Hvordan bli lagt til - Din stygg guide til en fantastisk natt

Ønsker du å slå byen og bli heldig i kveld? Dette er de tipsene du vil ha i arsenalet ditt for å få suksess og bli lagt!

Sannheten blir fortalt, noen ganger trenger vi bare å gå ut og bli lagt. Hvis du ikke er i et forhold, kan du få problemer med sexlivet ditt. Og vi vet alle at et sunt sexliv er bra for mer enn bare kjønnsorganene dine.

Fordeler med å ha sex

Det er så mange gode grunner til å ha et aktivt sexliv, inkludert: økt immunhelse, god hjertehelse, lavere blodtrykk, fantastisk trening, forbedrer hodepine og annen smerte, reduserer stress og hjelper deg med å få en bedre natts søvn.

Nå, med alle disse fordelene, hvem ville ikke ønske å hoppe på den neste personen de ser? Oh ja, fordi de kan ha et problem å få den andre personen til å være enig. Du kan prøve å notere de fantastiske fordelene og se om det fungerer, men det vil det nok ikke. Du må prøve litt vanskeligere enn det.

For noen kan det være lett å slå opp den lokale baren og bringe hjem en kjære som har det de leter etter. For andre kan det være mye vanskeligere enn det, og de må sette inn det ekstra arbeidet. [Les: 10 grunner til at du skal ha godt sex hver dag]

Tips for å bli heldig i kveld

For de av dere som trenger litt ekstra tips for å bringe hjem den heldige personen og bli lagt, er disse for deg. Gjør dem til din tjeneste og gi deg den beste natten du har hatt på en stund!

# 1 være tilnærmet. Jeg vet at du sannsynligvis kommer til å være den som nærmer seg forskjellige mennesker, men du må også se tilnærmet for å få dem til IKKE å løpe i motsatt retning. Så legg på et smil og få folk til å lykke med at du snakker med dem.

# 2 Kle delen. Hvis du vil plukke noen opp, kle deg som om du skal møte kjærligheten i livet ditt, selv om du bare går ut for å møte noen til å ta med hjem. Sjansene dine for å bli liggende, går opp ca 80% hvis du ser utrolig ut i et antrekk.

Du kan ikke dukke opp i svette og en t-skjorte og forventer at folk ønsker å hoppe i sekken med deg. Sett litt innsats i ditt fysiske utseende! Vær også hygienisk. Fint luktende folk er alltid mer attraktive. [Les: 10 perfekte tips for å se fabelaktig mens du prøver å få oppmerksomhet]

# 3 Ikke opptre som du vil bli lagt. Tro meg, folk kan fortelle når noen ønsker å bli lagt i de første 10 sekundene av dem snakker. Så når du går opp til noen, må du ikke opptre som om du bare leter etter en varm oppkobling.

Gjør som om du vil bli kjent med dem og ha det bra. Det vil få deg til å se mye mindre skumle ut, og det vil gi deg sjansen til å ta noen hjem.

# 4 Vær tålmodig. Tålmodighet er nøkkelen. Forvent ikke å dukke opp og gå ut 20 minutter senere med noen. Du kommer til å måtte bruke mye mer tid på å lete etter et potensial enn det. Ikke bli irritert eller motløs rett utenfor flaggermuset.

# 5 Senk dine standarder. Ja, du må. Ikke alle kommer til å gå inn i en bar og gå ut med en 10. Uansett hva filmene sier, vil det bare ikke skje. Hvis du forventer at dette skal skje, må du senke standardene dine. Ellers vil du gå tomhendt. [Les: 10 verste folk du kan ha en natt med]

# 6 Vær trygg, ikke kåt. Tillit er sexy, kjærlighet er en stor slå av. Dette er viktig! Når du går opp til noen eller en gruppe mennesker som leter etter noen til å bli alene, kan du ikke være helt full av deg selv. Folk vil gå den andre veien raskere enn du kan batre de ganske små øyenvipper av deg.

Tillit er noe som vises gjennom din kropp, smil og øyne; cockiness er noe som kommer fra ting du sier. Gjør som om du har det sammen, ikke blabbing om hvordan du gjør det.

# 7 Snakk med mange mennesker. Ikke sett øynene på en person og ha det som enden av jakten. Du vil gå alene og føle deg motløs hvis den ikke trener. Snakk med mange forskjellige mennesker. Selv om du finner noen interessante, gi dem nummeret ditt og fortsett.

Hvis du virkelig liker dem og kan gjenforene senere, flott! Målet her er å øke sjansene for å finne noen kjempebra for natten.

# 8 Mål deres interesse nøye. Ikke fortsett å forfølge noen som bare ikke er interessert. Alvorlig må du måle deres interesse og justere strategien din i samsvar med dette. Når noen fortsetter å se bort når du snakker og ikke er engasjert i samtalen, fortsett. De er ikke interessert.

# 9 Escalere natten riktig. Og med dette betyr jeg IKKE tvangsfôring personen drikker så de er berusede nok til å gå hjem med deg. Det er skummelt, og du er en slimeball hvis du gjør det.

Ved å eskalere hensiktsmessig mener jeg at du ikke bare kan dykke inn for et hjem løp. Du må teste vannet med fysisk berøring, komme nærmere dem, sørg for at de føler det samme som du er. Da kan du avslutte kvelden etter planen. [Les: Hvordan få en jente våt og kåt mens du snakker med henne]

# 10 Gjør noen sjalu. Alle vil ha det de ikke kan ha. Det er bare et praktisk lite faktum i livet.Begynn å snakke med noen, være veldig interessert, og fang så andres øyne og legg deg over til dem, og la den andre personen se deg gå bort.

Ikke bare gjør dette dem sjalu, det gjør også at du ser ønskelig ut på den beste måten. Bare vær ikke så snill om det, og vent på at den andre personen kommer til å nærme deg igjen.

# 11 Vær åpen. Hvis du er noen folk nærmer seg og prøver å plukke opp, være åpen for forskjellige mennesker. Ikke bare skyv noen ned med det samme. Vær åpen for nye mennesker og ideer, og det vil definitivt hjelpe deg med å bli lagt.

# 12 Vær sjarmerende. Det er ingen hemmelige sjarmerende mennesker som har mest lykke når det kommer til å bli lagt, og det er en god grunn til det. Charmers vet vanligvis bare hva jeg skal si og når jeg skal si det for å få andre til å føle at de er den viktigste personen i rommet - et veldig viktig trekk når de prøver å plukke noen opp. [Les: 13 tips som kan gjøre din sjarmerende og sympatisk på kort tid]

# 13 Få folk til å nærme deg. Hvis du virkelig ønsker å bli lagt, gjør folk tilnærming deg. Se bra ut, føl deg bra, oppfør deg som om du har tiden av livet ditt, og det kommer folk til å snakke med deg. Kjøpe folk drikker er også en svært tilnærmet trekk.

# 14 Ha det gøy! Ikke gjør det eneste formålet med å gå ut for å bli lagt, fordi det bare vil sette press på deg selv og folk kan fornemme det. Gå ut for å ha det gøy. Gjør noen forsøk, men ikke bekymre deg for det for mye.

Med all ærlighet, det er veldig attraktivt når du er ute og har det, og det vil faktisk gjøre ting enklere for deg. [Les: Den subtile kunsten å lage en fyr virkelig kåt mens du sitter ved siden av ham]

# 15 Gå lett på komplimenter. Komplimentere noen for mye og si ting som er for vanskelig å tro, er den raskeste måten du får stengt. Gjør dine komplimenter subtile og meningsfylte. De beste komplimenter er de der de ikke kan fortelle om det er et faktisk kompliment eller ikke.

# 16 Har en bytteanrop. Den absolutt beste måten å få ligget på er å ha et bytteanrop. Ikke alle har denne luksusen, men hvis du slår ut i sentrum, ring opp din tur og få dem til å komme rett over!

[Les: Steg-for-steg-veiledningen for å lage en sexy, ikke-mislykket oppsummering]

Å legge seg trenger ikke å være den vanskeligste tingen der ute. Sørg for å følge disse 16 tipsene, og du vil ha en fantastisk kveld, du vil ikke kunne glemme.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar