Hvordan bli kjent med noen på en dato

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bli kjent med noen på en dato
Hvordan bli kjent med noen på en dato
Anonim

Hvis du kjenner de riktige spørsmålene, kan du lese en person som en bok i den aller første samtalen. Finn ut hvordan du blir kjent med noen på en dato med disse tipsene.

I livet, hvis du kan bli kjent med noen på kort tid, er det et ganske spesielt talent å ha.

Det er sagt at det tar mange år å bli kjent med noen, men det trenger ikke alltid å ta så lang tid.

Tross alt daterer vi nye mennesker og får nye venner hele tiden.

Og til tider tar det litt tid å innse at vi egentlig ikke kjenner noen, så vel som vi burde ha kjent.

Hvis du kunne forstå hvordan du blir kjent med noen du møter for første gang, og finne ut om det er et håp om kompatibilitet, kan det gjøre livet mindre forvirrende, spesielt når det gjelder kjærlighet og viktige relasjoner.

Selv om det aldri er lett å bli kjent med noen ved første blikk, spesielt når vi har hørt det ordtaket - ikke døm en bok med et deksel, er det trygt å vite at det er en sjanse for noe lykkeligere i fremtiden ved å møte noen som synes sympatisk og hyggelig.

Så ser du frem til å bli kjent med noen? Her er hva du trenger å gjøre.

Hvordan bli kjent med noen på en dato

Det tar vanligvis noen minutter å la inntrykket ved første blikk sparke inn, men det tar mer enn bare noen få minutter å bli kjent med noen utenfor første blikk og teste kompatibiliteten din. Neste gang du er ute på en dato med noen, bruk disse pekene på hvordan du skal lære noen å vite og sjansen er, det vil hjelpe deg med å bestemme om du skal ha en andre dato eller ikke.

Hvordan er dagen din kledd?

Yep, en grunne start. Men vi er alle visuelle, og det hjelper med å ta en beslutning på en dato. Er din date kledd godt eller er klærne deres løst satt sammen i siste øyeblikk? Det vil hjelpe deg med å bestemme hvor mye tid de har viet til å se bra ut for den første datoen.

På en uformell første date, klær de fleste komfortabelt og ha på seg deres favoritt tee og jeans. Og deres dressing stil på første date er en forlengelse av deres vanlige dressing stil. Er det for fasjonabelt og dame gaga-lignende, eller holder buksene seg lavt rundt knærne hele tiden? Eller er datoen din favorittfargekombinasjon rosa og florescerende grønn? [Les: Hva skal jeg ha på en første date?]

Og viktigst, liker du det?

Dressing stil og mote fra hverandre, hvis du skal gå ned en arm i arm noen uker fra nå, må du like datoen din på deg. Hvis du føler deg varm rundt kragen eller krysser fingrene og håper vennene dine ikke kommer forbi, er det en god sjanse for at du ikke vil like å være i armene i nær fremtid.

Hvordan er holdningen?

Hvis du vil bli kjent med noen på en dato, fokuserer du på holdningen. Hvordan ville du beskrive datoen din personlighet etter de første minuttene? Er det nervøst, rolig, positiv, positiv, farbar eller trygg?

Datoen din kan føle seg nervøs i løpet av de første par minuttene, eller kan til og med rulle ut noen godt øvede linjer, så ikke døm en dato i de første minuttene. Hvordan er holdningen utover det?

Alle av oss har våre egne preferanser i holdning når det gjelder å dele noen. Noen jenter liker en jevn spiller som Hitch, mens andre jenter foretrekker en rolig og trygg Edward Cullen. Og menn har sine egne preferanser hos kvinner også.

Uansett holdningen, hvis du vil bli kjent med noen på en dato og bygge en forbindelse, må du like deres personlighet og koble til den. [Les: Hva skal du snakke om på en første date?]

Er din dato fokusert på deg?

To singler reparerer vanligvis en date for å bli kjent med hverandre. Er din dato fokusert på deg i løpet av datoen, eller finner du at øynene dine går rundt hele tiden?

Tre typer singler miste fokus på en date, singler som ikke er egentlig singler, singler som bare ikke kan slutte å holde sine valg åpne, og noen enkelt som har mistet interessen for deg som datingpotensial.

[Les: Hva gutta merker alltid på en date]

[Les: Hvilke jenter ser alltid på en date]

Hvis du vil ha en lykkelig dato og en lykkelig etter hvert med noen, må dere begge holde fokus på hverandre i løpet av en første date. Det viser respekt for hverandre, og viktigst, det viser også verdsettelse og fascinasjon for hverandre. Hvis datoen din ikke kan være fokusert på deg, er kanskje forvirringen og sjarmen slitt av allerede.

Hvor fungerer datoen din?

Hvor fungerer datoen din? Og hva gjør denne personen hele dagen? Det virker som et trivielt dato spørsmål, men det kan være et av de spørsmålene som kan teste kompatibiliteten til et langsiktig forhold.

Hvis du er en reisekanal-vert, og datoen din er en test-nerd for arbeidstjenester, kan dine daglige interesser, hobbyer og fritidsaktiviteter variere stort. På den annen side, hvis du daterer en spirende entreprenør, kan du virkelig ikke forvente datoen din for å tilbringe tid til din romantikk. Selv om en del kompromisser og innsats kan føre til at de neste par dagene faller fra hverandre, kommer disse forskjellene til å gi betydning og forårsake mye forvirring i de kommende månedene. Så hvis du vil bli kjent med noen som en kompatibel partner, forstå at begge yrkene dine har betydning.

[Les: Beste steder å gå på en første date]

Hvordan føler du deg?

Føler du deg glad for å være med denne personen på en dato? Ler du uten å måtte holde tilbake fordi du er så glad for å være med dem? Kjemi og tiltrekning er ekstremt viktig i et vellykket forhold. Hvis datoen gjør at du tetter nærmere ufrivillig og forsøker å nå frem for hendene eller det nest beste, er det sjansene for at det er mye sissende kjemi i luften.

Liker du det når datoen berører deg av en eller annen grunn, eller venter du på å fullføre dessert slik at du kan komme inn i baksetet på bilen? Hvis gnistene flyr, og du er veldig glad for å være på en dato med denne personen, er det en god sjanse for at det er lykkelig noen gang i kortene for deg.

[Les: Hvordan fortelle om en jente liker deg]

[Les: Er han i deg?]

Stol på instinktene dine

Hva forteller din instinkt deg? Hvis du vil vite hvordan du skal bli kjent med noen på en dato, kan dine instinkter vanligvis være din beste innsats.

Et instinkt kan føle seg som guddommelig intervensjon, men det er også en sjanse for at det er ditt underbevisste sinn å plukke opp tegn og ledetråder om at ditt bevisste sinn mangler. Du har kanskje vært på et par første datoer før, og ditt sinn kan legge merke til noen lignende egenskaper i denne. Det er som måten du lukker øynene dine på og krøller uten å tenke når noe klapper forbi deg i skumring. Det er hva dine instinkter har lært deg.

Selv om alle tegnene virker riktige eller feil, kan instinktet hjelpe deg å være den beste dommeren i å bli kjent med noen og finne ut om de er en stor potensiell langsiktig elsker.

Hvis du vil vite hvordan du skal bli kjent med noen på en dato og se om de er en potensiell langsiktig elsker for deg, bruk disse tegnene. Og hvis du vil stille noen få spørsmål og bli kjent med dem bedre i løpet av få minutter, les disse avslørende spørsmålene for å spørre om en dato.

Populært emne