Hvordan bli involvert med global løpedag

Innhold

Onsdag 6. juni 2018 er Global Running Day, og som du kanskje forventer, er den enkleste måten å delta i denne internasjonale feiringen av fortau-pounding å løpe ut for en løp. Du kan legge det der hvis du vil, men hvis du har lyst til å legge litt mer tid og krefter, er det mange måter å føle på en del av saken.

Den første er å løfte dine miles på nettstedet for Global Running Day. Registrer deg og logg av avstanden du planlegger å dekke på onsdag, for å bidra til den samlede tally. Når du har lovet å bli involvert, vil det bare være litt vanskeligere å gå ut og hoppe over løp denne onsdagen.

Du kan også legge inn en begivenhet for å markere Global Running Day, enten det er et virkelighetsløp i nærheten av deg eller en virtuell løp. På Fitness Tracking App Strava kan du registrere deg for NYRR Virtual Global Running Day 1 Mile-hendelsen, som faktisk går fra 4.-10. Juni. Når du er kommet inn, bare hodet ut for en mils løp i den perioden, og du vil bli lagt til de overordnede leaderboards for arrangementet.

Hvis du foretrekker at løpeventyrene dine er i den virkelige verden, kan du registrere deg for en av IAAF 24 enmile løpene som foregår på Global Running Day over hele verden. Det britiske arrangementet finner sted i Londons olympiske park ved Lee Valley VeloPark, og starter klokka 17.00.

Selvfølgelig kan du også prøve å finne en annen løpeventyr hvis du ikke er i nærheten av London eller har lyst på lengre avstand, eller sett opp en gruppe som kjører deg selv. På nettstedet Global Running Day kan du til og med laste ned tilpassede bibs for kjøringen din i verktøysett-delen.

Mange klubber vil også sette på løp for å markere anledningen, så hvis du vil kjøre med en gruppe, sjekk ut din lokale klubb for å se om det har en offentlig begivenhet. Eller bare samle en mengde venner og gå ut for å logge en mil i en park i nærheten av deg. Det er egentlig ingen feil måte å bli involvert i Global Running Day, så lenge du kommer ut og kjører.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar