Slik får du mest mulig ut av innendørs roing

Innholdsfortegnelse:

Slik får du mest mulig ut av innendørs roing - øVELSER 2023
Slik får du mest mulig ut av innendørs roing - øVELSER 2023
Anonim

Fokus på kvalitet

"For en vedvarende forbedring er det bedre å samle kvalitetstid på roveren," sier Nichol. "Vri roveren mot et speil for å sjekke skjemaet ditt og ta korte, hyppige pauser hvis du merker at du er hunching eller luntet for mye."

Hvorfor det virker "I motsetning til løp og sykling er roing en ukjent bevegelse. Dette betyr ofte at thoracic ryggraden, hamstrings og hip flexors kan lide. Ta av rogeren i 30-40 sekunder og ha en rask skumrulle eller strekk. "

Få din rangering riktig

"Hvis du kan kontrollere din hastighet, blir det et kraftig verktøy for å øke hastigheten. Forbedre det med en enkel treningsøkt: fem runder på ett minutt på, to minutter unna. Begynn med 24 slag per minutt, deretter øke til 26, deretter 28, deretter 30, deretter maksimal rente for siste runde. "

Hvorfor det virker "Det er tre variabler som bestemmer hastighet: kraft, slaglengde og hastighet. Mindre erfarne rodere tenker naturlig mer om kraft. Pris og lengde glemmes ofte. "

Sett trekk på riktig måte

"Drafaktoren på rogeren din er den mest nøyaktige måten å definere motstand på - for å finne den på et konsept2, gå til Flere alternativer på menyskjermbildet, og deretter Vis drafaktor. Gjør et par slag, og juster spjeldet til du treffer 130-135. "

Hvorfor det virker "Bare å bruke et spjeldnummer er ikke nok: høyde, klima og alder på din rover kan alle påvirke dra eller motstand. Pass på at du setter dra for hver trening. "

Fest oppsettet ditt

"Få føttene dine riktig - mindre fleksible mennesker bør ha sine hæler lavere, slik at de kan komprimere bedre og roe lenger, men mer fleksible folk skal gå høyere. Også sitte i forsiden av setet vil være mer behagelig over lange rader. "

Hvorfor det virker "Dette gjør at kroppen kan bevege seg godt med optimal biomekanikk. Enkelte former fører til forsiktighet mot skinnene som går forbi vertikalt, men hvis du ikke er for høy, kan du gå videre fremover for å lengre ditt slag. "

Se relaterte roddmaskinøkter for fettutslipp, pluss å bygge muskel, fart og utholdenhetPower opp hele kroppen din med denne roboten HIIT-treningen De beste roboten i 2018

Feire små seire

"Roing kan være frustrerende. Når du har en god økt eller oppnå en god score, feire den og la folk få vite det. Du har jobbet hardt for det, så nyt de små suksessene. "

Hvorfor det virker "Positiv forsterkning har vist seg å øke vaneoppbevaring. Alt som holder deg på veien, gjør fremgangen bedre. Etter noen uker med teknikkarbeid, vil det hele komme sammen, og du vil innse at du er bedre enn du var. "

Finn deg selv en utfordring

"Det er mange treningsutfordringer tilgjengelig for øyeblikket, men ikke mange for roing. Å ha et mål - om konkurranse, måltid eller annet - er viktig for reisen din for å forbedre. Hold deg selv ansvarlig ved å sette et mål - og fortelle andre om det. "

Hvorfor det virker "Å ha et uttalt mål å jobbe mot, vil holde deg engasjert og sørge for at du er investert i hver økt."

Populært emne