Hvordan få Athleisure ser riktig ut

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få Athleisure ser riktig ut - STIL 2023
Hvordan få Athleisure ser riktig ut - STIL 2023
Anonim

Hvis du fremdeles trener i noen gamle fotballshorts og en T-skjorte, fikk du gratis med din første online proteinpulver rekkefølge, du må oppdatere løfteutseendet ditt. Og mens du er på det, vil du kanskje oppgradere hele garderoben din fordi "athleisure", det ganske vist ganske fryktelige uttrykket for klær som kan brukes både i og utenfor treningsstudioet, er inne og det er her for å bli.

"For to eller tre år siden ble fyren som hadde på seg en genser, joggere og trenere på jobb, ansett enten den verste kledde mannen eller fyren som bare ikke bryr seg om sitt utseende, sier sportsmote ekspert Suleman Kudus. "Fremveksten til skreddersydde joggere og gensere har imidlertid gjort det mulig for menn å holde den følelsen av komfort mens de nå er den kuleste fyren på kontoret. Nøkkelbrikker på trend nå er skreddersydde joggere, designer trenere og lette bomber og gensere. "

ANBEFALT: Athleisure Brands du bør vite om

Arbeid på balansen din

"Det er vanskelig å finne den perfekte balansen mellom sportsklær og kontorklær," sier Suleman. "Jeg vil anbefale å holde antrekket ditt så enkelt som mulig, og stikker til grunnleggende farger. For eksempel, et par svart eller marin skreddersydd joggers, en hvit oxford skjorte og noen svarte eller marin trenere ville gjøre et flott utseende. Det er et enkelt, men imponerende utseende, som gir både stil og komfort. "

Kjole for ytelse

"Jeg adoptere et" se bra ut, føl deg bra, utfør bedre "etos," sier Suleman. "Jeg tror de beste treningsapparatene kombinerer mørkere farger på bunnen og lysere farger på toppen. For eksempel, svart eller grå shorts med kompresjons leggings og en rød eller blå T-skjorte. Trenerne bør enten være svarte eller grå eller matche fargen på toppen din. Dette sier at du har stil, men du skal legge inn litt arbeid. "

Hvor skal du hen?

"Hvis du leter etter skreddersydde joggere og tekniske bukser, vil jeg definitivt anbefale Zara," sier Suleman. "For bomber og gensere har COS noen fantastiske, lette og godt utformede biter. Og topp med ethvert athleisure-utseende med et par Lanvin eller Balenciaga trenere, som er perfekte for å holde antrekket uformelt og stilig. "

Følg Suleman på Instagram @ sulsworld og besøk sulsworld.com

Populært emne