Hvordan komme over din første kjærlighet med et godt minne

Innholdsfortegnelse:

Hvordan komme over din første kjærlighet med et godt minne
Hvordan komme over din første kjærlighet med et godt minne
Anonim

Din første kjærlighet kan være lykksalig. Men det er bare så lenge det varer. Finn ut hvordan du kommer over din første kjærlighet og lær et par leksjoner på vei.

Du har kanskje hørt om kjærlighet og de lykkelige følelsene som er forbundet med det.

Men du kan ikke virkelig oppleve den lykkelige lykken til varm kjærlighet til du er forelsket i noen.

Din første kjærlighet kan ha begynt som en eventyr, men før du visste det, kan en dårlig ting ha ført til en annen, og deretter en annen.

Inntil dere begge har noe annet valg enn på enkelte måter.

[Les: Årsaken til hvorfor kjærlighet gjør vondt når det går dårlig]

Hvordan komme over din første kjærlighet

Hvis du bare har brutt opp med din første kjærlighet, vet du bare hvor forferdelig det kan føles.

Det er som om hjertet ditt er knust i en million stykker, og du bryr deg ikke om noe annet enn å bli kvitt smerten.

Det kan også være mange forvirringer, spesielt hvis du vurderer om du skal komme tilbake med din nye og første eks.

[Les: Er du klar til å dømme din eks igjen?]

Så smertefullt og byrdefullt som smerten i å avslutte en første kjærlighet kan virke, vet dette, du er ikke alene.

Vi har alle vært der, og så smertefullt som det kan føle oss i dag, vil alt passere, og du vil føle deg mye bedre og lykkeligere før du tror.

Hvis du vil komme over din første kjærlighet, ikke prøv å glemme det. I stedet vær oppmerksom på det, og du vil finne det lettere å komme over det.

10 trinn for å komme over din første kjærlighet

Like smertefullt som det første kjærlighetsåret virker, vil det helbrede. Bare følg disse 10 trinnene, og du vil definitivt føle deg bedre og komme over din første kjærlighet også.

# 1 Det er din første kjærlighet. Første opplevelser er alltid spesielle og minneverdige. Ikke hater det, eller prøv å glemme det. Det er en opplevelse som er verdt å holde fast på. Smerten kan være frisk i hjertet ditt i dag. Men snart vil du glemme alt om det så lenge du lar såret helbrede naturlig.

En første kjærlighet er som første gang du reiste til en ny by, eller uteksaminert, eller en annen spesiell første gang. Du husker dine første tider fordi det er et spesielt øyeblikk, men detaljene begynner å bli tøffe over tid. Og akkurat slik vil din første kjærlighet begynne å falme og bli uklar også. Men jo vanskeligere du prøver å glemme det, jo lengre vil det holde fast i tankene dine. [Les: Hvordan vite om du virkelig er forelsket i noen]

# 2 Det er ikke verdens ende. Ja, det gjør vondt. Men gjett hva, du lever fortsatt og sparker. Å komme over et hjerteslag er alt i ditt eget hode. Hvis du kan gjøre opp for å stå opp og møte verden, vil du finne det lettere å takle smerten.

Du hadde mange beste venner i livet ditt. Men se hvordan du har flyttet fra de fleste av dem gjennom årene? Kjærlighet fungerer på samme måte.

# 3 Få hjelp fra vennene dine. Du er sannsynligvis for ung for et relasjonsforhold. Men etter en oppbrudd kan vennene dine definitivt spille en stor rolle i utvinningen. Tilbring tid med dem eller snakk med en betrodd venn om hvordan du føler. Noen ganger kan selv å snakke om det, hjelpe deg til å føle deg bedre. [Les: 15 rebound forhold tegn å passe på]

Men bare et ord med forsiktighet, ikke bruk for mye av vennene dine, eller kast dem rundt eller rop på dem som det er deres feil. Dine venner er hyggelige nok til å hjelpe deg. Ikke få dem til å hate deg ved å ta dem for gitt.

# 4 Hold deg opptatt. Dette er viktig. Distrahere deg selv fra din første kjærlighet ved å gjøre ting du virkelig liker. Din første hjerteslag kan føle seg som kritisk sykdom. Du vil føle at du aldri kan komme tilbake på føttene igjen. Det vil føle seg dårlig, men du vil føle deg bedre før du tror. Ikke vær alene hvis du kan. Og gjør alt du trenger for å holde tankene dine distrahert fra din første kjærlighet.

# 5 Ikke prøv å komme tilbake med partneren din. Din første kjærlighet trenger ikke alltid å være den virkelige kjærligheten i livet ditt. Din eventyrlige romantikk kan komme sammen senere i livet ditt. Som en ung elsker kan du anta at du må tilbringe resten av livet ditt, og prøver å vinne din ex tilbake, for det er slik ting fungerer i filmene. Men dette er virkeligheten.

Hvis du har blitt dumpet, be din eks, om å revurdere deres beslutning en gang, hvis du ikke kan hjelpe deg selv. Men hvis det ikke virker, prøv aldri å komme tilbake med en eks. Du vil aldri kunne fortsette. [Les: Tegn på at exen din fortsatt tenker på deg]

# 6 Se på det som en læringsleksjon. Den første kjærligheten kan ha hatt en trist slutt, men du vet hva, nesten alles første kjærlighet har en trist slutt. Men samtidig lærer den deg mer om forhold og det som trengs for å ha et godt forhold. Se på din oppbrudd som en læringsleksjon og føl deg bra om opplevelsen i stedet for å hate den.

# 7 Velg feil. Nå som forholdet er over, tilbringer noen dager straks etter at du har slått opp med å huske hvor ting gikk galt i ditt første forhold. Hvorfor var kjæresten din opprørt med deg? Hva hatet du mest om partneren din? Ved å analysere ditt første mislykkede forhold, vil det hjelpe deg å forstå hva slags partner du trenger, og også mer om hvor du gikk galt i kjærlighet. [Les: 25 forholdsregler for vellykket kjærlighet]

# 8 Unngå din eks. Jeg vet at du ikke engang kan tenke på dette, men akkurat nå er du i en tilstand av avhengighet.Du tror du trenger din eks, men likevel vet du at selv å se på din ex lover vil bare få deg til å føle deg verre. Det er en ond syklus.

Så i stedet for å lete etter måter å høre din exs stemme eller se dem igjen, prøv å unngå dem. Ikke kikke på din exs facebook-sider, Twitter-konto eller til og med googling. Ingenting i det hele tatt. Fullstendig unngå din eks. Den første dagen eller to kan få deg til å føle deg hundre ganger mer elendig, men innen en uke etter å unngå å unngå din eks, vil du føle deg mye bedre og innse at livet kan gå lykkelig selv etter en oppbrudd. [Les: Hvordan slutte å tenke på noen du fortsatt liker]

# 9 Forstå hvilken kjærlighet er. Nå som du har vært i et forhold for første gang, vet du nå hva kjærligheten er. Inntil du faktisk blir forelsket i noen, vil du aldri virkelig vite hva alt oppstyret handler om. Nå som du kjenner saligheten, kjærlighet bringer og smerten den bringer når den blir tatt bort, lær å være mer forsiktig med de elskere du velger. [Les: Hvordan elske igjen etter å ha blitt skadet]

# 10 Du kommer over det. Tiden leger alle sår. Du kan føle at verdens kollapser på deg akkurat nå. Men tro på meg, det vil alt passere. Smerten kan skade deg mye i en uke eller to, men hvis du prøver best å komme over det ved å bruke disse tipsene, vil du kunne overvinne smerten og fortsette, en bedre person.

Du kommer over din første kjærlighet. Men du vil ikke glemme den personen. Og du trenger ikke. [Les: De 10 typer kjærligheten du vil oppleve i livet ditt]

Bruk disse tipsene på hvordan du kommer over din første kjærlighet, og du vil føle deg bedre snart. Du trenger ikke å slette minnet om din første kjærlighet. Du trenger bare styrken for å komme over den og fortsette. Tross alt kan du alltid hylle et minne uten å bli påvirket av det.

Populært emne