Hvordan komme gjennom en oppbrytning: 30 måter å få deg tilbake på sporet

Å avslutte et forhold er så tøft. Disse 30 måtene for hvordan du får gjennom en oppbrudd, får deg tilbake på sporet - og bedre enn noensinne.

Når et forhold kommer til en slutt, føles det som om verden din endte også. Enten du bare dateres i noen måneder, eller du har vært i et langsiktig forhold, sier farvel og kutte disse båndene, kan det være følelsesmessig tømmende, hjerteskjærende og føle deg som om du aldri vil bli glad igjen. Disse 30 tipsene for hvordan du går gjennom en oppbrudd hjelper deg å navigere i endringen og komme tilbake på toppen.

Hvorfor relasjoner slutter

Forholdet avsluttes av flere grunner. Det kan være fordi en av dere gjorde noe galt, en person bestemte seg for at forholdet ikke lenger fungerer for dem, du argumenterer hele tiden, eller kanskje du bare drev fra hverandre.

Selv de mest vennelige forholdet endinger gjør vondt når du endelig er enig i at det er over. Noen ganger enda mer, fordi du ikke kan forsøke å snu tristheten til sinne som faktisk er ganske katartisk!

Hvis du har blitt skadet eller forrådt av partneren din, vil dette medføre varig skade og gjør det vanskelig for deg å stole på noen andre igjen. Hvis du blir dumpet uventet, etterlater du deg og helt forvirret om hvor alt gikk feil. Selv om det var din beslutning eller du var den som gjorde feilen, gjør det fortsatt vondt og tar deg tid til å reparere. [Les: Slett av ex: 15 måter å gjøre det lettere]

hvordan komme gjennom en breakup bedre enn noensinne

Det er ikke to måter om det, å bryte opp med at noen virkelig suger. Nå må du møte konsekvensene og finne måter å helbrede og til slutt gå videre.

Selv om vi ikke kan love å gjøre smerten i bruddene helt uhell, er det definitivt ting å gjøre dem bedre, komme seg raskere, og lære å stole på og forelske seg igjen med letthet.

# 1 Godta smerten. Det er ingen grunn til å kjempe eller kjempe mot smerten. Hver oppbrudd gjør vondt, så prøv å akseptere hvordan du føler og utarbeide måter å håndtere det i stedet. [Les: Hvordan komme over noen når hjertet ditt ikke vil]

# 2 Kut av all kontakt. Å holde kontakten med ex, selv om ting endte med et godt notat, er ikke tilrådelig for nå. Fjern dem fra livet ditt, for ikke å stole på å se dem. Å gjøre det virker bare som et sikkerhetsdeppe og bremser prosessen med å komme over dem dramatisk.

# 3 Cry. Tillat deg å gråte. Det hjelper deg faktisk! Å la dine følelser ut og ha en god gammel sob-økt gjør at du føler deg bedre i det lange løp. Så prøv ikke å holde tilbake tårene, men prøv å vente til du er et privat sted! [Les: 14 mektige måter å gjøre det umulige på og unlove noen]

# 4 Distrahere deg selv. Det er ikke noe bedre for en breakup enn å distrahere deg selv ved å holde deg opptatt. Hvis du ikke gjør det, vil du ende opp med å fokusere alle dine energier på din oppbrudd. Å innse at du har gått noen timer eller til og med dager uten å tenke på det, gjør at du forstår at du går bra.

# 5 Finn nye hobbyer. Å gjøre nye og spennende ting får deg til å føle deg som om livet ditt går fremover, så prøv noe nytt.

# 6 Gjør noe annerledes. Gjør ting som skremmer deg eller at du aldri ville ha drømt om å gjøre med din eks. Dette er en ny start og en lykkeligere, modig, mer interessant, så ta fordel. [Les: 12 måter å endelig begynne å leve for deg selv]

# 7 Tilbring tid med venner. Venner skal samle rundt for å støtte deg under en oppbrudd, så sørg for at du bruker litt kvalitetstid med dem. De vil hjelpe deg å snakke gjennom dine følelser og / eller lagre deg med vin!

# 8 Tilbring tid med familien. Familien din støtter deg uansett hva, og noen ganger er det ikke noe hyggeligere da du går hjem og blir tatt vare på av din mor!

# 9 Tenk på de gode tingene. Når du prøver å finne ut hvordan du går gjennom en oppbrudd, er det helt greit å huske de gode tingene i ditt forhold så vel som det dårlige. Ikke furu for dem, vær bare takknemlig for tiden du hadde.

# 10 Stopp klandre deg selv. Det kan være altfor lett å komme inn i skylden spillet og begynne å tenke grunnen til at forholdet ditt ble avsluttet, var på grunn av ting du gjorde. Det er gjort nå, så det er på tide å tilgi deg selv og din eks og bare fortsett.

# 11 Vær ærlig om hva som gikk galt. På samme tid, vær ærlig om hva som gikk galt i forholdet ditt. Sukkerbelegg det gjør det bare vanskeligere å komme seg over. [Les: De 18 kritiske tegnene på et usunt forhold]

# 12 Skriv ned årsakene til at forholdet ikke virket. Skrive ned årsakene til at forholdet ikke fungerte kan være veldig nyttig. Hold dem med deg, så når du føler deg trist eller har lyst til å gå tilbake til din ex, minner du deg selv om hvorfor det er bra at det er over.

# 13 Få en makeover. Få håret ditt gjort, gå og kjøp, få en spraybrun. Hva som gjør at du føler deg bra om deg selv, gjør det. Litt velvære og avslapning hjelper deg til å føle deg så mye bedre.

# 14 Øvelse. Treningsutgivelser føles gode endorfiner, og du begynner å oppleve mer energi og føle deg bra om kroppen din også.

# 15 Spis, sov og vær sunn. Det kan være lett å slutte å ta vare på deg selv når du går gjennom en pussefiske med iskrem, drikker for mye, ikke får nok søvn, osv. Men mens det er fint å hengi av og til, for mye, og du ender bare med å føle deg dårligere .Så, prøv å bli sunn hvis du kan. [Les: Hvordan være takknemlig når livet ikke er lett]

# 16 Har en vilt kveld ute. Noe som alltid fungerer når du prøver å finne ut hvordan du går gjennom en oppbrudd, er en kveld med gode venner. La håret ditt gå ned og bli gal med vennene dine på en vilt kveld!

# 17 Ha en koselig kveld i. Kom deg i pyjamas og ha en sovende og ostelig filmkveld med vennene dine.

# 18 Bli kvitt sine ting. Å ha smertefulle påminnelser om ditt sted, vil ikke hjelpe deg med å komme over dem raskere. Kast ut, returner, eller i det minste pakke ut sine ting til du er sikker på at du flyttet på.

# 19 Tro det er noen bedre for deg der ute. Ditt forhold endte for en grunn. Selv om du ikke vil det, ville du ikke være med noen som ikke vil ha deg, så hold det bare i bakhodet. Vet at det er noen andre der ute som er perfekte for deg.

# 20 Nyt det enkle livet. Å være single er langt, langt bedre enn å være i et forhold som ikke gjør deg glad. [Les: Hvordan være single igjen etter et forhold]

# 21 Omorganiser din plass. Få en ny start ved å gi huset ditt en makeover. Få noen nye ark, et bilde, en plante eller flytte dine møbler rundt. Dette gir deg et nytt perspektiv og får deg til å føle deg lesere å fortsette.

# 22 Møt nye mennesker. Ikke bruk tiden din til å vende rundt inne. Møt nye mennesker og nye dører vil åpne!

# 23 Vokt dere for rebound. Hvis du vil vite hvordan du kommer gjennom en oppbrudd, ikke bli umiddelbart under noen andre. Rushing rett inn i et annet forhold eller en fling før du er klar kan være farlig. Prøv å vente til du føler deg følelsesmessig stabil nok til å gjøre det. Det er ikke noe å si at du ikke kan ha det gøy, men hvis du er virkelig fortsatt opprørt over din eks, er du mer sannsynlig å bli skadet og føler deg dårlig om deg selv enn noe annet.

# 24 Snakk med en terapeut. Hvis ting blir for mye, er det ingenting galt med å søke profesjonell hjelp.

# 25 Skriv ned hvordan du føler. Skrive dine følelser ned kan faktisk være veldig katartisk. Hvorfor ikke prøve det?

# 26 Sett på litt høy musikk. Musikk kan være fantastisk healer. Prøv å unngå altfor soppig eller romantisk. Sett i stedet lykkelige oppløftende melodier og dans rundt i stuen din! [Les: 12 flotte oppbruddssangene for å heve din sagge ånder]

# 27 Bli sint. Hvis du trenger det, er det greit å bli sint også!

# 28 Lag fred. På slutten av dagen må du tilgi og glemme. Pass på at du gjør fred med det som skjedde og la det gå.

# 29 Få der ute. Når du er klar, kom deg tilbake der og inn i datingspillet. Det kan virke skummelt, men når du tar de første skrittene, kan det faktisk være veldig gøy! [Les: 9 trinn for å komme seg tilbake i dating spillet]

# 30 Gi det tid. Tiden er den største healer. Ikke forvent et mirakel kur. Du vil komme dit til slutt ærlig!

Disse 30 tipsene hjelper til med å berolige din følelsesmessige smerte, reflektere over ditt tidligere forhold, hjelpe deg med å lære og vokse, og bli glad og trygg i hvem du er og hva du vil.

[Les: 15 tips for å hjelpe deg med å gå videre fra raskere oppbrytning]

Så, hvis du går gjennom en tøff oppbrudd, bruk disse tipsene for hvordan du får tak i en oppbrudd. Sakte men sikkert begynner du å helbrede.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar