Slik får du din crush til tekst du kommer tilbake med 12 klare meldinger

Innholdsfortegnelse:

Slik får du din crush til tekst du kommer tilbake med 12 klare meldinger
Slik får du din crush til tekst du kommer tilbake med 12 klare meldinger

Video: Slik får du din crush til tekst du kommer tilbake med 12 klare meldinger

Video: Slik får du din crush til tekst du kommer tilbake med 12 klare meldinger
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Når du kommer ut til noen du virkelig liker, vil du at de skal svare, ikke sant? Deretter lærer du hvordan du får din crush til tekst du er tilbake, er avgjørende.

Ikke alle vil bare svare på en enkel, "Hei." Det er ikke interessant, det er ikke engasjerende og verste av alt, det er ikke minneverdig. Du vil ha din forelskelse for å se deg som å bli skilt fra mengden, ikke sant? Så vil du finne ut hvordan du får din forelskelse til tekst du er tilbake.

Og det betyr å lokke dem inn i det. Noen mennesker er for opptatt og kan ikke tro at tekstene dine er viktige. Du må få dem til å se at du er slik at du kan starte en ekte samtale.

Den første samtale og de få følgende er de viktigste

Dette setter virkelig grunnlaget for ditt forhold. Jo bedre du kobler sammen under de første par samtalene, desto bedre sjanse du har for å låse dem ned og bli et ekte par.

Derfor kan du ikke bare vinge det - spesielt hvis du er nervøs. Du er bundet til å kaste opp en tid eller to, men hvis du planlegger en måte å snakke på, kan du unngå avbrytende skruer. Og å vite hvordan å få dem til å faktisk engasjere seg i disse samtalene er viktigst. [Les: 40 første date spørsmål å ha en god samtale]

Slik får du din forelskelse til tekst du kommer tilbake og begynner en kjærlig romantikk

Hvis du virkelig ønsker at du er forelsket i tekst du har tilbake, trenger du noe de ikke klarer å motstå. Det betyr at du trenger noe smart. Her er noen meldinger som sender dem som vil få dem til å svare med en gang.

# 1 "Har jeg bare sett deg på _?" Dette kan helt opprettes - og det er det som gjør det så smart. Du kan være ute og om og bare skrive dem som om du så dem der. Du vet svaret vil være "nei", men du får svar enten.

Og det er bare fordi de ikke vil virke som om de ignorerer deg hvis du virkelig tror det var dem. Så fortsett og send denne, men gjør det ikke mer enn en gang.

# 2 "Jeg må vite. Hva er ditt favorittsted å spise rundt her? " Dette virker som et ganske generelt spørsmål, men det faktum at du sier at du må "vite" gjør at det virker mer presserende. Og det får dem til å overholde, ettersom du føler at det er så viktig. Du kan også bruke denne informasjonen senere når du endelig kommer på en dato.

# 3 "Hvorfor har du ikke smittet meg ennå i dag?" Denne er veldig dristig og bør bare gjøres hvis du har noen frem og tilbake på vei allerede. AKA, du flirter litt allerede og er relativt komfortabel.

Hvis du gjør dette når ting fortsatt er helt nye, vil det i utgangspunktet ødelegge alt. Det vil virke pushy og til og med klamrende. Så bare gjør dette når du er komfortabel med hverandre og kan plage hverandre. Da er denne en perfekt og de vil føle seg skyldige og også glade for at du ville at de skulle snakke med deg. [Les: Hvordan flørt tekst med en venn]

# 4 "Husk da vi snakket om _? Jeg har en ny ta på det! " Dette er perfekt hvis du hadde en flott diskusjon om dagen eller så før, og vil plukke opp med det. Nå må du faktisk ta en ny oppgave om emnet, eller dette vil være for åpenbart av en unnskyldning for å snakke med dem. Hvis du gjør det riktig, svarer de med det samme.

# 5 "Wow. Du hadde rett. Den Netflix-serien er fantastisk. Men det er bare ett problem med det. " Folk er defensive av natur. Vi ønsker alle å bekrefte at våre meninger og tanker er sanne. Som sagt, sier dette vil definitivt pique deres interesse og få dem til å vite hvordan du kan være uenig med dem.

# 6 "Hei! Skrivte du ned oppgaven? Jeg er helt blanket under den. " Selvfølgelig fungerer denne bare hvis du er i skole sammen. De vil ikke bare la deg henge så de vil svare med en gang. Bare gjør ikke en vane ut av det, eller det vil være irriterende, og de begynner å tenke at du bare vil snakke med dem for skolens ting. [Les: Hvordan tekst en jente for første gang og la et godt inntrykk]

# 7 "Jeg fortalte bare min venn om _ du fortalte meg om, og kan bare ikke huske navnet." Dette kan være et band eller en unik mat eller egentlig noe. Det må bare være noe du faktisk ville glemme. Det kan være litt vanskelig å komme opp med, men hvis du tenker tilbake til alle tingene du har snakket om, er du nødt til å komme opp med noe.

Dette fungerer fordi det er enkelt. De vil gi deg informasjon du allerede har mottatt før. Pluss er de nok litt nysgjerrige og begeistret for hvorfor du snakker med vennen din om dem.

# 8 "Jeg så den filmen og kunne ikke slutte å tenke på deg under det!" Dette er ikke bare søtt, det bekrefter også at du ser på noe de fortalte deg. Så ikke bare kobler du til dem, forteller du også dem at det påminnet deg om dem. De vil vite hvilke aspekter og i utgangspunktet vil de ha detaljer.

# 9 "Jeg hadde en interessant drøm om deg i går kveld." Dette kan bli litt rart hvis du bare har nettopp begynt å snakke. Men hvis du har vært i hverandre for en stund, er dette perfekt.Folk er nysgjerrige i naturen og siden drømmer kan være av stort sett noe, vil de være interessert i å vite hva de handlet om. [Les: Hvordan snakke med din forelskelse og få dem til å falle for deg]

# 10 "God morgen! Håper du hadde en god natt og ha en enda bedre dag! " Det er veldig enkelt, men det er så søtt at det ville være uhøflig og ikke å svare. Og det er poenget. De vil skrive deg tilbake med en gang, og du kan diskutere deres planer for dagen og deretter noen.

# 11 "Jeg har et ben å velge med deg!" Ikke bare er dette veldig morsomt, det er også ganske lekkert. De vil aldri vite hva du må argumentere for, og fordi mennesker er nysgjerrige skapninger, vil de vite det med en gang. Det kan til og med være noe lite og ubetydelig.

# 12 "Jeg kan ikke tenke på en ting å se på Netflix. Noen forslag?" Folk vil alltid foreslå favorittprogrammer og filmer. Og hvis denne personen liker deg selv en liten stund, vil de kaste forslag til deg med en gang. Det handler om å få dem til å gi deg navn fordi du har annet materiale å snakke om, også.

[Les: Hvordan vinne hjertet sitt med alt det du skal snakke om med din forelskelse]

Å vite hvordan du får din crush til tekst du er tilbake er viktig for å holde forbindelsen åpen og til og med utdype den. Disse smarte tekstene vil intrigere dem og gjøre det nesten umulig å motstå svar.

Anbefalt: