tingene.

Fordi dating din venn er ikke lett. Du må tenke på så mye mer enn om de bare sier ja eller nei. Hvis du er klar til å gå for det, og du vil vite hvordan du får vennen din til å like deg, følg disse tipsene.

# 1 Stopp å la dem snakke om deres forelskelse. Eller om noen de pleide å eller fortsatt gjør som. Når du blir deres ventilasjon, og de føler seg som om de kan snakke med deg om deres følelser for andre mennesker, slipper du av deres evne til å se deg som en potensiell partner.

I stedet må du bare endre samtalen eller til og med fortelle dem at du ikke er en fan av å høre om de menneskene de har knust på. Dette sender også meldingen at du håper å være en av disse menneskene en dag. [Les: Hvordan være hengiven uten å miste dem]

# 2 Snakk ikke om andre mennesker du liker rundt dem. Hvis du liker vennen din som måte mer enn bare en venn, må du slutte å få dem til å tro at du liker andre mennesker. Du kan bare gjøre dette som en måte å gjemme hvordan du føler, men det bare gjør dem til å tro at du virkelig er i andre mennesker.

Hvordan skal du få dem til å like deg når de er under inntrykk av at du er med i noen andre? Hold stille hvis du tror at andre er attraktive også.

# 3 Kompliment dem på nye måter. Du har sikkert standard vennskapskomplimenter de har hørt hundre ganger. Fortell dem noe annet. Snakk om hvordan du synes håret ser utrolig ut, eller hvor utrolig de er for å lande den kampanjen.

Å gjøre dette smetter dem og viser dem også at du ser dem i et nytt lys. Når komplimenterne endres, vil de plukke opp det faktum at dine følelser har også. [Les: Hvordan komplimentere en fyr på en måte han egentlig vil]

# 4 Flørt! En stor forskjell mellom venner og folk som daterer, flirter. Hvis du ikke flirter med vennen din, vil du aldri bryte ned den vennsone-veggen. Du må begynne å sende signalene du liker dem, og det er ingen bedre måte enn å flirte.

Begynn å lage søte vitser, komplimentere dem på bedre måter, og gå nærmere. Å øke den intimiteten er viktig hvis du virkelig vil vite hvordan du får din venn til å like deg. [Les: Hvordan flirte med subtil berøring uten å gjøre det klart]

# 5 Vis dem din sensitive side. Hvis vennen din aldri har sett deg, er søt og romantisk, hvordan vil de noensinne kunne se på deg på den måten? Vis dem du kan være sensitiv og bedårende. Fortell dem noe du aldri har fortalt noen andre.

Å åpne opp og vise dem noe veldig personlig kan hjelpe dem med å se deg i et nytt lys. Når du er sårbar, knytter du deg nærmere til noen, og det er det du må gjøre hvis du vil vite hvordan du får din venn til å like deg. [Les: 20 spørsmål å be om å vise henne din sensitive side]

# 6 Gjør dem til å tenke på deg som en betydelig annen. Har de noen gang sett deg til en partner til noen? Hvis du har vært singel hele tiden du har vært venner, eller de ikke har sett deg, er du kjæreste eller kjæreste, vis dem hvordan det ville være.

Snakk om hvordan, hvis de var kjæresten din eller kjæresten, ville du gjøre visse ting for dem. Faktisk vise dem. Bare oppfør som de er dine allerede, og de vil se hvor mye de mener for deg.

# 7 Ikke bruk for mye tid sammen lenger. Du kan ikke bruke hvert vakkert øyeblikk sammen og forvente at noe skal forandre seg. Du må separere det og sakte ned. På denne måten vil de være ekstra glade for å se deg og de kan se hvordan livet ville være uten deg, noe som ikke vil være bra.

# 8 La dem savne deg. Har du aldri hørt at avstanden gjør hjertet til å vokse fonder? I stedet for bare å kutte dine hangouts kortere, bruke også lengre tid bort fra dem også. Få dem til å komme til deg Hvis de savner deg, vil de se hvor mye de virkelig trenger deg i livet deres. [Les: Hvordan få noen innse at de mister deg]

# 9 Se bra ut. Vi kan ikke nekte de menneskene som folk som er attraktive. Så mye som vi alle liker å si er vi ikke grunne på den måten, er fysisk tiltrekning avgjørende for et sunt forhold. Så begynn å kle deg bedre og se etter å sette sammen. De vil definitivt legge merke til.

# 10 Sitt nærmere enn du vanligvis gjør. Det handler om å lukke avstanden mellom dere og klatre over den vennsonevegg. Hvis de sitter på sofaen, sitte rett ved siden av dem. Å komme nærmere er også en stor måte å vise hvor mye du liker dem.

# 11 Berør dem mer. Fysiske berører øker intimiteten med a mye. Du må virkelig lukke den avstanden aktivt og vise dem at du kan være søt og mild også.

Neste gang du ser hverandre, gi dem en klem. Sett hånden på jentens nedre rygg hvis du er en fyr. Damer, rør ham på armer og skuldre når han får deg til å le. Det handler om de små berøringene som vil antennes noe nytt i vennskapet ditt som langsomt vil brenne inn i noe mer. [Les: 20 typer fysiske berøringer og hva de mener]

# 12 Behandle dem som en betydelig annen og ikke en venn. Fake det til du gjør det, ikke sant? Gjør som om de allerede er kjæresten din eller kjæresten. Gjør alle de søte og søte ting du vil gjøre for noen du daterer.

Viser dem denne siden av deg, og at de kan ha enda mer av det, er en perfekt måte å få dem til å begynne å like deg. Du må bare være deg selv og lære hva som trengs for å få noen til å føle seg spesiell og elsket. [Les: Hvordan kysse en venn ved et uhell og slippe unna med det]

# 13 Fortell dem at du har følelser for dem. Hvis alt annet feiler, bare fortell dem. Sjansen er, hvis du har gjort alle de ovennevnte ting, vet de allerede at du liker dem som mer enn en venn. Noen ganger er det bare ingenting mer du kan gjøre, og de kan kanskje ikke like deg tilbake.

Hvis dette skjer, bare skille deg fra dem for litt, slik at du kan komme over dem. Denne avstanden kan faktisk få din venn til å innse at de liker deg som mer enn en venn også.

[Les: Hvordan komme seg ut av vennssonen og få dem til å bli din]

Lære hvordan du får vennen din til å like deg, kan tilbake være spesielt vanskelig hvis du bare har vært venner i svært lang tid. Du må i utgangspunktet relearn hvordan man skal handle og begynne å behandle dem som en fremmed du tilfeldigvis liker.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar