Hvordan komme seg inn i et forhold: 13 trinn til en dypere tilkobling

De fleste enkeltpersoner vil vite hvordan de skal komme inn i et forhold. Alle kan ha en partner, det er den enkle delen. Den harde delen er å finne den rette.

For et flertall av tiden min var single, tenkte jeg på hvordan det ville være å ha en kjæreste og hvordan å komme inn i et forhold. Du vet, noen til å kose med og ha sent natt samtaler med en partner.

Selvfølgelig, i stedet for å åpne meg selv, trodde jeg at venner med fordeler er enklere enn å faktisk finne noen. Men jeg tok feil. Faktisk, å ha uformelt sex bare gjort meg mindre åpen med folk fordi du er tvunget til å være følelsesmessig lukket. [Les: Hvordan blir det med venner med fordeler faktisk trener?]

Hvordan komme seg inn i et forhold

Nå blink videre til forholdet mitt nå. La meg si det, det var ikke lett. Jeg er overrasket over at han til tider er med meg. Det jeg skjønte er at det å finne en kjæreste ikke nødvendigvis er vanskelig. Men å finne noen du faktisk ønsker å åpne opp for og være med, det er den harde delen.

Hvis du vil være med noen, sørg for at det du gjør er den riktige tingen. Du kommer ikke til å finne ut før du gjør det. Ja, ingen forteller deg det i begynnelsen. Men hvis du er i noen akkurat nå, og du vil vite hvordan du kommer inn i et forhold, er det et par ting du må gjøre. Ikke bekymre deg, det er så komplisert som vi liker å tro det er.

# 1 Kjenner deg selv. Dette er lettere sagt enn gjort, men det er noe du må fokusere på før du går inn i et forhold. Hvem er du?

Før du går inn i et forhold, bør du ha en god forståelse av dine følelser og seksualitet. Ingen andre kommer til å forstå deg slik du forstår deg selv. De kan ta fram visse følelser i deg, men på slutten av dagen er du alene med dine tanker. [Les: Hvordan bli kjent med deg selv og dine lidenskaper]

# 2 Ikke bare gjør det for sex. Hvis du vil være i et forhold på grunn av sexet, vel, det kommer ikke til å fungere. Du trenger å vilå være med dem fordi du liker å tilbringe tid med dem og ha en følelsesmessig forbindelse med dem. Du trenger ikke å være i et forhold bare for sex. Å ha sex med noen, vil ikke skape en dyp emosjonell tilkobling, forbindelsen du leter etter. [Les: Hvordan vite om du føler romantisk attraksjon eller noe annet]

# 3 Vær åpen for hva du vil. Hvis du snakker med noen du er interessert i, og du vil ha et forhold til dem, fortell dem. Du må være åpen om hva du vil. Hvis de bare vil ha noe tilfeldig, forstå at det ikke er det du vil ha.

Du må være fast med deg selv når det gjelder å oppnå dine mål. Akkurat nå er målet ditt et forhold, ikke noe tilfeldig. Ikke senk dine behov.

# 4 Gjør det til en prioritet. Hvis du virkelig vil ha et forhold, må du investere tid og energi i å finne noen å være sammen med. Dette betyr at du må gå på datoer, gå ut, snakke med folk. Du vet, gjør deg tilgjengelig. Dette betyr ikke at du må være desperat og stadig søker etter kjærlighet, men du må endre din livsstil slik at du kan tillate kjærlighet å komme inn i den. [Les: Hvordan finne kjærlighet - Forstå den hemmelige loven om tiltrekning]

# 5 Være sårbar. Åh ja, sårbarhet. Stol på meg, jeg trodde jeg var åpen, men da går jeg inn i et forhold og skjønte at jeg var så stengt. Hvis du vil ha et forhold, må du være sårbar hos den personen. Den eneste måten å skape intimitet og en dyp tilkobling er gjennom sårbarhet. Dette betyr at du må ta ned disse forsvarens vegger fordi de ikke hjelper noen. [Les: Hvordan være sårbar i en relasjonsgruppe og vokse nærmere umiddelbart]

# 6 Se på dating annerledes. Du kan ha et negativt syn på dating. Det er kjedelig og sløsing med tid, men hvordan tror du at du skal møte noen uten å dele dem først? Hvordan forventer du at du skal bli kjent med dem?

Du må begynne å endre måten du tenker på dating fordi akkurat nå er tankegangen din ikke i ferd med å få det du vil. Du må bytte fordi en person som er i et forhold, ikke synes det samme som en enkelt person.

# 7 Dette kan ikke være den ene.Når du går inn i et forhold, ikke tenk til deg selv om denne personen den ene.Det vil bare skape press og bekymre deg for noe du ikke trenger å være bekymret for. Hvis du vil komme inn i et forhold, er det viktigste at du har følelser for denne personen. Resten av tingene du kan bekymre deg for senere. For nå prøver du å bli kjent med dem. [Les: Hvordan finne en ved å endre måten du ser på ting]

# 8 Har ikke høye forventninger. Det er her vi har en tendens til å rydde opp. Etter utallige romantiske komedier har du en forventning om hva partneren din skal handle og være som. Men livet er ikke basert på alt som går jevnt. Du kan skrive inn dette forholdet og ha det siste levetid eller et par måneder. Når ting ikke går, kan du ikke alltid kaste i håndkleet. [Les: 14 urealistiske forventninger som kan ødelegge ditt kjærlighetsliv]

# 9 Godta nedturene. Selvfølgelig, i begynnelsen, er alt vakkert og fantastisk, men når du er i et forhold, får du se hele bildet av partneren din. De kommer til å ha feil akkurat som deg. Nå, hvis du virkelig ikke liker feilene og ikke klarer dem, så er de ikke for deg. Men hvis dette er feil, kan du akseptere, bare godta dem fordi de ikke går overalt.

# 10 Du må kompromittere. Ugh, hva et fryktelig ord. Tro meg, når du er i et forhold, vil du forstå. Men seriøst, du må kompromittere. Ja, du vil gå ut med vennene dine i kveld, men partneren din hadde en kampanje og ønsker å feire. Så må du se vennene dine i morgen.

Ønsket du å gå ut med vennene dine i kveld? Ja, men du må begynne å se på disse små tingene fordi de betyr noe. Det handler ikke bare om deg lenger. [Les: Kompromiss i relasjoner og 12 måter å gi uten å miste]

# 11 Deal med bagasjen din. Vi har alle våre personlige bagasje fra fortiden, men hvis du virkelig vil at dette forholdet skal virke eller til og med komme inn i et forhold, må du begynne å grave gjennom fortiden og kaste ut uønsket bagasje. Det kommer til å bli vanskelig, men hvis du vil ha dette forholdet, vil du ikke at fortiden din skal påvirke den.

# 12 Ikke glem deg. Å komme inn i et forhold har evnen til å distrahere oss helt fra oss selv. Plutselig handler livet ditt om dem, og faktum er, det er ikke det forholdet handler om.

Hvis du vil komme inn i et forhold, må du respektere og elske deg selv. Dette betyr at du ikke skal løpe etter dem som en hund. Pass på at grensene dine ikke krysses, og du har tid til deg selv. [Les: Disse tegnene sier at du bruker for mye tid sammen]

# 13 Nyt det.Hvis du vil vite hvordan du kommer inn i et forhold, er det viktigste at du nyter din tid med denne personen. Fordi når du er i et forhold, kommer du til å se mye mer av dem. Du må faktisk like denne personen nok til vilfor å bli kjent med dem mer.

[Les: Har du noen gang lurt på hvorfor du ikke finner kjærlighet?]

Nå som du vet hvordan du kommer inn i et forhold, vil du ikke være så stresset når du finner en partner. Husk, det handler ikke om å være i et forhold, det handler om å være med Ikke santperson.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar