20 faste måter å komme over noen uten å falle fra hverandre

Innholdsfortegnelse:

20 faste måter å komme over noen uten å falle fra hverandre
20 faste måter å komme over noen uten å falle fra hverandre
Anonim

Når du skiller fra noen du var overbevist om, var "den, å komme over dem kan koste mye innsats og hjertesorg. Vi er her for å hjelpe.

Det skjer med oss alle på et tidspunkt. Hvis det ikke har vært, er du enten veldig heldig eller veldig uheldig - avhengig av perspektiv, selvfølgelig. Å splitte opp fra en elsket, noen du har dedikert deg selv og hele fremtiden mot, er en universell del av livet - selv om det er uunngåelig, gjør det ikke mindre ødeleggende.

Det er naturlig å holde fast i de siste håpene, eller det eneste forslaget om en sjanse til å komme sammen igjen. Men når avvisningen er ettertrykkelig og tiden går uten noen endring i situasjonen, er det på tide å begynne å bevege seg selv. Det er på tide å begynne å leve livet, ikke som en andres kast, men som din egen person, i en verden bortsett fra din tidligere elsker.

Det er klart at det er mye enklere sagt enn gjort, men følgende liste over etterrelasjonstips for å komme over noen burde hjelpe deg med å komme på rett spor.

Trinn for å komme over noen som er i tankene dine hele tiden

Så du har forsøkt å fortsette med livet, og er fortsatt ute av stand til å komme seg gjennom hver dag uten å føle seg som et ødelagt vrak hele tiden, prøv disse trinnene for å hjelpe deg med å lindre smerten og komme over denne personen på samme tid.

# 1 Snakk det over. Prøv ikke å beholde alt det hjertesorg og vondt for deg selv. Det er akkurat tider som disse som du trenger venner til å snakke med, kanskje kaste noen tårer med, og å begynne å behandle ting objektivt ved å snakke forholdet gjennom. [Les: 10 ting du må gjøre etter en oppbrudd for å føle deg fantastisk igjen]

# 2 Unngå gamle haunter. Ikke vær et følelsesmessig spøkelse som alltid viser deg i gamle haunts som en blek etterligning av ditt tidligere selv. Uansett om du vil minne deg om gamle tider eller på sjansen for at du kan støte på din tidligere elsker, vil denne usunn tilnærmingen bare tjene til å forlenge smerten. Finn noen nye steder å slappe av og begynne å leve livet på nytt.

# 3 Rebound. Selv om mange en tante tante vil gi råd om et rebound-forhold, er det noen ganger en meningsløs fysisk fling akkurat hva legen har bestilt. Ta litt moro først, og begynn å konsentrere deg om å få føttene tilbake på bakken. [Les: Rebound relasjoner og hvorfor det er det beste å gjøre etter en oppbrudd]

# 4 Forbedre kontaktlister. E-post, mobiltelefoner, personlige arrangører - de er alle fulle av påminnelser om din tidligere partner. Ha en rydde ut og sørg for at du ikke blir minnet om dem hver gang du ser etter et telefonnummer eller en adresse.

# 5 Kutte økonomiske bånd. Eventuelle fellesregninger eller utgifter må separeres så snart som mulig. Finansielle bånd kan være ganske vedvarende, og det siste du trenger er det som henger over hodet ditt mens du er i den vanskelige prosessen med å prøve å håndtere en oppbrudd.

# 6 Roma ble ikke bygget på en dag. Vær tålmodig. Ikke tenk at du kan komme over ting i hjertet. Ikke prøv å overbevise deg selv om at alt er i orden, når det ikke er åpenbart. Gi det tid og gjør alt du trenger å gjøre for å sikre at du gjør sunn, trinnvis fremgang. [Les: De 10 stadiene av en oppbrudd og hvordan du kommer gjennom hver eneste av dem]

# 7 Hit flisene. Å komme ut og ha det gøy er en fin måte å komme over noen. Skille deg fra rutinen du hadde med dem, tilbringe tid med venner gamle og nye, ta en drink og dans.

# 8 Få fysisk. Hvis livets elendighet etter dem blir for mye, ta opp noen form for trening. Ikke bare er det utrolig gunstig for mental og følelsesmessig helse, det gir deg også en ny rutine å fokusere på.

# 9 Dekorer. Hvis hjemmet du har, til nå, har delt, er ditt, prøv å legge til litt ny boliginnredning. Endre hjemmemiljøet og tørk bort huslige påminnelser av din eks.

# 10 Har en ferie. Enten det er en strandtur, en byferie eller en vandring, kom deg unna og støv av de følelsesmessige spindelvevene. Kanskje har du en ferie romantikk. [Les: 12 inspirerende reisemål som er perfekte for sjelsøken]

# 11 Få en ny vennekrets. Noen ganger blir linjene uskarpe mellom vennene sine hvis de får noen nye. På den måten vil samtalen i det minste ikke bli uhell i retning av personen du prøver å glemme.

# 12 Forening â € œstop â € œterapi. Du vil finne tankene dine hele tiden på ditt ex. Når det gjør, gjør en liten mental â € œSTOP! Â € Â for å rette opp dine tanker. Selv om det er stille, bør det føles som en sterk nok mental rop for å hindre deg fra å bo på dem lenger.

# 13 Ta kurs. Dette er en annen flott måte å endre rutinen og holde deg opptatt av. Matlaging, språk eller akademia - motivet er mindre viktig enn gjennomføringen.

# 14 Kast deg i arbeid. Du vil ha mye tid nylig tilgjengelig for deg som du kan bruke positivt for å fremme karrieren din. Donâ € ™ t bli besatt, men legg den tiden og energi til god bruk. [Les: Plutselig singel? 11 ting du må unngå å gjøre]

# 15 Liste de dårlige poengene. Gjør en pro og con liste? Men uten proffene! Husk på alt om dem som pleide å irritere deg, at du ikke trenger å legge opp med lenger.

# 16 Memento bål. Høres litt kanin-kjele-ish, men å ha et bål av alle de tingene som minner om din eks, kan vise seg å være ganske terapeutisk. [Les: Kunsten å komme over noen ved å tvinge deg til å hate alt om dem]

# 17 Meditere. I likhet med fysisk trening, kan meditasjon hjelpe deg med å håndtere etterrelatert tilbaketrekning. Spesielt hvis du må gå ut og gå et sted for å lære hvordan.

# 18 Nye hobbyer og interesser. En rekke ideer langs disse linjene er allerede nevnt, men om det er en ny sport, dataspill, stempelinnsamling eller poledans, er nye hobbyer og interesser en fin måte å holde øye på.

# 19 Flytt. Ekstremt, men hvis du er i en posisjon der du flytter til et annet område er et alternativ, så hvorfor ikke dra nytte av muligheten til å faktisk forlate din eks bak i alle forklaringer. [Les: 14 ting å huske på hvis du noen gang støter på din eks igjen]

# 20 Lukking er for filmer. Det hele ved å få nedleggelse, konfrontere din eks, og få dem til å sitte ned og ha en god debatt om årsakene til atskillelse vil ikke gjøre noe bra, uansett. Alt du vil gjøre er å tenke på dem igjen, uten å gi noen av svarene du sannsynligvis håpet å høre. Lukking fungerer briljant på storskjermen, men i virkeligheten faller det langt fra noen av de tiltenkte målene. I stedet gir deg tid til å sørge og helbrede. [Les: 12 grunner til at ingen kontaktregel er den beste måten å komme over noen]

Slutten på et forhold trenger ikke å bety slutt på hvem du er. Husk disse ideene for å hjelpe deg med å komme over noen, og begynn å leve livet ditt igjen.

Populært emne