Hvordan komme over din eks?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan komme over din eks?
Hvordan komme over din eks?
Anonim

Å lære å komme over din eks er aldri lett. Og til tider kan det ta år å komme over en mislykket romantikk. Men litt selvhjelp og fokus kan hjelpe deg med å gå langt. Finn ut hvordan du kommer over din eks og trekker deg sammen etter et hjerteslag.

Hvordan komme over din eks

Det sies at det er bedre å gå bort fra de ødelagte delene av et tidligere forhold enn å prøve å plukke det opp, fordi det bare ville kutte fingrene.

Men det er ikke så lett, og følelsen av fortvilelse blir bare verre hver gang du tenker på det når det gjelder å komme over din eks.

Hvorfor gjør det vondt for å huske din gamle flamme? Hvorfor tåler øynene dine hver gang du ser et gammelt kort fra din eks, eller husker et godt øyeblikk fra fortiden?

Du smiler svakt når du husker en morsom hendelse, men selv smilet ser ut til å sap bort all din lykke. Til tider kan du ikke hjelpe, men føler at du er tapt i en grov sorg og skyld.

Din ex og følelsene i

Dypt inne du ønsker at du kunne ha forandret noen ting i fortiden din, du skulle ønske du kunne ha gitt din ex mer tid, du ønsker så mange endringer … Nå er det hele din feil, eller det er det du forteller deg selv. Selv det verste du har gjort til deg, da dere begge var sammen, er tilgitt, og du overbeviser deg selv at alt var din feil.

Du forteller deg selv at du har gjort alle feilene, og du bor i anger og skyld. Du smuldrer til støv i deg selv, du redigerer alle de dårlige tider i fortiden din, og du rettferdiggjør det ved å fortelle deg selv at du kunne ha forandret alt.

Hater du din eks?

På den annen side kan du også hate din eks fra bunnen av hjertet ditt, og du ønsker at du aldri ville ha møtt denne personen. Men uansett, du kan bare ikke få denne personen ut av tankene dine. Denne personen brenner i deg som et uoppfylt ønske, noe som lyser under overflaten, noe som ikke gir deg lys eller varme, men samtidig en som du bare ikke kan slukke fra hjertet ditt. Minner fra din ekspeder hjemsøker deg når du er alene. Du ser denne personen i drømmene dine, og jo mer du prøver å slette minnene, det virker bare å skade mer.

Komme over din eks

Du prøver å se etter noen andre som kan fylle det tomrummet i bunnen av hjertet ditt, men hver ny person virker så fjernt fra fortiden din at du synes det er for vanskelig å forestille deg å bruke livet ditt med noen som er annerledes.

Men på samme tid, hvis denne nye personen i livet ditt skulle være lik din eks, finner du likhetene veldig smertefullt. Du befinner deg i et dilemma, og du begynner å få panikk.

Hva om du aldri kommer over din gamle kjærlighet? Hva om du aldri kan finne ut hvordan du kommer over din eks? Hvordan ville du fortsette med livet ditt, med alle de smertefulle minnene om en lykkelig fortid uten å komme over din eks? Vil du være i denne fortvilelsen for resten av livet ditt? Du kan ikke forestille deg å leve uten å tilbringe tid med denne personen, med hvem du bare skilte veier.

Overalt hvor du går, finner du biter av hjertet ditt, hver liten ting du gjør bringer tilbake minner om din ødelagte fortid. Du ringer ut til himmelen og spør om noen kunne overleve all denne smerten.

Feil måte å komme over din eks

Du begynner å fokusere mer på å finne en ventilasjon, en flukt fra smerten enn å konfrontere det aktuelle problemet. Du blir desperat etter å finne svar på spørsmål du ikke har spurt deg selv. Du vet at det er over, og du bør også innse at å komme tilbake med ex er ikke en løsning.

Det forverrer bare den synkende følelsen i hjertet, fordi du ikke engang er sikker på om du kan holde fast på det eller lider smerten igjen. Du har bare en tendens til å bli mer nervøs og mistenksom, noe som til slutt vil føre deg til verre omstendigheter.

De fleste av oss har vært der minst en gang i våre liv, og så vanskelig som det kan virke nå, vil smerten passere og du vil finne ut hvordan du kommer over din eks. Like lenge du forstår de forskjellige tingene du faktisk kan gjøre og finne ut hvordan du kommer over en pause.

Populært emne