Slik får du det beste arbeidskraftfotografiet

Få bildene som fanger din arbeidserfaring perfekt med disse ekspertrådene for naturlige (og smigrende) bilde muligheter

Å føde er virkelig en opplevelse som ingen andre. Og mens du kommer til å være for opptatt til å perfeksjonere en arbeidsrom selv, betyr det ikke at du ikke har noen kontroll over hvordan fødselen din er tatt. Å få bilder som er unike for deg, så vel som å være de du vil verdsette og dele, er helt mulig - bare følg disse trinnene.

Ha en plan (av sorter)

Mens du ikke virkelig kan strategisere hvordan arbeidet ditt vil gå, hvis du vet at du vil ha mange bilder tatt, er det fortsatt en god idé å løst sette en plan på plass. For eksempel bestemme om du vil ha bilder når barnet ditt er ryddet opp og i armene, eller hvis du vil ha noen snaps av selve fødslen selv. «Din partner / fotograf trenger å forstå de viktigste stadiene av arbeidskraft og bli kjent med fødselsplanen din,» sier fødselsfotograf Rebecca May Warwick. 'Alt vil skje veldig raskt - og ikke alltid som planlagt.' Sørg derfor for at partneren din vet hva han må fotografere - det er ikke mulig å gjenopprette under arbeidskraft, og babyen din vil ikke henge for at faren hans skal lade sin iPhone.

Pakke glam essensielle

I tillegg til å fylle sykehusposen med klær, bleier, deodorant og andre arbeidsbehov, pakker du et kompakt speil, hårbørste og go-to skjønnhetsprodukter for en rask pre-photo touch.

Vask håret ditt

Mens vi ikke alle kan ha en frisør på hånden etter arbeidskraft, la Kate Middleton, er det en god ide å vaske håret ditt så snart sammentrekningene dine starter. Det kan være timer eller, tør vi si det, dager før du kan rengjøre det igjen, og det vil hjelpe deg til å føle deg fotoklar. Plus, distraksjon er din venn i første fasen av arbeidskraft.

Gå svart og hvitt

La oss innse det, alt ser 10 ganger bedre i svart / hvitt. Det vil dekke eventuelle feil og ufeiligheter (si farvel til den etterkjøpssvette glansen) og vær flatterende samlet. Velg en Instagram-effekt, eller hvis du gjør ting riktig, må du stille kameraets modus til svart og hvitt. "Svart og hvit er definitivt mer kunstnerisk og leder deg til å se på babyens små fingre og tær - i stedet for de røde fargene i fødselen", sier Rebecca. 'Jeg presenterer bilder til klientene mine i et 80 prosent svart / hvitt, 20 prosent fargekvotum.'

Gå i posisjon

Hvis du planlegger å vise venner og familiemedlemmer bildene dine på et senere tidspunkt, vil du kanskje sørge for at partneren din ikke forstår noe for intimt. Så står du på hodet og er det sikreste handlingsforløpet. Eller bare sørg for at du redigerer eller sletter etter hendelsen. Og sørg for at han står ut av veien og respekterer legenes plass. «Partneren din bør sikte på å være diskret og bevege seg rolig,» sier Rebecca. 'Oppfordre ham til å unngå unødig diskusjon om å "få det rette skud" eller å "se på denne måten" eller til og med "smile", dette vil forstyrre deg. "

Svart og hvit er definitivt mer kunstnerisk

Kjenn kameraet ditt

Sørg for at partneren din forstår hvordan du bruker kameraet i god tid før din forfallsdato. Mens et telefons kamera er billig og enkelt, har det en ulempe. 'Hvis du bruker et telefonkamera, kan det hende du trenger flashen fordi kvaliteten ikke er perfekt,' sier Rebecca. "Når det er sagt, er det best å ikke bruke et blits under arbeidskraft, da det er veldig distraherende for både mamma og lege." Hvis du har tilgang til et mer avansert kamera, ser bildene dine mye mer profesjonelt ut, og du kan leke med innstillingene for å få de beste snaps mulig. 'Hvis du eier en digital SLR, velger du å bruke RAW-innstillinger for å ta bilder. Du må konvertere til RAW- eller JPEG-filene i Photoshop, men det gir deg større kontroll over korrigerende eksponering (bra hvis du tar bilder i lavt vannfødsel for eksempel), sier Rebecca. "En høy ISO (kameraets lysfølsomhet) og en svært vidåpnet blenderåpning for å gi mye lys og slippe unna uten å bruke blitsen bidrar til å få skarpe bilder under lave lysforhold, sier Rebecca.

Gi partneren litt linsetid

Mens fokuset skal være på deg, fortjener partneren din et lite utseende. Når din baby er ankommet og din del er over, ta kontroll over kameraet og fange den første gangen din partner holder sin baby - stol oss, det er et øyeblikk han vil se tilbake på. Og spør din jordmor å ta noen snaps av de tre av dere.

Bli profesjonell

Er du sikker på at mannen din er opptatt? Gode ​​nyheter - du kan ansette en profesjonell, som Rebecca. En amerikansk trend for å ansette en proffs for å dokumentere arbeidet ditt, blir stadig mer populært i Storbritannia og lindrer din partner av presset. Har du noen tips for å ta flotte bilder? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar