Hvordan komme seg ut av et voldelig forhold: En trinnvis veiledning

Hvis du føler at du sitter fast i et forferdelig forhold som gjør at du føler deg misbrukt, er det slik at du kommer ut av et voldelig forhold trygt.

Å være i et fornærmende forhold kan være en forvirrende ting å håndtere. For det første er det ikke bare en type misbruk som kan skje. For det andre innser noen mennesker ikke engang at de er i et voldelig forhold til det er altfor sent. Hvis du finner deg selv trenger å vite hvordan du kommer ut av et voldelig forhold, er vi her for å hjelpe.

Å komme ut av et voldelig forhold er vanskeligere noen ganger fordi du egentlig ikke vil forlate. Du kan også være så dyp med noen som du har en familie sammen. Og det legger bare til vanskeligheten med å komme seg ut av det voldelige forholdet.

Hva er de forskjellige typer forstyrrende forhold?

For de av dere som tror det er bare fysisk fornærmende relasjoner, er du ikke alene. Mange tror det er bare et voldelig forhold hvis det er fysisk bevis som noen skader deg. Selv om det er definitivt en type misbruk, er det ikke den eneste typen. [Les: 16 voldelige forhold tegn på en devious elsker]

Du kan også bli mishandlet og følelsesmessig. Kanskje noen ikke fysisk skader deg, men de truer deg til det punktet du føler som om de ville. Du kan også ha en fornærmende partner som bruker manipulasjon og fornærmelser - begge er fortsatt misbruk.

Hvordan komme seg ut av et voldelig forhold

Uansett hvilken situasjon som beskriver hva du går gjennom, må du komme deg ut. Ingen er verdt å ødelegge din mentale og fysiske helse. Hvis de virkelig elsket deg i utgangspunktet, ville de ikke behandle deg så forferdelig.

Men det er ofte lettere sagt enn gjort. Det er derfor vi har satt sammen en liste over trinnene å ta for å komme ut av et voldelig forhold. Ikke la ditt forbrytende forhold ødelegge deg. Vennligst kom deg ut før det er for sent.

# 1 Realisere at du faktisk er i et fornærmende forhold. Mange mennesker i voldelige forhold er i fullstendig fornektelse. Du må først innse at forholdet ditt er usunn før du prøver å komme deg ut av det.

Legg merke til advarselsskiltene og spør andre om de synes det er et voldsomt forhold også. Vanligvis vil dine venner og familie allerede ha nevnt noe om usunn oppførsel i forholdet ditt. [Les: 17 forhold røde flagg folk flest ignorerer helt]

# 2 Gå til ditt støttesystem. Gå til de vennene og familiemedlemmene og snakk med dem om situasjonen din. Odds er at de har ventet på den dagen, så de kan hjelpe deg ut av noe forferdelig.

Ditt støttesystem hjelper deg gjennom hele prosessen. Deres hovedformål sikrer at du aldri vender tilbake til å bo der. De kan være til stede når du trenger dem, og de bør alltid hjelpe deg med å komme deg ut av det voldelige forholdet.

# 3 Hold beslutningen rolig. Mye av tiden, og uttrykker det faktum at du skal gå, plasserer bare din betydelige andre på kanten og gjør dem sint - noe som fører til mer misbruk.

Hvis du planlegger å reise og forsøke å få dine saker for å gå fredelig, så hold beslutningen din rolig. Ikke kunngjøre det. Ikke gå rundt og snakke om det til noen andre enn ditt støttesystem. Dette gir din forbrytende partner ingenting å bli sint på og lar deg gå uten oppstyr. [Les: 25 måter å avslutte et forhold uten å gjøre det rotete]

# 4 Unngå voldsomme situasjoner. Hvis du prøver å komme seg ut av forholdet, er det beste du må gjøre å få tilbake tillit og makt.

Du må kanskje bare unngå dem generelt for å holde seg borte fra dette. Det er helt greit. Men ikke vekke noen mistanke i dem fordi det bare gjør saken verre. Bare hold avstanden din for å få dem til å gå jevnere.

# 5 Har et sted du kan gå. Lag en plan på hvor du skal gå når du forlater dem. Dette kan være en venns sted, foreldrenes sted, eller til og med en ny leilighet hvis du får det sammen før du forlater dem.

Poenget er at du vil ha et sted å gå som er trygt for deg å holde seg borte fra dem. Når de finner ut at du drar, går det ikke bra, så vær sikker på at du har et sted å gå hvor de ikke vil kunne plage deg. [Les: 16 klare tegn er det på tide at du forlater forholdet]

# 6 Samle alle viktige dokumenter. Hvis du bor sammen, har du sannsynligvis alle dine skattedokumenter og identifikasjon på delt sted. Du kan ikke bare gå ut og deretter høflig be om dem. Din forbrytende ex-partner vil ikke være villig til bare å overlevere dem pent.

Sørg for å samle alle disse skjemaene og kortene før du går og uten å gjøre dem mistenkelige. Få dem ut og til en venns sted hvor de kan lagres trygt til du er helt ute av forholdet og vekk fra dem.

# 7 Har noen med deg når du faktisk forlater. Hvis du bor sammen med dem og trenger å flytte dine eiendeler, vil du ha noen med deg fordi det ikke vil være en morsom situasjon å være alene. De vil bli sint og vondt - to ting som får folk til å handle abusivt.

Få noen forskjellige venner eller familiemedlemmer til å være med deg, slik at de ikke engang har sjansen til å prøve å få deg til å bli, og så kan du få alt ut av det raskt. [Les: Hvordan gjenkjenne og avslutte giftige forhold]

# 8 Minn deg selv hvorfor du drar. Hvis du er i et voldelig forhold, kan det være vanskelig å holde witsen om deg. Du har blitt mishandlet så lenge at du blir lokket tilbake i sin sjarm og glemmer å reise.

Husk på deg selv hvorfor du reiser og hvorfor du to ikke kan være sammen. Sett deg over noe annet når du er i et voldelig forhold. Det kan hjelpe deg med å se tydelig. [Les: Hvordan gjenkjenne og stoppe egoistiske mennesker fra å gjentatte ganger skade deg]

# 9 Få politiet involvert hvis det er nødvendig. Noen mennesker kan ikke håpe å komme seg ut av et voldelig forhold hvis det er sterkt nok til å garantere politiets engasjement. Hvis du ikke føler deg trygg og er redd for å forsøke å forlate, kan politiet eskorte deg.

Retshåndhevelsen i ditt område vil komme til din hjelp og bare stå ved når du beveger dine ting og forlater dem. De beskytter og hjelper deg i enhver form for misbruk hvis det er så ekstremt at det trenger det. [Les: Emosjonell manipulering: 14 måter folk søl med hjernen din]

# 10 Klipp dem ut av livet ditt helt. Nå som du har kommet ut av forholdet, må du fjerne dem fra alle andre aspekter i livet ditt. HELT bli kvitt dem og alt om dem. Ellers fortsetter misbruket selv uten dem.

Slip av med alle sine ting, slett og blokkere nummeret deres, unfriend dem på alle sosiale medier, og ikke la dem ha noen måte å kontakte deg. Dette gjør det lettere for deg å komme over dem og se tydelig, og det gir dem ikke muligheten til å fremme misbruket.

[Les: Emosjonelle misbrukstegn: Hvordan oppdage en følelsesmessig overtrenger]

Å finne ut hvordan du kommer ut av et voldelig forhold vil ikke være lett. Men med disse trinnene og tipsene, vil du kunne komme deg ut av det og innse at du er verdt så mye mer enn hva partneren din ga deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar