15 Garanterte måter å få din knuse til å like deg

Hvis du vil ta tak i deres oppmerksomhet og få dem til å se ingen, men du, innhente disse 15 idiotsikkerte teknikkene for å få din forelskelse til å begynne å knuse på deg.

Jeg tror det er drømmen om alle der ute for å få sine kjærlighet som dem tilbake. Når jeg knuser på noen, og jeg finner ut at de faktisk har følelser for meg, blir jeg så spent at jeg i utgangspunktet gjør en backflip.

De fleste er altfor sjenert til å nærme seg interessentene deres, snakke dem og hint at de liker dem; mesteparten av tiden, når du er forelsket i noen, er det som om du har en 20-fots barriere mellom dere begge, og du vinker bare fra avstand.

Få din forelskelse til å knuse på deg

Jeg vet at du sannsynligvis sitter der og tenker at det er ingen måte de muligens kan like deg fordi? Vel, de er perfekte, eller ikke? Men det er bare fordi du aldri har fått meg til å gå gjennom nøyaktig hvordan du får det til å skje.

Det er ikke rakettvitenskap, folk! Wellâ € | kanskje det er litt av en forskjellige slag av vitenskap, men for det meste bare å være deg selv og følge disse hjelpsomme, surefire måtene å tenne den etterspurte gnisten.

# 1 Vær deg selv. Vær så snill å ikke ringe eller le av klichéen som er dette første poenget, fordi det er så viktig. For mange mennesker kommer seg rundt sin forelskelse og begynner å fungere som en helt annen person. Hvorfor gjør de dette ?!

Når du handler som deg selv, vil du være avslappet, rolig og glad, og din forelskelse vil se alt dette og vil ha det. Pluss, når de endelig gjengjelder dine følelser, vil de faktisk like deg for deg, og ikke hvem du gjør som om de er. [Les: Den riktige måten å få din forelskelse til å legge merke til og få øye med]

# 2 Vær rundt. Hvordan kan noen liker deg når du bare ser på dem fra en avstand, og de har aldri muligheten til å bli kjent med deg? Vær rundt - uansett hvor de er. Nå, vær oppmerksom på: dette gir deg ikke tillatelse til å stalke livet deres og dukker opp ut av det blå. Jeg gjentar: ingen stalking.

Men hvis de går et sted med en gruppe mennesker, og du blir invitert - gå! Vær der når du kan, og de vil legge merke til dette og du.

# 3 Snakk med dem! Igjen, med skummel ser på avstand. Stå opp og gå og snakk med dem. De trenger å vite hvem du er og snakke med deg fra tid til annen for å avgjøre om de liker deg eller ikke.

Snakk med dem om deres interesser og hobbyer, og gi dem også litt informasjon om deg selv. Åpne opp for dem og la dem bli kjent med deg! [Les: Slik starter du en samtale med din forelskelse og woo dem]

# 4 Subtly vise dem du er interessert. Ikke gjør et stort syn på det, men slipp dårlige tips om at du er interessert i dem. En fin måte å gjøre dette på er å lage kommentarer som foreslår det. Hvis de spør om du vil være i et bestemt tilfelle, svarer du ved å si: "Bare hvis du går." Kanskje legge til et slitent smil for å pique deres interesse.

Dette vil vise dem at du vil være der de er og er uinteressert i at noen andre er rundt. Så lenge de er der, vil du være der også.

# 5 Bli med på deres interesser. Hvis du er invitert til å ta med på en morsom hobby av deres med en gruppe, så går det bedre! Du bør alltid være med på ting som de finner interessante og til og med interessere seg for dem selv - men bare hvis det er en ekte ny interesse.

Det viser dem at du definitivt kan sparke det med dem og deres favoritthobbyer - et svært ønskelig trekk i en potensiell partner.

# 6 Kjole å imponere! Du vet, jeg kan ikke si at det noen gang har vært en tid hvor en velkledd person ikke har gitt inntrykk av deres forelskelse. Det gjør absolutt ingen skade! Så, når du er rundt din forelskelse, gjør en innsats for å se din darn best. Bare sørg for ikke å overdrive det eller overdress for hendelser. [Les: 13 fysiske attraksjonstips for å se seg varmere øyeblikkelig]

# 7 La din personlighet ut. Ja, ditt kjære, rare, fantastiske selvbehov må komme ut av det overbærende skallet du har fanget i hvis du virkelig ønsker å få din forelskelse til å like deg. Din personlighet er det som gjør deg like i utgangspunktet.

Overraskende, de små kjendingene er hva noen vil like mest om deg. Så, slipp dem ut og ikke hold tilbake hvis du virkelig vil ha din forelskelse til å begynne å knuse på deg.

# 8 Ikke tenk det for mye. Overthinking alle dine bevegelser, ord eller tekst kommer til å skade sjansene dine, ikke hjelpe dem. La ting skje naturlig og ta dypt pust. Avslappende og la det flyte hvordan det skal, er en idiotsikker måte å få din forelskelse til å like deg.

Overthinking gjør deg nervøs, anspent og choked opp. Slapp av og la det være!

# 9 Flørt. Flirt. Har jeg nevnt flørt? Ja! Få din flørt på! Jeg gir deg tillatelse til å frigjøre den indre flørtmesteren og få din kjærlighet til å rødme. Flørting er en flott måte å ikke bare la dem få vite at du er interessert, men også å måle deres interesse.

Det får også kjemien som strømmer naturlig mellom to personer, og gjør det mulig for de neste trinnene å skje lett. [Les: 40 spørsmål for å spørre din elendighet og subtilt flørt med dem]

# 10 Bevis kompatibiliteten din. Vis dem du kan holde tritt med livet deres.Er den fyren du knuser på en arbeids-a-holic? Lag tid til ham på hans sjeldne dag. Hvis jenta du ser på, er lidenskapelig om miljøspørsmål, diskuter din vilje til å bli grønn. Uten å endre din personlighet, demonstrere at de to av dere ville lage et fint par.

# 11 Gjør dem sjalu. Ingenting bringer ut skjulte følelser mer enn å gjøre noen sjalu. Mange mennesker kan ikke engang innse at de har følelser for deg til de føler seg sjalu. Det er ofte de første følelsene som er tilstede før de innser at du er spesiell for dem. [Les: Hvordan lage en fyr sjalu og få oppmerksomheten sin på kort tid]

# 12 Gjør venner med vennene sine. Denne delen er avgjørende. Hvis du vil få dem til å like deg, begynn å være venner med vennene sine. Når du har fått vennene sine til å snakke om hvor fantastisk du er, vil de ikke kunne hjelpe seg selv: de begynner å se deg i et helt nytt lys.

# 13 Hold kontakten med dem. Den beste måten å gjøre dette på er å skrive dem hver nå og da. Teksting holder kommunikasjonslinjen åpen, og du kan lære mye om noen - og de kan lære mye om deg når du holder kontakten.

Plus, det blir kvitt den nervøsiteten du kanskje har når du snakker i person. Det lar deg også flørt mye uten frykt for konfrontasjon. [Les: 20 flørtende tekster for å sende din forelskelse og få dem virkelig interessert]

# 14 Vær gøy! Har du noen gang sett noen som har den beste tiden i livet deres og tenkte: "Nei, jeg vil ikke ha noen del av det? Sannsynligvis ikke. Vil du vite hvorfor? Fordi ALLE ønsker å være på det morsomme.

Hvis du er kilden til det gøy, vil de være der med deg hele tiden. Når du gjør noe mer moro, vil de kreve din tilstedeværelse, og dette vil i sin tur føre dem til å like deg tilbake.

# 15 være eventyrlystne! Å være sjenert og søtt kan fungere for noen mennesker, men å være utadvendt og eventyrlystne er en mye bedre måte å få noen til å like deg. Når du er oppe for noe og klar til å gå på hatten, vil de se etter deg når de vil lage planer med noen. Hei, alene tid med din forelskelse!

Nøkkelen her er å være deg selv og la ting skje organisk. Men legger du til noen få små triks her og der, vil du definitivt øke dine odds når det gjelder å få din forelskelse til å like deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar