Slik får du ditt hån til å merke deg og liker deg tilbake

Lurer på hvordan du kan få din forelskelse til å legge merke til deg? Bruk disse tipsene her, og du vil til og med kunne få din forelskelse til å være tilbake i løpet av få dager!

Kryss og forferdelser er en del av livet.

Alle av oss opplever dem hele tiden.

Noen ganger er det bare en liten forelskelse som varer noen minutter etter et flyktig glimt på gata.

Og på andre tider er det en større forelskelse som forblir i ditt hjerte i flere måneder, spesielt hvis du jobber eller studerer sammen.

Å bli forelsket på noen eller faller for dem er den enkle delen.

Men får oppmerksomheten og får dem til å falle for deg?

Vel, det er definitivt vanskelig.

[Les: 13 fysiske tiltrekningstips for å se langt sexier foran deg)

Hvordan bli forelsket for å legge merke til deg

Bare fange et glimt av din forelskelse kan gjøre dagen din.

Og kikke på dem eller få øye med dem på en fredag ​​kveld kan få deg til å flyte gjennom hele helgen!

Men så høy og spennende som å bli forelsket, kan du føle at ideen om å bli forsømt av dem, kan føles like lav og smertefull.

Og det er alltid bedre å avsløre dine følelser for dem i stedet for å tappe det opp. [Les: Forskjellen mellom en forelskelse og limerence]

Det første skrittet - Få din forelskelse til å legge merke til deg

Tanken om å nærme deg din forelskelse og avsløre deg som dem, kan presse hjertet ditt opp til munnen din. Men det er fortsatt noe du trenger å gjøre. Tross alt er det den eneste veien ut av elendigheten til ensidig kjærlighet.

Men så igjen, ikke bare gå opp til din forelskelse ut av det blå og fortell dem at du liker dem. Det kan ikke alltid fungere heller!

De fleste gjør den store feilen ved å helle sitt hjerte ut til deres forelskelse uten å virkelig planlegge det riktig. Kjærlighet, akkurat som livet, handler om å bygge det riktige fundamentet. Hvis du virkelig vil ha din forelskelse til å legge merke til deg og like deg tilbake, må du først planlegge deg inn i hjertet!

[Les: Hvordan få en jente oppmerksomhet uansett hvor du er]

[Les: 22 forskjellige måter å få en manns oppmerksomhet og imponere på]

De 5 store feilene å unngå når du er forelsket

Hvis du er forelsket på noen akkurat nå, må du huske at de 5 feilene de fleste gjør. Og unngå det!

# 1 Ikke fortell dem at du liker dem. Hvis du er forelsket i noen, og du ikke ser denne personen frem og tilbake, ikke gjør det åpenbart at du allerede har falt for dem. Hvis din forelskelse vet at du liker dem og de ikke engang kjenner deg, vil deres ego svulme og de tar deg for gitt. Og de bryr seg ikke om deg!

# 2 Ikke vær for lett. Ikke kjør din forelskelse eller oppfør deg som om du alltid er rundt for å gjøre bud. I stedet for å være lett tilgjengelig hele tiden, spill hardt for å få. Når du spiller hardt for å få og fremdeles tærte din forelskelse ved å være mystisk, vil de ønske din oppmerksomhet dårlig.

# 3 Stall ikke din forelskelse. Tanken om å gå bak din forelskelse eller se hver eneste bevegelse hver eneste dag kan virke fristende. Men hvis du ønsker å date din forelskelse på et tidspunkt, unngå å stalking dem. Og selv om du gjør stengel, din forelskelse, gjør det ikke klart for dem. [Les: En sann kjærlighetshistorie om å stalkke en forelskelse og den fiaskoen det bringer]

# 4 Ikke fortsett å se på din forelskelse. Det vil bare gjøre din forelskelse ta deg for gitt. Få din forelskelse til å se på deg i stedet, og få dem til å tro at de er de som starter øyekontakt, og de er de som faller for deg!

# 5 Ikke vær ledig rundt din forelskelse. Ikke virke som om du ikke har noe bedre å gjøre enn å kaste deg i din forelskelse når de er rundt. Hvis du leter etter å være den ensomme vampyren som liker å være helt alene og mystisk, kan det fungere til din fordel. Men hvis du bare er en vanlig fyr eller jente, er det alltid bedre å se ut som om du har et liv.

De tre stadiene av å bli forelsket i å like deg

Å bli forelsket for å legge merke til at du kan virke som en stor oppgave. Og få dem til å bli forelsket i deg? Vel, det virker vanskelig akkurat nå, vil du ikke si?

Men sannheten er, det er ekstremt lett å bli forelsket for å legge merke til deg, og til og med bli vanskelig for deg! Alt du trenger å lære er kunsten å spille det kult, samtidig som du bygger kjemien samtidig. Her er tre stadier du trenger å huske på hvis du vil ha din forelskelse som deg. [Les: 10 viktige dating tips for å gjøre dating arbeid til din fordel!]

# 1 Få oppmerksomheten deres. Det første du trenger å gjøre er å få din forelskelse til å legge merke til deg, og tenk på deg i positiv lys. Hvis din forelskelse synes du er interessant hver gang de legger merke til deg, har du vunnet mer enn halvparten av kampen allerede.

# 2 Bygg kjemi. Når du har fått lyst på din forelskelse, må du begynne å jobbe med å få dem til å ønske deg. Du trenger ikke å fortelle din forelskelse at du liker dem når som helst. Alt du trenger å gjøre, er psykologisk overbevise din forelskelse om at de er den som faller for deg i stedet!

# 3 Start en samtale. Hvis du planlegger de to første trinnene riktig og følg trinnene som er nevnt her til tee, er det siste du må gjøre å starte samtalen. Og tro meg, det blir så enkelt som å knipse fingrene dine!

STEG 1 - 8 måter å få din elskede oppmerksomhet på

Hvis du er forelsket i noen, er det første du må gjøre, å vinne sin oppmerksomhet. Gjør dem til å tro at du er en fangst, og resten vil følge.

[Les: Hvordan få en fyr til å legge merke til deg og bli vanskelig for deg]

[Les: Hvordan få en jente til å legge merke til deg uten å snakke med henne]

# 1 Verden dreier seg rundt deg. Hvis du ønsker å få din kjærlighet oppmerksomhet, la dem se at verden dreier seg rundt deg! Vis populære. Vær støyende, le høyt, og vær midtpunktet for oppmerksomheten blant vennene dine når du er forelsket. Vis din forelskelse at du har et liv, og du lever det.

# 2 Fleeting blikk. Bytt flyktig blikk med din forelskelse når du er opptatt med dine egne venner. Ikke stirre for hardt eller prøv for hardt for å få øye. Gjør det som om du bare la merke til dem og stirrer på dem bare i en brøkdel av et sekund, minst de første gangene. [Les: 10 subtile øyekontakt flirtebevegelser som alltid fungerer!]

# 3 Vis ut hva du er glad i. Hvis du vil få din forelskelse til å legge merke til deg og liker deg, må du finne en måte å få dem til å føle seg awed av deg. Hvis du har noen kvaliteter som er verdt å vise deg eller vise diskret, må du sørge for at du flaunt den. [Les: 18 fysiske slå oss som vekker en fyr med en gang]

# 4 Vis bort din hyggelige side. Ikke vær kåt eller arrogant mens du prøver å fange din kjærlighets oppmerksomhet. Meanness er en egenskap som begge kjønn ikke liker å se i en potensiell kompis. Hvis din crush forutsetter at du mener, mister du en stor sjanse til å dele dem. Vær nyttig for folk, og vær vennlig, spesielt når du er forelsket.

# 5 Vær en lykkelig person. Vær munter når de er rundt. Populære mennesker er alltid glade, og de er hver fests og hverandres liv. La meg mye, ha det gøy med vennene dine og alltid ha et smil på ansiktet ditt. [Les: Hemmeligheten å tiltrekke seg gutta på en måte de ikke kan motstå!]

# 6 lukter bra. Du må forlate duften din dvælende i luften hver gang du går forbi dem. Husk at disse små detaljene kanskje ikke virker så mye, men de spiller en stor rolle i subtilt å tiltrekke deg din forelskelse. Du kan til og med bære en liten flaske parfyme i posen din og diskutere spray den rundt skuldrene dine eller over håret ditt hvis du vet at du snart kommer til å knuse deg.

# 7 Se bra rundt din forelskelse. Velklædte mennesker som bryr seg selv, holder seg alltid ut av mengden som en lykkelig sårt tommel. Og det er en god ting. Tren deg, se på deg og prøv å se ditt beste, spesielt når du vet at du støter på din forelskelse. Hver gang du får et verdig blikk fra din forelskelse, jo større er oddsene at de vil like deg tilbake. [Les: 10 sexy tips for å se attraktivt når du prøver å få din elskede oppmerksomhet]

# 8 Se tilnærming. Stressfulle og vanskelige situasjoner bringer det verste ut i oss. Stiver du opp eller oppfører deg når du kommer i samme rom, bare for å late som om du er rolig og sammensatt? Dette kan skje ufrivillig, men ikke stiv opp eller gå stille foran deg. Smil, vær morsom og se deg tilnærmet. Det vil gjøre din forelskelse lyst til å bli kjent med en morsom og glad person som deg.

STEG 2 - 6 måter å bygge kjemi på og få din forelskelse til å være som deg

Hvis du har brukt tipsene for å få oppmerksomheten din, vil din forelskelse definitivt ha lagt merke til deg. Og på en god måte også!

Nå må du fokusere på å bygge kjemi, og psykologisk overbevise dem om å tro at de er den som faktisk får en forelskelse på deg!

# 1 Smiler til deg selv. Stare diskret på din forelskelse i mindre enn et sekund, og se deg bort så snart du får øyet. Og bare smil til deg selv og bli opptatt med å gjøre noe. Ikke strekk smilet ditt i et stort grin, men smil litt, som om du hadde en morsom tanke.

Gleder seg for hardt, det virker som om du er veldig spent på å fange ditt øye, og det er aldri bra. Du trenger bare å bygge kjemi, ikke gjør det klart at du er på hodet i kjærlighet!

# 2 Samle informasjonen din. Bli kjent med din forelskelse bedre. Itâ € ™ s alltid spennende og morsomt å grave informasjon om en forelskelse, så gå og gjør nettopp det. Spør en felles venn om din forelskelse uten å gjøre det klart at du har noe i tankene dine.

Få de små detaljene som betyr noe, som det du liker og ikke liker, hva de gjør over helgen, eller om de liker eller misliker røykere, etc. Det hjelper alltid når du vet hva som fungerer og ikke fungerer mens du imponerer noen.

# 3 Børste din krem ​​opp. Gå forbi din forelskelse når dere begge møter stier, og * ved et uhell * pusse skulderen forsiktig mens du går forbi dem. Bare vær sikker på at du ikke er åpenbar, eller du kommer som en veldig skummel person. [Les: 30 ikke så åpenbare og sexy flørtende måter å få din forelskelse til å falle for deg]

# 4 Bruk din Pâ € ™ s og Qâ € ™ s. Den beste måten å vekke en crushs nysgjerrighet og få dem til å falle for deg, er å gjøre deg selv tilnærmet, og likevel gå bort før de kan gjøre noe med det.

Hvis du går forbi din forelskelse, klem deg igjennom dem og si "utkonkurrere meg" og gå forbi dem. Og når du krysser din forelskelse, se rett inn i øynene og smil litt. Og etter å ha gått forbi, snu deg og si "tenk du" og gå bort. Du kommer til å drive kjærligheten din gal, og få dem til å spore deg og snakke med deg!

# 5 Stare på din forelskelse. På dette tidspunktet må du ta øye med deg, og hold blikket lenger enn et sekund. Du har bygget nok seksuell kjemi til å ta dette videre. Stare på din forelskelse for et sekund eller to, og se bort. Gjør det så ofte så lenge din forelskelse prøver å se på deg også. Hvis din forelskelse er opptatt eller ikke er gjengjeld, ikke prøv å få øye, eller du vil bare ende opp med å miste all kjemi du har bygget opp.

# 6 Spill et hemmelig spill. Du vil at din forelskelse blir vanskelig for deg, men din hensikt er ikke å få dem til å innse at du liker dem som gal allerede. Unngå å stirre på din forelskelse foran sine venner. Ved å stirre på din forelskelse når alle ser på, vil du gjøre det klart for verden at du vil fange ditt øye. Og når dine knusers venner ser deg prøver å få øyekontakt, vil du få det stirrende spillet til å virke ensidig.

Vær alltid diskret når du må gjøre øyekontakt. Øyekontaktspillet må føles som en hemmelig ting som skjer mellom deg og din forelskelse, og ingen bør innse det annet enn din forelskelse. [Les: Den dating jente koden alle jentene trenger å vite]

# 7 Spre ordet bare litt. Snakk med en felles venn om din forelskelse. Fortell fortell denne vennen at du finner denne fyren eller jenta ganske interessant. Hvis denne vanlige vennen din prøver å proddere deg eller grave videre, fortell din venn at du legger merke til denne personen * din forelskelse * stirrer på deg ofte, og du tror de liker deg!

Din venn ville definitivt plage din forelskelse om det, og fortelle deg at du var interessert i å vite mer om dem.

Og ved å gjøre dette, dreier du bare hele spillet rundt. Du kan faktisk gjøre din forelskelse tro på at de er den som faller for deg, og ikke omvendt. Og før du vet det, kan du slå en ensidig forelskelse til en forferdelse fra begge sider!

Bruk disse tipsene på hvordan du får en forelskelse for å legge merke til deg, og selv før du skjønner det, ville din forelskelse ha blitt vanskelig for deg og ville ha begynt å like deg tilbake. Nå er alt du trenger, den riktige måten å starte en samtale med din forelskelse. Les denne neste delen om hvordan du skal snakke med din forelskelse, og du vil kunne gjøre nettopp det på kort tid.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar