Hvordan bli kjent med en fyr du vil oppdatere

Interessert i en fyr som spurte deg ut, men vil vite ham bedre før du tar sjansen? Les om hvordan du lærer deg å kjenne en fyr du vil date her.

Bli kjent med en mann for den personen han virkelig er, er alltid vanskelig.

Alle jentene vet at en fyr alltid legger på sin beste handling når han er på en date med en jente, eller om han prøver å fikse en date med en jente.

Men er det egentlig hvem han er, eller er det alt en handling som maskerer sitt virkelige selvtillit til han kan overbevise deg om å falle for ham?

Hvis du vil bli kjent med en fyr bedre før du faller for ham, er her alt du trenger.

Hvordan bli kjent med en fyr bedre

Det er aldri lett å bli kjent med en fyr.

Den enkleste måten å bli kjent med ham er å ha en samtale med ham og la instinktene dine gå inn i.

Men til tider trenger vi alle noen få tips for å komme i gang i riktig retning.

Bruk disse tipsene, og du bør ha alle tvilene dine ryddet innen de første datoene.

Før han møter ham

Hvis han har spurt deg ut på en dato, og du har litt tid på hendene dine før fredag ​​kveld, her er de to første tingene du kan gjøre for å bli bedre kjent med ham.

# Finn ham online

Tilbring noen minutter og se om han har en online tilstedeværelse. Kanskje han har en blogg, eller en aktiv twitter-konto. Det kan avsløre mye om ham og måten han tenker på. Hvis du kjenner ham allerede, venn ham på facebook og blikk gjennom samtalene hans og bildene. Disse trekkene forteller deg alt du trenger å vite uten å møte en fyr.

# Spør felles venner

Snakk med noen få vanlige venner og tilfeldigvis spør om ham. Prøv å være diskret og skape en samtale som vil inkludere noe om ham i stedet for å spørre om ham direkte. Hvis han hører at du har spurt om ham, vil han prøve sitt beste for å skildre et knirkende rent bilde når du møter ham.

PÅ DIN FØRSTE DATO

Første datoer er de beste tider for å teste kompatibiliteten din og bli bedre kjent med en fyr.

#Ask ham dato spørsmål som betyr noe

Det er noen første date spørsmål, og så er det de første spørsmålene som virkelig kan avsløre mye om en person. Bruk disse dato spørsmålene som er viktige, og finn ut om det er noe håp for det potensielle forholdet.

# Hva er ditt førsteinntrykk?

Dette kan virke ganske grunt, men hvis du har tenkt å bruke mye tid i armene, må han virke godt nok for deg. Et førsteinntrykk er en varig, og hvis hans forsøk på et førsteinntrykk mislykkes, kan det også være mange flere vanskelige datoer i fremtiden. [Les: Hvordan bli kjent med noen på en dato]

# Kjenner han sin dating etikette?

Hvordan oppfører han seg på datoen? Går han ut av hans måte å sikre at du har det bra, eller er han bare en diamant i grovt? Mens noen jenter kan elske en fyr som trenger litt arbeid, liker de fleste jenter ikke å danse en fyr for den rene glede av å skape en bedre mann ut av ham.

Vær oppmerksom på hans oppførsel og måten han snakker om. Bruker han dårlig språk eller oppfører han seg ganske frekt plutselig? Og har han en sans for humor? Dette er små ting som kan si mye om hva slags person han er. [Les: Er han en god dato for deg?]

# Står han på jentedelen?

Noen gutter kan ikke stoppe seg selv fra å stirre på upassende steder selv på første date. Hvis en fyr visualiserer deg som et kjøttstykke og ikke som en kvinne som fortjener respekt, kan han ikke være den rette fyren for deg. Noen diskrete boob grazes er helt akseptable, og til og med smigrende. Men rett og slett stirrer og noe er noe som ikke bør tolereres. [Les: Den virkelige grunnen til hvorfor menn liker bryster]

# Er han altfor flørtende eller falsk?

Mange gutter leser mye om hvordan å være en fin fyr og prøver å skape en falsk personlighet bare for å se bra ut på en dato. Er datoen din en av de gutta? Hvis en fyr flirter som om det ikke er i morgen eller virker ekstremt falsk, er det en god sjanse at han ikke er den han skildrer seg for å være.

# Prøver han for hardt å behage?

Noen få gutter kan falle klumpete i denne kategorien. Mens noen menn er født glatte talkers og ridderlige moderne riddere, prøver andre bare altfor vanskelig å behage på første date. Noen ganger vil deres iver etter å tilfredsstille deg selv vise seg å være pinlig, spesielt hvis han egentlig ikke vet hvordan han skal oppføre seg på en dato.

Med mindre han er en fin fyr som kjenner hans ridderlighet, kan han være en av disse to ting. Han kan være ekstremt interessert i deg. Eller du kan være en av de få jentene som viser interesse for ham.

Når du kjenner ham bedre

Når du er forbi den første datoen og fortsatt holder seg fast, er det noen få viktige tegn du må huske på hvis du vil vite hvordan du skal bli bedre kjent med en fyr.

# Hvordan behandler hans venner ham?

Behandler hans venner ham med respekt, eller gjør de moro med ham på en måte som er så sjarmerende? Hvis hans venner ikke virkelig respekterer ham, er han ikke noen som er tatt på alvor. På den annen side, hvis hans venner behandler ham respektfullt eller til og med skryter om ham, er han en fyr som har alt alfa potensialet.

# Har hans interesse for deg svindlet?

Hvordan oppfører denne fyren deg nå, at dere begge er forbi den første datoen? Behandler han deg på samme måte som han gjorde på den første datoen, eller har hans nye betydelige alter-ego blitt sparket inn? Hvis en fyr forandres for fort, er det sjansene at han bare later som å være helligere enn han egentlig er. [Les: Menn og hvorfor de jager]

# Hvordan oppfører han seg med kvinnevenner?

Har han mange flørtende venner, eller finner du at han blir beroligende med mange av vennene sine? Selv om dette kan virke som et tegn på sin sjarm og skjønnhet, kan det også føre til usikkerhet hvis han er en glatt talker som glemmer sin egen kjæreste når andre kvinner går inn i scenen. [Les: Har din fyr en flørtende kvinne venn?]

# Blir han fornærmet lett?

Hvis han blir fornærmet enkelt, selv om dere begge er i offentligheten, hold deg borte fra ham. Han kan ha mange problemer, eller han kan bare være et bortskjemt barn som alltid har det han ville ha. Men du trenger ikke gutter sånn i livet ditt. Hvis han tar forseelse når du legger ham ned eller drar benet, er han den typen gutten din mamma varslet deg om. Han er ikke en dårlig gutt. Han er bare et bortskjemt barn med et hovent ego.

# Er han dating noen andre eller har han en fortid?

Nå er dette aldri lett å vite. Fyren du liker kan faktisk være i et annet forhold i en annen stat eller involvert i et langdistanseforhold, eller verre, han kan være gift eller til og med ha barn. Hold alltid øynene skje og se på skiltene som betyr noe. Tross alt er det alltid bedre å være trygg enn beklager.

[Les: Er han gift eller dating noen andre?]

# Husk hans feil og konfrontere dem

Er han en sjenert fyr, eller unngår han å snakke om noe? Eller er det noe som instinktivt plager deg om sin oppførsel?

Hvis det er feil eller bekymring som plager deg om ham, prøv å finne ut om det før du kommer inn i et forhold med ham. Snakk med ham eller tilfeldig ta det opp i en samtale når han er med vennene sine for å høre en objektiv forklaring. Prøv å fjerne all tvil hvis du vil bli kjent med en fyr. Men hvis du fortsatt føler at du ikke vet noe, er det sikrere å ta seg en stund tilbake til han kommer ren.

[Les: Er han virkelig i deg?]

Hvis du virkelig vil forstå hvordan du lærer en mann bedre, er det ikke enklere og likevel detaljert måte å bli kjent med en fyr. Bruk disse tipsene og bli kjent med ham, og hvis du er klar, ta sjansen!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar