Hvordan få din ex kjæreste tilbake etter en beklagelig avskjed

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få din ex kjæreste tilbake etter en beklagelig avskjed
Hvordan få din ex kjæreste tilbake etter en beklagelig avskjed
Anonim

Det er alltid uheldig når du lar en av de gode gå og innse det for sent. Slik får du din ex kjæreste tilbake. Hold fast på ham tett denne gangen.

Ingen er perfekt. Vi rydder opp og gjør feil og ender opp med å angre på disse beslutningene. Kanskje noe du nylig har slått på, endte et forhold som egentlig var veldig bra. Hvis det er tilfelle, vil du kanskje vite hvordan du får din ex kjæreste tilbake.

Det kan ikke være så enkelt som du tror å få ham tilbake. Dette avhenger imidlertid av hvor mye du har skadet ham og hvor sint han er med deg. Han kan trenge litt tid til å tenke gjennom ting før han kan bestemme om han vil være med deg eller ikke.

Ikke bry deg opp hvis du kjemper eller er opprørt

Dette er noe jeg ser mye og jeg er egentlig ikke sikker på hvorfor. Du og din partner kommer inn i en kamp, og du ender opp med å bryte opp med dem, bare for å prøve å få dem tilbake senere. Å bryte opp er ikke noe å ta lett på.

Hvis du bare kjemper, jobber du ut. Hvorfor er et enkelt argument nok til at du vil forlate noen? Fordi hvis du ber om ham senere, vil du ikke virkelig avslutte forholdet ditt. Å gjøre dette igjen og igjen, vil gjøre det vanskeligere og vanskeligere å få den personen tilbake hver gang. [Les: 14 gyldige grunner til å bryte med noen]

Hvordan få din ex kjæreste tilbake etter å ha beklaget oppbrudd

Så du lar mannen din gå og nå vil du ha ham tilbake. Enten du skjønte hvor mye du brydde seg om ham eller du var bare sint og nå er du ikke, trenger du litt hjelp. Her er noen tips som vil hjelpe deg med å tjene tilbake din elskers tillit.

# 1 Tenk på hvordan du forlot ting. Har du forlatt etter en kamp eller sluttte du bare ting rolig og på en fin måte? Dette vil gjøre en stor forskjell. Hvis dere to kjemper, sa du sannsynligvis noen ting du ikke mener, og det vil gjøre det vanskeligere å få ham tilbake.

Men hvis du satte ham ned og brøt sammen med ham, må du tenke på grunnene dine for å gjøre det. Er disse grunnene legitime, eller gjorde du bare unnskyldninger? Nå som du skjønner at du vil ha ham, må du overbevise ham hvorfor. Først da kan du få ham tilbake.

# 2 Vil du virkelig ha ham tilbake? Vil du faktisk ha ham tilbake eller er du bare ensom? Dette kan høres litt hardt ut, men det skjer for mye. Du bryter opp med en fyr du ikke liker alt så mye og innser at det er morsommere å ha en kjæreste enn å være alene.

Så du ber om ham bare for å forbli ulykkelig. Men hei, i det minste har du en kjæreste!

Tenk på hvordan du virkelig føler. Vil du ha ham tilbake i livet ditt eller vil du bare at noen skal kose seg og se på en film? Ikke kast bort tiden sin hvis det er sistnevnte. [Les: 30 måter å overvinne følelser av ensomhet]

# 3 Beklager. Du trenger å. Fortell ham at du er lei meg for å bryte med ham og ikke innse hvor mye du vil ha ham i livet ditt. Du gjorde noe galt, og du slo opp. Fortell ham det. Hvis du forventer at han kommer tilbake til deg selv om du ikke beklager, er du ikke i tankene dine. Unnskyldningen kommer først.

# 4 Løs eventuelle problemer du hadde. Åpenbart brøt du opp av en grunn. Hva var den grunnen? Hadde du problemer og sloss? I så fall må du virkelig jobbe for å komme forbi dem før du kan komme tilbake sammen.

Kom til bunnen av hva de største problemene dine er og snakk dem gjennom. Hvis du ikke kan komme til et sted hvor du begge er enige, kan du kanskje ikke trene. [Les: 10 store problemer i relasjoner og hvordan å fikse dem]

# 5 Gi ham litt plass hvis han trenger det. Og han vil sikkert trenge det. Du har nettopp brutt opp med denne personen, og nå vil du ha ham tilbake. Det virker veldig ønskelig, og han vil ønske å arbeide gjennom sine egne følelser. La ham være alene, så han kan gjøre det. Ikke skriv. Ikke ring. Bare vent på at han kommer til deg etter at han har sagt at han skal tenke på det.

# 6 Fortell ham hvordan du virkelig føler. Bare åpne opp for ham. Hvis du er forvirret om hvordan du føler, fortell ham. Hvis du vil være med ham, men har reservasjoner av en eller annen grunn, fortell ham. Du kan ikke komme hvor som helst uten noen form for kommunikasjon.

# 7 Vis ham, du beklager. Ikke bare fortelle ham at du beklager, viser deg aktivt. Gjør det opp til ham. Han må ha bevis på at du faktisk er lei for hvor mye du har skadet ham, så gjør en innsats for å gjøre ting opp til ham. [Les: 17 søte måter du virkelig kan si du er lei for]

# 8 Ikke gjør noe drastisk. Ikke klipp håret ditt eller ta en tatovering eller noen piercinger med en gang i et forsøk på å vise ham at du er ønskelig. Og ikke prøv å gjøre ham sjalu ved å komme med noen andre. Ikke gjør noe dumt eller impulsivt. Gi deg litt tid til å justere og la deg selv tenke klart.

# 9 Setter pris på ham. For det første ville jeg bare påpeke at du ikke virkelig kan gjøre dette i overskudd hvis du er oppbrudd og han tenker på sine egne følelser. Alt du virkelig kan gjøre er å fortelle ham hvor mye du setter pris på ham og hvor mye du vil sørge for å vise det hvis du kom sammen igjen.

Åpenbart beklager du oppbrudd. Og det betyr at du skjønte hvor mye verdi han bringer til livet ditt. Pass på at han vet det. [Les: 25 måter å vise din takknemlighet uten ord]

# 10 Innrømme dine feil. Bare si det til deg, du slo deg og det var en feil. Igjen, dette vil bli mye lettere hvis du åpner opp og forteller ham hvordan du virkelig føler. Bare eier opp til det. Han vil beundre din vilje til å ta all skyld og det kan hjelpe deg med å få ham tilbake.

# 11 Fokus på å bedre deg selv. Hvis han vil ha tid til å tenke gjennom ting, gi den til ham. I mellomtiden fokusere på å bedre deg selv. Det var åpenbart et problem med hvordan du følte om ham, og hvis det har å gjøre med deg og ikke setter pris på ham nok, må du fikse det. Fokus på å lære å sette pris på flere ting i livet ditt. Det vil bli takknemlig for ham mye lettere hvis du kommer tilbake igjen. [Les: 9 gyldne regler for å hjelpe deg til å bli en bedre person]

# 12 Vær forberedt på en fornektelse. Han vil kanskje ikke ha deg tilbake. Beslutningen om å komme seg sammen kan ikke gå. Vær forberedt på dette. Du brøt ting av og kanskje han bestemte seg for at han liker ting bedre på den måten. Hvis det er tilfelle, må du bare godta det og fortsette.

[Les: Den trinnvise veiledningen for å få din eks til å elske deg igjen]

Hvis du virkelig vil vite hvordan du får din ex kjæreste tilbake, må du eie opp til dine feil, be om hans tilgivelse, og verdsette hva du har hvis du faktisk klarer å få ham tilbake.

Populært emne