Hvordan få din ex kjæreste tilbake: 14 trinn for å vinne tilbake hennes kjærlighet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få din ex kjæreste tilbake: 14 trinn for å vinne tilbake hennes kjærlighet
Hvordan få din ex kjæreste tilbake: 14 trinn for å vinne tilbake hennes kjærlighet
Anonim

Kanskje du har skrudd opp stor tid. Det skjer, men nå behandler du konsekvensene. Vil du ha henne tilbake? Slik får du din ex kjæreste tilbake.

Vi har alle forskjellige typer exes i våre liv. De vi ønsker vi aldri datert, de som vi ikke egentlig var i, og så er det de … dere vet, de som kom bort. Det er de ex-vennene som vi stadig kryper på sosiale medier, og ønsker at vi var ved siden av, og deler de øyeblikkene vi ser langt fra. Og du plott for hvordan du får din ex kjæreste tilbake.

Og hvem vet, kanskje du snydt, kanskje du sa noen ting under en kamp som du ikke burde ha. Poenget er, du er nå singel. Men du skjønte at du skrudd opp og nå vil du ha henne tilbake.

Hvordan få din ex kjæreste tilbake

Du tenker nok at du bare kan beskrive henne, og hun kommer tilbake til deg med åpne armer. Jeg tror ikke det. Hvis hun er den som kom bort, skal det ta mer arbeid enn det. Jeg vet, kyllingene forteller deg annerledes, at du bare kan smile og du får henne tilbake.

Det kommer ikke til å skje sånn, beklager å bryte den til deg. Men hvis hun er den som kom bort, er du en idiot for å la henne gå, så du legger litt arbeid i det. Det kommer ikke til å være lett, men det er mulig.

# 1 Hvem endte forholdet? Hvis du avsluttet forholdet, men nå skjønner du at du har gjort en stor feil, det kommer til å bli vanskelig å korrigere. Men hvis hun dumpet deg, har du en bedre sjanse til å få henne tilbake. [Les: Er du fortsatt forelsket i din eks?]

# 2 Hvorfor dumpet hun deg? Du må finne ut hva som gikk galt. Stol på meg, hun fortalte deg, sannsynligvis tusen ganger, men du hørte ikke. Så gå tilbake til minnet og prøv å huske hvorfor dere alltid kjempet. Det er grunnen til at du er singel.

Finn ut hva årsaken var og bare slutte å gjøre det. Hvis hun ville gå til parets terapi, men du ville ikke, gå. Hvis du virkelig vil ha henne tilbake, må du gå på kompromiss. [Les: 22 advarselsskilt du har vært en virkelig kjæreste]

# 3 Gi henne plass. Ikke kontakt henne desperat etter at du to har slått opp. Du må gi henne den plassen hun trenger. Hvis hun dumpet deg, er det en grunn til hvorfor. Nå er hun mest sannsynlig mentalt drenert og utmattet, så la henne, hun trenger å lade opp batteriene.

Hvor mye tid forlater du henne uten kontakt? Godt spørsmål. Det kommer an på om du har barn med henne eller ikke. Hvis du gjør det, har du egentlig ikke mye av et alternativ. Men hvis du ikke gjør det, gi henne minst tretti dager.

# 4 Er dette det du virkelig vil ha? Gjør du bare dette fordi du ser henne med en ny fyr, og du er sjalu? Eller føler du virkelig at du må være med henne? Det er en stor forskjell. Det siste du trenger er å innse at du faktisk ikke vil være med henne. Er du bare ensom? Redd? Forvirret? Finn ut din dritt før du kontakter henne selv. [Les: Komme sammen igjen? Hvorfor sakte og stabil er den eneste veien fremover]

# 5 Opp spillet ditt. Vil du ha henne tilbake? Vis henne du har endret seg. Men ikke forandre for henne, skift for deg selv. Hvis du bare gjør dette for henne, vil dette ikke vare. Det må være noe du virkelig vil gjøre for deg.

Hvis du er usunn, rydde du opp dietten og begynner å trene. Hvis du er en workaholic, klippe dine timer på kontoret. Du må bli den beste versjonen av deg selv nå du vil ha henne tilbake. [Les: 25 tegn og kvaliteter som gjør en god kjæreste]

# 6 Ikke dusj henne med gaver. Du kan kjøpe henne noe hvis du vil, men du må vite at smykker ikke kommer til å kutte det. Hun brøt ikke opp med deg fordi du ikke kjøpte henne et armbånd. Hun brøt sammen med deg av alvorlige grunner.

Kanskje du er lat eller usunn eller negativ, dette er ekte grunner. Hvis du kommer til døren med en håndfull gaver, sikkert, tar hun dem, men det betyr ikke at hun kommer til å være med deg. Hun vil ha virkelige resultater.

# 7 Ikke ta et trekk hvis hun er med noen andre. Dette er ikke en kylling, mann. Ikke vis deg på døren hennes når hun ser en annen mann. Hva tenker du på? Ditt forhold til henne har en fortid, en som, fra utseendet av den, ikke endte for godt. Hvis hun er flyttet, respekterer den. Kanskje hun vil dumpe fyren, hvem vet, men det er ikke for deg å bestemme. [Les: 16 signerer din eks, tydeligvis vil fortsatt ha deg tilbake i livet hennes]

# 8 Start med vennskap. Så, etter at du sluttet å kontakte henne, begynner du sakte opp igjen. Men gi henne tid i mellom breakup og nå uten noen kontakt. Minst fire uker, minimum. Jeg vet at du vil ha et forhold til henne, men akkurat nå må du starte fra kvadrat en.

Vis henne at du vil være hennes partner igjen. Du var sannsynligvis hennes beste venn, så vær henne beste venn.

# 9 Du må nødt til å tiltrekke deg din eks. Akkurat nå, selv om hun kanskje elsker deg, ser du ikke for varmt i øynene hennes. Hun forlot deg, husk det. Nå som dere ikke har vært i kontakt og du har jobbet med deg selv, er det på tide du prøvde å trekke henne igjen. Gjør øynene glatt når hun ser den nye du.[Les: 17 hemmeligheter for å feie en jente av føttene]

# 10 Gå på en dato i løpet av ingen kontaktperiode. Sørg for at du virkelig vil ha henne tilbake, og dette er ikke bare din ego-snakk. Gå på en dato med noen andre. Bekreft om dette virkelig er det du vil gjøre, ikke bare for deg selv, men også for henne. Hvis du gikk på noen datoer, og du skjønner at det ikke er noen andre for deg, gå videre, få henne tilbake.

# 11 Skriv henne et brev. Det er en fin måte å si alt du vil si. I tillegg er det terapeutisk for deg. Det skiller seg også ut, heller enn en tekst eller e-post. I brevet ditt snakker du om hvordan du aksepterer det som skjedde, be om unnskyldning for din oppførsel, og nevne hvordan livet ditt blir til noe positivt og spennende. [Les: Hvordan skrive et dyptfølt kjærlighetsbrev som en sann romantiker]

# 12 Snakk ikke om å komme sammen igjen. Vi vet alle hvorfor du snakker til henne igjen, du vil ha henne tilbake. Hun vet også dette, så det er ikke nødvendig å fortelle henne. Ikke skriv hennes corny meldinger som sier "Jeg savner deg" eller "Jeg skulle ønske vi var sammen."

La noe negativt, sappe eller desperat ut av samtalen. Samtalene dine må være positive og fokuserte på å få dem til å føle seg bra. Nevn positive minner om dem, noe spennende som skjedde i livet ditt nylig, eller noe morsomt som minnet deg om dem.

# 13 Spør henne. Ikke ring det til en dato. Spør dem om kaffe eller en tur, men gjør det ikke til en dato. Hun vil få henne til å vokte opp, og dette er ikke det du vil ha. Hvis hun ikke vil, ikke press henne, bare la henne være. Hun skal ta en kaffe med deg hvis hun føler at det er riktig. Hvis hun går for kaffe med deg, snakk ikke om forholdet ditt. [Les: Hvordan vinne din eks tilbake på en sunn måte]

# 14 Ikke be om hun ikke vil ha deg tilbake. Hvis du ber dem om å komme tilbake sammen med deg og de sier nei, ikke be. Uansett hva du gjør, ikke be. Du prøvde og du endte med å bli en bedre person ut av det, men hvis hun ikke vil komme tilbake sammen med deg, la du det.

[Les: Er din ex fortsatt tenkt på deg? Alle de subtile tegnene som betyr noe]

Nå som du vet hvordan du får din ex kjæreste tilbake, hva venter du på? Det er på tide å være modig og få det du vil ha. Du lever bare ett liv, ikke la henne være en "hva hvis."

Populært emne