Hvordan få kjæresten din til å foreslå: 10 tips for å få ringen

Du er forelsket og vil leve lykkelig, men han har ikke spurt spørsmålet. Her er noen gode tips for hvordan du får kjæresten din til å foreslå.

Mange damer fantaserer om sin store dag fra en svært ung alder. Den vakre hvite kjole, går ned midtgangen, og ser drømens mann venter på deg på slutten - det er alt veldig romantisk! Men hvordan gjør du faktisk det skje og får kjæresten din til å foreslå?

Dette kan være vanskeligere. Hvis du føler at tiden er riktig for deg å ta forholdet ditt ett skritt videre og bli engasjert, det er fantastisk. Men ofte kan partneren din være litt mindre opptatt. Foreslåing er et stort skritt og en stor forpliktelse, så han vil uten tvil være sikker på at tiden er riktig. Han må kanskje bare ha den lille kjeften av oppmuntring til å presse ham over kanten!

Hvordan få kjæresten din til å foreslå

Så, hvis du vil vite hvordan du får kjæresten din til å foreslå, hva skal du gjøre? Her er 10 gode tips for å hjelpe ham med å få meldingen og ta sjansen!

# 1 Vær kult! Det er ingenting som kommer til å få en fyr til å foreslå mer enn hvis han føler at han blir støttet i et hjørne. Dette kan veldig godt få ham til å løpe den andre veien.

Du kan være desperat å bli gift, men du må forstå at dette er en stor og livsendrende beslutning for ham. Hvis han føler seg helt presset inn i det, vil det være vanskelig for ham å ta sjansen. [Les: 13 tegn han vil gifte seg med og tilbringe livet med deg]

# 2 Fortell ham. Mens du holder kulten din er viktig, må du likevel sørge for at han vet at du faktisk skal gifte seg i utgangspunktet. Hvis du overdriver den kulde og uformelle tilnærmingen, vil han ikke ane at du selv vil gifte deg i utgangspunktet, og derfor kan du bare ikke ha den motivasjonen som trengs for å faktisk spotte spørsmålet.

Hvis du har gått ut en stund, har du sannsynligvis allerede hatt en samtale om fremtiden. Men hvis du ikke har eller ikke nevnt ekteskap spesifikt, la han på en moden og fornuftig måte vite nøyaktig hva dine tanker er i saken. Deretter vil han i hvert fall vite hvor hodet er på. [Les: 11 grunner til at han ikke har bedt deg om å gifte seg med ham ennå]

# 3 Ikke sammenlign deg med andre. Bare fordi alle vennene dine giftet seg for to år siden, og du fortsatt ikke har det, betyr det ikke at det er din "sving". Hvert forhold er annerledes, og noen mennesker tar litt lengre tid for å slå seg ned til andre.

Hvis du fortsetter å peke på ham hvordan alle andre rundt deg er gift, vil han bare føle seg som om du sitter på ham, noe som vil få ham til å gjøre det enda mindre! Dette er et veldig viktig tips for hvordan du får kjæresten din til å foreslå.

# 4 Ikke gi ham et valg! Ok, så dette kan høres litt sneaky ut, men ved å tilby ham alternativer, gir han ham en "utkvittering" der han kan velge å ikke gifte seg ennå, hvis han føler at tiden ikke er riktig.

Ikke gjør det for åpent heller. Sier noe som, "Tror du vi skal gifte seg de neste 2 årene?" Er bedre fordi det gir ham en tidsramme å tenke på. [Les: Menn kvinner ønsker å date Vs. Menn kvinner ønsker å gifte seg med]

# 5 Gjør ham til å føle at han ikke kunne leve uten deg. Hvis du vil vite hvordan du får kjæresten din til å foreslå, vil han bare gjøre det hvis han virkelig tror at du er "den ene". Få ham til å se det tar tid! Du trenger ham til å føle at hvis han noen gang har mistet deg, ville han være helt hjertebrudd.

Pass på at han forstår og setter pris på alt du gjør for ham - men gjør dette subtilt. Hvis du kan få ham til å innse at han er så heldig å ha deg, vil det bare øke hans ønske om å få forholdet ditt låst ned snarere enn senere! [Les: 15 flotte måter å få en fyr til å bli gal over deg]

# 6 Del alt sammen med ham. Jo nærmere han føler for deg, jo mer sannsynlig er han å ønske å gifte seg med deg. Hvis han føler seg som om du er den personen han kan stole på mest i verden, og noen som han helt kan være med - som ser ham for akkurat det han er - da vil han sikkert tilbringe resten av livet med deg.

# 7 Heng med ektepar. Å se at vennene dine lykkelig er gift og fortsatt har det gøy, vil vise ham at ekteskapet ikke er noe å være redd for, og det vil gjøre ham mer klar til å gjøre det forpliktet til deg også.

Han kan være bekymret for at å bli engasjert og gift, vil etter hvert forandre forholdet ditt, og det kan være skummelt for ham.

Å se hvordan dine giftevenner er akkurat det samme, vil hjelpe deg med å tenke seg, og det er et annet flott tips for hvordan du får kjæresten din til å foreslå. Hvis dine giftevenner er villige til å gi deg en hjelpende hånd ved å snakke om hvor vidunderlig gift livet er, vil det nok ikke gå ned for dårlig heller! [Les: 20 grunner til å gifte seg og leve lykkelig etterpå]

# 8 Bygg det langsomt opp. Ikke gå fra null til hundre - ta ting sakte og bygg opp til det punktet der ekteskap er det neste åpenbare skrittet å ta. Flytt sammen og se hvordan det går først. Da * gir deg begge dyrelskere selvfølgelig * hvorfor ikke få et kjæledyr og se hvordan du går videre med det?

Hvis du flytter forholdet ditt videre i trinn som dette, blir det en mye lettere overgang når tiden kommer for at han skal få hodet rundt ideen om å foreslå deg.

Så, hvis du fortsatt er i datingstadiet, kan du få jobben din kuttet ut for deg. Men ikke bekymre deg, du kommer til slutt etter hvert ... vi lover! [Les: Skal jeg gifte meg med ham? 17 store tegn som skriker "ja!"]

# 9 Vær mer selvstendig. Å ha ditt eget liv utenfor forholdet ditt er sunt, uansett om du tenker på å gifte deg eller ikke! Imidlertid viser han at du er en uavhengig kvinne og gir ham friheten til å ha sitt eget liv og nyte ting uten deg, og vise ham at du stoler på ham og er villig til å frigjøre ham.

Å gjøre det vil bare styrke forholdet ditt og få ham til å føle seg klar til å ta det dukkert og gjøre det livslangt engasjement for deg. [Les: Hvordan få en mann til å gifte seg med deg - 10 trinn for å få den gnisten]

# 10 Godta hans beslutning. På slutten av dagen kan du ikke tvinge noen til å gifte seg med deg! Hvis han ikke er villig til å begå, må du håndtere sin beslutning - og det er ikke mye du kan gjøre med det. Ikke ha en tantrum, og ikke bli for opprørt.

Det kan være at han bare trenger litt mer tid til å få hodet rundt hele ideen. I mellomtiden, hvis forholdet er verdt å vente på, så vet du. Og hvis det ikke er, så er det kanskje på tide å si farvel og finne noen som ønsker å tilby deg den slags engasjement!

[Les: Hvorfor forsinker han det? Hvordan få ham til å foreslå ved å lese hans sinn]

Å bli gift er en stor beslutning, men også en spennende. Med disse tipsene for hvordan du får kjæresten din til å foreslå, er du så mye mer sannsynlig å overbevise ham om at nå er det riktig tidspunkt å komme seg ned på ett kne.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar