Slik får du det beste ut av jordmor

Din jordmor er din livslang under graviditet, for spørsmål, råd og støtte, så det er en god ide å komme på høyre side av henne ...

Chirpy, stille, ung, moralsk, straight-talking - eller skyldig i alle disse egenskapene. Din jordmor trenger ikke å være den typen person du vanligvis vil være med. Men du trenger å få et nivå av tilkobling som vil hjelpe dere begge til å fortsette jobben din. En ting å rydde opp er at, til tross for det du ser på TV, vil en jordemor ikke takle alle dine behov. Hun vil være en del av et lag, men hver av disse jordmødre vil hjelpe deg med en sunn graviditet.

1) Planlegg hva du skal spørre jordmor

Jordemødre har hektiske tidsplaner, så sørg for at du får alt du vil ha av avtalen din. Tenk videre om eventuelle spørsmål du vil spørre. Skriv dem ned, og hvis din partner kommer sammen, kan han gjøre det samme. Pass på at du er ærlig med jordemorderen din. Hun kan hjelpe og støtte deg gjennom graviditeten mye bedre hvis hun kjenner deg godt.

«Hvis jordemor vet hva som virkelig bekymrer deg i svangerskapet eller om fødselen, kan hun tilbringe tiden beroligende og holde deg godt informert om hva du trenger å vite, sier dr. Sandra Wheatley, sosialpsykolog som spesialiserer seg på foreldre. Din jordmor vil også lage notater på filen din og overlevere den til andre jordemødre, så vær ærlig mot henne, og hun kan sende denne informasjonen til andre jordmødre som er involvert i omsorgen din.

2) Ikke vær redd for å snakke opp

Hvis du gjør eller sier noe du ikke forstår i løpet av avtalen med jordemor, ikke vær redd for å snakke opp. Bare spør, eller din jordmor kan anta at du allerede vet. Forklare hva som skjer med graviditeten din er en viktig del av jordemorens jobb, og hun vil ikke ha noe imot om du stiller spørsmål. Spør din jordmor hva du kan forvente fra neste avtale. Du vil kanskje vite når du først hører babyens hjerteslag, så din partner kan komme med.

3) Hold kontakten med jordemor

Hvis du har noen bekymringer om graviditeten, bør du kunne ringe din jordmor team 24 timer i døgnet. Jordemorderen gir deg kontaktinformasjonen. Du kan ikke alltid komme gjennom en jordmor du vet, men det vil alltid være noen på vakt som vil få tilgang til notatene dine. «Hvis du føler deg naturlig med din jordmor, la henne få vite det,» sier Sandra. «Hvis hun får deg til å føle deg komfortabel og du vil ha henne som jordemor i hele graviditeten din, vil hun fortelle henne om å bygge et naturlig forhold mellom deg. ' Hvis du virkelig sliter med din jordmor og føler at du ikke klarer å snakke åpent, husk at du kan be om å bytte jordmor, det er jo graviditet og føler seg komfortabel til å snakke åpent med jordemor er nøkkelen til en sunn graviditet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar