Hvordan få Nudes: 10 måter å få sexy øyeblikksbilder uten å spørre

Hvis du vil at noen skal sende deg frie, nakne bilder, må du lære hvordan du får nakenbilder uten spør. Du får mer og det vil føles bedre.

Vi kjenner alle stereotypene om nakne bilder. Gutta ber om nakener med en gang, og jentene slår dem ned. Du kjenner de gutta som glemmer å få alle de nakne bildene de vil ha? De vet hva de gjør, og de vet hvordan man får naken uten å be om dem.

Derfor får de så mange. Hvis du ber om nakne bilder fra noen, vil du sannsynligvis bli stengt. Hvorfor? Fordi det er ubehagelig å be om dem. Det er noe intimt og en måte å sexting at du ikke egentlig kan be om.

Hvorfor sende nudder når du er i et forhold kan være en god ting

Noen kan si nakne bilder og sexting er de verste tingene som skal skje med forhold. Jeg er uenig. Hvis du er i et forhold, kan du sende deg naken til partneren din. Du vil øke forventningen og bli nærmere med alt det morsomme flørtet du kan gjøre.

Så lenge du er trygg på det, er det ingen skade i den. Å være i stand til å koble med partneren din, selv når du er langt unna, er viktig for å opprettholde et sunt forhold. Det er også veldig verdifullt for langdistansepar, også. [Les: 16 tankegangsveier for å krydre sexlivet ditt]

Hvordan få nudder uten å be om et enkelt bilde

For å få de mest nakenbilder og de mest gledelige nakenbilder, bør du aldri spørre. Jeg vet at det kan virke vanskelig å forstå fordi du kanskje tror at andre ikke bare vil sende deg nakenheter.

Men du har feil. Folk elsker faktisk og ønsker å sende nakne bilder, men den andre blir bedt om dem, deres røde flagg går opp. Slik får du nakenhet uten å be om dem i det hele tatt.

# 1 Form litt tillit. Ingen kommer til å sende deg nøtter hvis de ikke stoler på deg. Hvorfor ville de? Du får et naken bilde av dem, og de har ingenting annet enn ditt ord. Og hvis de ikke stoler på deg, betyr det ingenting.

Så sørg for at de stoler på deg og ikke bare tuller deg for å få det heller. Vær en ekte person og vis dem at de kan stole på deg med noe. De vil ikke bekymre seg for å sende naken når de stoler på deg. [Les: Slik bygger du tillit til et forhold og gjør det til sist]

# 2 Pass på at du allerede har vært intim. En jente som aldri stod foran deg naken, vil ikke sende deg nakne bilder. Når det blir sagt, vil du sannsynligvis ikke få mange nudder fra tilfeldige mennesker på denne måten. Men du burde ikke ønske det.

Du må ha et seksuelt forhold til noen allerede hvis du vil vite hvordan du får naken uten å spørre. Når du er forpliktet til hverandre og seksuelt aktiv regelmessig, bruker de sexting som en måte å koble videre til, og du trenger ikke å spørre.

# 3 Sext regelmessig. Sexting er hva du trenger å gjøre for å få naken uten å spørre. Hvis du ikke sext, vil du ikke ha noe som ber om at den andre personen kommer på telefonen og snap et bilde.

Når du allerede snakker stakkars ting frem og tilbake, vil det bare være naturlig for deg å sende en nøte. De vil gjøre det som et middel til sexting, spesielt hvis du setter det opp på den måten. [Les: 14 tips for enkel sexting]

# 4 Vær litt sårbar selv. Dette trenger ikke å være fysisk sårbar. Men å sende et nakent bilde er en veldig sårbar ting, og du må være ærlig om det. Hvorfor vil noen sende noe som er risikabelt for deg hvis du ikke engang vil åpne opp for dem og være sårbare?

# 5 Slå dem på. Hvis du får dem slått på, vil de også slå deg på. Snakk om alt de elsker som du gjør i sengen. Gå inn i detaljer om hva du skal gjøre med dem senere, og spesifiser spesielt om kroppsdelene du vil at de skal sende deg på et bilde.

Hvis de begynner å tenke at du virkelig vil ha den spesifikke kroppsdelen, vil de være mer sannsynlig å sende den. Du må i utgangspunktet lede dem til å plage du med sine nakenbilder. [Les: 60 skitne og forførende måter å slå på din kjæreste]

# 6 Nevn hvor mye du elsker kroppen din. Hvis du begynner å snakke opp kroppen din og beskriver hvor mye du liker bestemte deler, begynner de å tenke på å sende deg disse tingene. Du kan til og med si noe om hvordan å se det ville være for mye for deg akkurat i det øyeblikket. Dette vil trolig få dem til å sende en enda mer.

# 7 Snakk om siste gang du var sammen i senga. Å bringe opp siste gang du to fikk intim vil umiddelbart utløse deres opprør. De blir brakt tilbake til det øyeblikket, og antas det var en god tid, blir de virkelig slått på.

Når de er slått på, vil de ha større sannsynlighet for å sende deg uhyggelige bilder. Pass på at du er så detaljert som mulig, slik at de vet at du egentlig bare vil reimagine det øyeblikket sammen.

# 8 Fortell dem at du savner dem ... og deres kropp. Hvis du har vært fra hverandre for en stund, fortell dem at du savner dem. Begynn med å peke ut alle tingene du savner om dem det ikke har å gjøre med kroppen deres. Da kan du til slutt snakke om hvilke bestemte deler av kroppen du savner.

Å gjøre dette vil først få dem til å tro at du faktisk savner deres tilstedeværelse, som vil røre og søte. Da vil du øke forventningen og få dem til å savne du, som vil be dem om å sende den naken du vil ha så ille, men vil ikke be om. [Les: Hvordan få partneren din til å savne deg enda mer]

# 9 Få detaljert informasjon om hva du forestiller deg. Hvis du viser noe om kroppen din spesifikt, snakk om. Gå inn i detaljer og få dem til å se hvor mye du betaler oppmerksomhet når du er intim sammen. Dette er en fin måte å slå dem på og få dem til å vise deg de delene du forestiller deg så mye.

# 10 Vær takknemlig som helvete når du får dem. Den beste måten å øke sjansene dine for å få nakender uten å be om dem, er å være så takknemlig som mulig når du får dem.

[Les: Hvordan spørre om nakender og motta et galleri av frie bilder]

Hvis du virkelig vil vite hvordan du får nakender uten å måtte be om dem, bygge et forhold basert på tillit, sexting og takknemlighet. Du får dem hele tiden på den måten.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar