Hvordan komme over en knuse og ha det gøy å gjøre det

Knusker kan virke som en tenåringsgjerning. Men til og med voksne opplever det hele tiden. Finn ut hvordan du kommer over en forelskelse og ha det gøy samtidig.

Krysser er en rutsjebane.

For et øyeblikk kan det få deg til å flyte på skyen ni.

Men for resten av tiden kan det hjemsøke deg og plage deg.

Nesten alltid, en forelskelse kan gjøre livet ditt elendig og ta det stille.

Mens det er hyggelig og spennende i noen uker, kan en langvarig forelskelse gi mer nervøsitet og smerte enn lykke.

Og den verste delen, en alvorlig forelskelse, kan også fjerne deg av din selvtillit og selvrespekt.

[Les: Har du en crush eller er det limerence?]

Hvordan komme over en forelskelse

De fleste antar at de er forelsket i deres forelskelse.

Men det er ikke kjærlighet. Virkelig, det er det ikke.

Det vil ikke være kjærlighet, selv om din forelskelse begynner å date deg.

Kryss, akkurat som kjærlighet, starter alltid med forelskelse. Og når du er forelsket i noen, er store muligheter, du er bare galskapet tiltrukket av dem og ingenting mer.

[Les: Den virkelige sannheten om kjærlighet ved første øyekast]

Uansett hvilken alder du er, kommer du definitivt til å bli forelsket på mange mennesker i livet ditt. Hvis du samhandler med nye medlemmer av motsatt kjønn, kan du til og med få en ny forelskelse hver uke.

Og gjett hva, folk i kjærlighet blir knuste også!

En forelskelse er ingenting annet enn en forståelse av skjønnhet eller visse egenskaper som du beundrer i noen andre, spesielt motsatt kjønn.

Å bli forelsket på noen er lett. Men å komme over en forelskelse, vel, det er en helt ny historie. [Les: Hva er uberørt kjærlighet egentlig?]

Tips for å komme over en forelskelse og ha det gøy å gjøre det!

For noen mennesker er det enkelt å komme seg over en forelskelse. Du liker noen, og så glemmer du alt om det.

Men for mange mennesker, er en forelskelse mer alvorlig. Du kan kanskje liker noen og se dem nå og da. Og hver gang du ser dem, begynner du å like dem litt mer.

Å ha en ukontrollabel forelskelse på noen er aldri bra, spesielt hvis du ikke klarer det, eller hvis det forstyrrer ditt daglige liv.

Hvis du er forelsket i noen, og føler at du må sette en stopper for det eller behandle det på en bedre måte, er det 10 tips for å gjøre det og ha det gøy underveis!

# 1 Start å like andre. Gjør deg forelsket på noen andre. Du må huske at crushes er ingenting annet enn midlertidige øyeblikk av sint infatuation. Bare begynn å finne noen andre attraktive og ønskelige, og du vil fullstendig overvinne din tidligere forelskelse. [Les: Hvordan et relasjonsforhold kan være bra for deg]

Alle som har litt erfaring med å komme seg over knus, vil fortelle deg at den enkleste måten å komme seg over, er å få en ny forelskelse på noen andre. Ganske snart, vil du bare komme over noen forelskelse du har når du vil.

# 2 Snakk om din forelskelse med vennene dine. Noen ganger kan en avhengighet bli overvunnet når du fyller deg opp til randen og føler deg syk over det. Det er som å bli full og lider en bakrus neste morgen. Ikke kast følelsene dine opp og antar at de skal gå vekk. Noen ganger vil de bare hemmelig vokse inni deg. I stedet snakk om det som det er en morsom og triviell affære, så du begynner å behandle det som om det ikke er noe mer enn en liten forelskelse.

# 3 Ikke tenk på din forelskelse. Snakk om din forelskelse med vennene dine, men tenk ikke på denne personen når du er alene. Tilbringende timer fantaserer om din håpløse romantikk vil ta deg ingen steder. Hvis du finner deg selv distrahert av tanker om din forelskelse, ta deg en god kamp eller et show på telly. [Les: Tips for å slutte å tenke på noen du virkelig liker]

# 4 Snakk om din forelskelse. De mest smertefulle knusene er de som aldri blir snakket om. Hvis du vil at forelskelsen skal avvikes, må du tappe deg opp og slå en samtale med din forelskelse. Når du begynner å snakke med din forelskelse etter å ha blitt introdusert av noen andre, kan du begynne å innse at din forelskelse ikke er så fin fangst uansett!

# 5 Spør deg om forelskelsen din på en dato. Hvis din forelskelse godtar ditt forslag, er det enda bedre. Hvis de avviser deg, kan du tvinge deg til å fortsette. Knus er små fantasier som vi lager i hodet for å gjøre oss lykkelige. Når du spør deg, vil du bli tvunget til å møte virkeligheten og spørre deg selv om du virkelig ønsker å danse dem når alt kommer til alt.

# 6 Flørt med noen andre. Begynn å flirte med noen andre, det være seg en venn eller en annen forelskelse. Du vil nesten alltid glemme din forelskelse så snart du begynner å ha det bra med noen andre.

# 7 Ikke drei verden rundt din forelskelse. Ville du bli forelsket som den nye kjole du plukker opp? Ville du bli forelsket som din nye frisyre eller pose neste gang du støter på dem? Seriøst, slutte å besvime om din forelskelse og revolverende verden rundt dem. Jeg forteller deg igjen, bare bli forelsket på noen andre eller møte noen som liker deg også. [Les: 20 grunner til at noen kanskje aldri vil like deg tilbake]

Unngå å stalkke din forelskelse online på Facebook eller i det virkelige livet. Det kan virke som morsomt i noen få øyeblikk, men det vil alltid få deg til å føle deg som en tapt sak når distraksjonen er borte.

# 8 Ikke legg kross på en sokkel. Se på din forelskelse og se deres feil.Kan du virkelig date noen som dette? Når du virkelig tester begge kompatibilitetene dine og er overbevist om at du ikke virkelig kan date denne personen i virkeligheten, vil du innse at denne personen du liker er bare en liten forelskelse som ikke har betydning i ditt virkelige liv.

# 9 Få noen andre til å bli forelsket på deg. Gjør øyekontakt med noen andre. Lag små øyeblikk som opphisser deg og gjør sommerfugler flitt i magen din. Denne nye personen trenger ikke å se så attraktiv ut som din forelskelse. De trenger bare å gi deg den oppmerksomheten du trenger og krever. Når du finner denne nye personen som utveksler blikk med deg, vil du tenke bedre om deg selv, føle deg tryggere og komme over din forelskelse også. [Les: 10 subtile øyekontaktflytter som alltid fungerer]

# 10 Deal med det. Unngå alltid mysteriet om de skremmende â € œwhat kan ha værtâ € Â. Gjør noe om din forelskelse, få svar og fortsett. Med mindre du håndterer din store forelskelse på en eller annen måte, vil du alltid ha en forelskelse og en stor anger. Slutt det ved å bekjenne eller komme over det. Du vil føle deg så mye bedre for resten av livet ditt. Eller år senere vil du fremdeles finne deg selv å tilbringe flere minutter nå og deretter lurer på om "hva if?"? Og "hvorfor gjorde jeg ikke en sjanse?"

Hvis du har en crush på noen, og du har det vanskelig å komme over det, la ordet komme ut som du liker denne personen. Hvis du ikke har tillit til å spørre dem direkte, spør en god venn om å slippe ordet til en felles venn, og se hvordan din crush reagerer. Som med alt i livet, er det alltid den beste løsningen at noen ganger hører sannheten fra hestens munn. [Les: Hvorfor gjør kjærlighet vondt når det går dårlig?]

Bare bruk disse 10 tipsene om hvordan du kommer over en forelskelse, og du vil definitivt føle deg mye bedre om deg selv, og få livet ditt tilbake i orden også. Og neste gang du blir forelsket i noen andre, vil du lære å nyte det i stedet for å angre på det!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar