Hvordan bli kjent med en jente: 17 måter å vinne hennes hjerte

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bli kjent med en jente: 17 måter å vinne hennes hjerte
Hvordan bli kjent med en jente: 17 måter å vinne hennes hjerte
Anonim

Hvis du vil stjele en jentes hjerte, må du finne ut hvordan du skal bli kjent med en jente først. Her er noen tips om hvordan du gjør akkurat det.

Det kan være vanskelig å finne ut hvordan du skal bli kjent med en jente bedre, spesielt hvis du pleier å være litt sjenert. Kanskje du ikke har hatt mot til å snakke med henne enda, eller kanskje du nettopp har startet dating, men vil komme nærmere henne. Uansett scenen i forholdet ditt, hvis du håper å bli bedre kjent med jenta, må du handle! Her er 17 tips å følge for å vite din dame inne ute!

# 1 Still spørsmålene sine. Dette kan virke åpenbart, men du vil bli overrasket over hvor ofte folk har en tendens til å glemme å spørre hverandre direkte, enkle spørsmål. Neste gang du har en samtale, vær oppmerksom på dette. Still spørsmål til henne om seg selv, hennes jobb, hennes familie, hennes kjæledyr. Alt som vil få henne til å snakke og holde samtalen aktiv og interessant. [Les: 60 bli kjent med spørsmål til en ny romantikk]

# 2 Ring henne. Telefonsamtaler kan være en fin måte å bli bedre kjent med noen. Når du snakker med noen på telefonen, er det ingen distraksjoner. Du må begge jobbe for å holde samtalen gått. Hvis du kan snakke i timevis på telefonen, kjenner du sikkert hverandre ganske bra!

# 3 Bli kjent med familien hennes. En jentes familie kan si mye om henne. Hvis du gjør en innsats for å bli kjent med hennes familie, vil hun ikke bare sette pris på bevegelsen og føle seg nærmere deg som et resultat, men du vil også få en bedre forståelse av hvor hun kommer fra og hvem hun kanskje blir senere i liv!

# 4 Lær om hennes tidligere relasjoner. Å forstå hennes tidligere relasjoner kan være avgjørende for å finne ut hvordan du skal bli kjent med en jente. Hvis du vet om fortiden hennes, vil du kunne forstå hvorfor hun kan opptre på en bestemt måte i forskjellige situasjoner.

Dette er kanskje ikke en samtale du vil ha med en gang, men hvis du har sett på hverandre for en stund, er det bare naturlig at du hver er litt nysgjerrig på hverandres fortid. Å kunne ha en fornuftig, moden samtale om tidligere relasjoner viser at du er i et sikkert og komfortabelt forhold. Dette kan gi deg så mye nærmere også. [Les: Hvordan snakke om et tidligere forhold til partneren din]

# 5 Bli kjent med vennene sine. Å gjøre en innsats for å bli kjent med vennene hennes vil få henne til å åpne opp for deg mer. Dette vil også få det til å føles som om forholdet går et sted. Som en ekstra bonus, hvis vennene hennes blir vennene dine, kan de være fantastiske folk å snakke med hvis du treffer en snubler i forholdet ditt. De vil kjenne henne bedre enn noen og kan kanskje kaste lys over hva som skjer i hodet hennes.

# 6 Vær interessert. Sørg for at du viser henne at du er interessert i henne. Hvis du spiller spill eller sender blandede signaler, kommer hun til å føle seg forvirret og usikker. For at en jente skal åpne, må hun vite at du er interessert i henne og seriøs om å ta forholdet videre.

# 7 Lær om jobben sin. Hennes jobb kan være ekstremt viktig for henne, eller hun kan absolutt ødelegge den. Uansett er det sannsynligvis en stor del av livet hennes. Finn ut om jobben sin, vær der for henne hvis hun har hatt en stressende dag, og bli kjent med hva hennes håp / drømmer / frykt er når det gjelder arbeid. Du vil føle at du kjenner henne bedre, og du kan inspirere henne og være hennes største cheerleader også. [Les: Hvordan balansere din karriere, sosiale liv og dating liv]

# 8 Fortell henne en hemmelighet. Hvis du forteller henne noe som ingen andre vet, vil du umiddelbart føle deg nærmere henne. Viser at du kan stole på henne på den måten, signaliserer for henne at du føler en sterk forbindelse med henne. Hvis du forteller henne en hemmelighet, er det sannsynlig at hun vil begynne å fortelle deg henne også.

# 9 Tekst henne. Pass på at du holder alle kommunikasjonslinjer åpne. Tekst henne ofte for å la henne få vite at du er der. Teksting kan være en morsom måte å starte en samtale med en jente du ikke vet veldig bra. Start en samtale, ta det sakte, og hun vil gradvis begynne å la deg inn. [Les: 50 flørtende tekstmeldinger som er sikker på å få henne til å smile]

# 10 Fortell henne om deg selv. Jo mer du forteller henne om deg selv, desto mer vil hun fortelle deg om henne. Det er snakk om måten en samtale fungerer på! Pass på at du ikke bare bombarder henne med spørsmål, skjønt. Gi henne informasjon om deg også for å holde samtalen flyter.

# 11 Gå på ferie sammen. Ingenting gjør at par kjenner hverandre bedre enn å gå vekk sammen. Hvis du er på det stadiet, hvorfor ikke planlegge en liten romantisk ferie? Å tilbringe all den tiden alene sammen vil la deg føle at du kjenner hverandre veldig bra! [Les: Topp 12 alternative destinasjoner for romantiske pauser]

# 12 Vær følelsesmessig tilgjengelig. Ikke vær redd for å være følelsesmessig med henne. Hvis du viser henne en sårbar side, er hun mye mer sannsynlig å vise deg hennes.

# 13 Gå en tur. Vandring kan være en fin måte å knytte sammen med en jente på. Det er tid brukt i vakre omgivelser med få distraksjoner. Så hvis du leter etter noe morsomt å gjøre med en jente å tilbringe litt kvalitetstid sammen, hvorfor ikke pakke piknik og gå en tur utenfor?

# 14 Bli full. Hvis alt annet feiler, har du noen få glass av din favorittvin eller øl, forpliktet til å snakke med dere to. Ikke gå overbord, men en god natt ute på byen kan avsløre mye!

# 15 Ta opp en av hennes hobbyer. Hvorfor ikke sette deg i skoene sine og gi en av hennes hobbyer et forsøk? Det vil vise henne hvor mye du er interessert i henne, og vil også gi henne muligheten til å dele med deg noe hun elsker å gjøre.

# 16 Har en kamp. Kanskje kjenner du ikke noen til du har vært gjennom din første kamp! Alle par har uenighet fra tid til annen, og etterpå føler du deg som om du vet og forstår hverandre litt bedre. [Les: Slik kjemper du rettferdig i et forhold og vokser nærmere]

# 17 Sminke opp. Det er ikke noe bedre enn å gjøre opp etter en kamp for å bringe deg nærmere sammen. Hver gang du gjør det, vil du føle at du kjenner henne enda bedre enn før.

[Les: Hvordan vinne en jentes hjerte og imponere henne uten problemer]

Å lære å bli kjent med en jente kan være det første skrittet til et vakkert og langvarig forhold. Neste gang du vil prøve å bli bedre kjent med damen din, hvorfor ikke prøve noen av disse tipsene og se om de tar deg nærmere?

Populært emne