Hvordan bli kvitt din Muffin Top (Hint: Start med denne treningen)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bli kvitt din Muffin Top (Hint: Start med denne treningen) - øVELSER 2023
Hvordan bli kvitt din Muffin Top (Hint: Start med denne treningen) - øVELSER 2023
Anonim

Den vekten rundt midtveien kan være sta til å skifte. Alle som har prøvd å kvitte seg med muffinspissen, kan garantere hvor vanskelig det er å bli kvitt. Hvis du ønsker å takle wobbly tommelen og sidene, eller bare vil tone opp midtområdet, bruk denne treningen sammen med et sunt kosthold (tenk næringsstoffer, tett veg, høyverdig protein og mye vann), og du kan være på til en vinner.

Crunch

Settene 3 reps 25

Begynn med å ligge på ryggen med knærne bøyd i en 90º vinkel. Tenk på å lage en konkav mage ved å trekke mageknappen mot ryggen og deretter krølle opp kofferten din, og hold hodet og nakken høy og i tråd med kroppen din. Fortsett å trekke navlen inn mot ryggraden under hele bevegelsen.

Tummy tucker

Settene 1 reps 5-15

Ligg på gulvet med knærne bøyd, føttene på gulvet og hendene på din abs. Ta dypt pust i, pust ut, og trekk deretter navlen inn i ryggraden, med sikte på å trekke magen din inn i gulvet. Hold i 10 sekunder, og slapp av. Start med ett sett med 5 reps, med sikte på å jobbe opp til 15.

En-legged plank hydrant

Settene 2 reps 10 hvert ben

Dette vil målrette dine kjærlighetshåndtak. Kom inn i plank posisjon med hendene på gulvet. Trekk et av knærne nær brystet ditt, og deretter, uten å berøre gulvet, skyv benet ditt ut og tilbake slik at det ligger bak deg i en 45º vinkel. Hold i to sekunder, ta deretter beinet tilbake i brystet.

Nedadgående hund til plank

Settene 1 reps 5

Start på alle fire, med håndleddene dine litt foran skuldrene dine. Beveg knærne i hoftebredde fra hverandre og krølle tærne under. Pust ut, løft deretter knærne fra gulvet, nå dine bein mot taket, og rett bena til en nedadgående hundestilling, og skyv gjennom dine hæler. Hold for fem sakte åndedrag. Inhalere, skift deretter vekten din inn i planken, hold kjerneen sterk. Hold, og pust ut og trykk inn i en nedadgående hund. Gjør fem runder, hold hver pose for rundt fem puste hver. Resten hvis du trenger det.

Denne artikkelen ble først oppført i Women's Fitness

Populært emne