Hvordan få folk til å like deg uten å kompromittere hvem du er

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få folk til å like deg uten å kompromittere hvem du er
Hvordan få folk til å like deg uten å kompromittere hvem du er
Anonim

Du kan ikke bare slutte å være hvem du er for å få en persons oppmerksomhet. Slik får du gutta til å like deg, mens du forblir sant for deg selv.

Noen ganger må du gjøre litt mer enn du kanskje tror å få folk til å like deg. Selvfølgelig vil du heller ikke kompromittere deg som du skal få de personene til å legge merke til deg. Det er derfor veldig viktig å vite hvordan å få gutta til å like deg mens du er sant til hvem du egentlig er.

Tross alt, vil du ikke at gutta liker deg for deg? Det er hele poenget med å få noen oppmerksomhet. Du vil at de skal legge merke til deg, slik at de virkelig kan sette pris på den virkelige du og hvem du er i kjernen din.

Ulempene med å late som å være noen du ikke er

Mange jenter gjør feilen ved å late som å være noe de ikke er når de prøver å få folk til å like dem. Vi er alle skyldige i det på et tidspunkt, men det er faktisk kontraproduktivt hvis du tenker på det. Ønsker du ikke å få noen til å like du og ikke noen andre blir portrettert av deg?

Å gjøre dette vil bare tiltrekke seg personer som liker personen du prøvde å være. Når de skjønner at du ikke er noe som de trodde, vil de slutte å like deg. De kan også ikke være glade for at du var så falsk for dem i utgangspunktet. Det er meningsløst å late som å være noen du ikke er. [Les: 14 måter å øyeblikkelig gjenkjenne falske mennesker og holde seg borte]

Hvordan få folk til å like deg mens du fortsatt er deg selv

Alt dette blir sagt, kan du finjustere din personlighet, slik at gutta kan legge merke til de gode tingene med deg. Ikke endre noe. Du kan fortsatt få sin oppmerksomhet mens du holder deg til hvem du er. Dette er hvordan.

# 1 Lær om deres interesser og snakk om dem. Nøkkelen til å huske her er å IKKE late som om du også liker disse tingene. Du trenger ikke å ha alt til felles bare for en fyr som liker deg. Finn ut hva han liker og få ham til å snakke om det. Folk liker å snakke om hva de elsker, og hvis du er interessert i å høre hva han liker, vil han begynne å like deg også. [Les: 13 ting å snakke om med en fyr for å holde ham interessert]

# 2 Ser veldig bra ut. Gutter er visuelle skapninger. Den første måten de vil merke en jente på er hvis hun ser bra ut. Dette betyr imidlertid ikke å bli kledd hele tiden. Se bra ut av dine standarder og arbeid med å holde deg godt preparert. Han vil legge merke til, og han vil like det.

# 3 Exude selvtillit. Dette er virkelig den viktigste tingen å huske. Være trygg. Eie hvem du er. Gutter kan ikke få nok av kvinner som er selvsikker som helvete i seg selv. Hvis du elsker hvem du er, vil andre elske deg også. Finn litt selvtillit og utstråle det rundt alle. Gutter vil flocke til det.

# 4 Latter på sine vitser. Men bare hvis du finner dem morsomme. Ved dette mener jeg ikke å prøve å spille det kult. Hvis de sa noe du trodde var morsomt, ler. Og ler høyt nok for at de skal høre og legge merke til. Folk har en tendens til å like folk som finner dem morsomme. Så sørg for at du lar ham vite at han er morsom hvis du virkelig tror han er. [Les: 10 måter å få en fyr til å le uten å dumpe seg]

# 5 Smiler ofte. Ideen her er å være tilnærmet. Det ser også ut til at du har mer moro, jo mer du smiler. Gutter vil alltid komme inn på moroa. Så gjør en innsats for å ha en god tid rundt dem, og de vil bli trukket til deg.

# 6 Flørt litt. La din flørt ut! Vis gutta du kan være flørtende og morsomt. Få litt vittig banter som skjer med dem. Ikke bare gjør dette deg mer appellerende til dem, men det viser dem at du også er interessert i dem. [Les: Hvordan flirte med en sjenert fyr og få ham til å åpne opp]

# 7 Unngå drama. Jenter som er fulle av drama er akkurat hva gutta vil unngå. De liker ikke dramaet. Så hvis de tror en jente kommer til å være mye av det, vil de holde seg borte, og de vil sørge for at de blir langt fra deg.

# 8 Vis din lette natur. Igjen, hvis du egentlig ikke er en lettvint person, ikke la det ut. Dette er et veldig spesifikt trekk som kan gjøre en stor forskjell hvis du lyver om det. Men hvis du virkelig er lett å gå, vis dette. Gutter vil bli mer tiltrukket av deg hvis de vet at du vil være lett å henge med. I tillegg er lette folk ofte også oppe for noe. Det vil være tiltalende for dem.

# 9 Være lidenskapelig. Lidenskapelig folk er veldig lett å like. De blir begeistret for mange ting og deres lidenskap er smittsom. Snakk om ting du er lidenskapelig om når du er i nærheten eller med fyren du vil like deg. Vær lidenskapelig i tingene du gjør, og du vil finne flere og flere gutter som ønsker å være med deg. [Les: 10 grunner lidenskapelig kjærlighet er den beste kjærligheten til alle]

# 10 Vær sant til din mening. Du tror kanskje ikke at menn liker oppfatte kvinner, men det er feil. De gjør. Det de ikke liker er en kvinne som tvinger sin mening til andre. Men hvis du har en diskusjon om noe du føler deg sterkt for, hold deg til din mening. Ikke sveip din tro bare fordi du vil være enig med ham. Gutter som en kvinne som stikker med det hun sier.

Ting som slår folkene av

Dette er noen viktige ting å unngå hvis du vil vite hvordan du får folk til å like deg.De blir slått av av disse tingene og vil ikke bli kjent med deg lenger. [Les: 10 små ting som er sikker på å slå av datoen din]

# 1 Prøver for hardt. Hvis du er enig med alt de sier og ombestemmer noe bare fordi de tenker annerledes og du vil imponere på dem, prøver du for hardt. Og de kan fortelle. De vil ikke at en jente skal være over dem. Det er ikke attraktivt. Så slutte å prøve så hardt. Slappe av. Vær deg selv.

# 2 Å være altfor dramatisk. Igjen, drama er egentlig ikke lik gutter. De ønsker ikke å være involvert med eller rundt den. De hopper skipet andre de tror du skal være en jente full av drama. Og ikke å ha drama i livet ditt er bare mer moro generelt. Du vil være mindre stresset og lykkeligere.

# 3 Å spille altfor vanskelig å få. På forsiden av å prøve for hardt, gutter liker ikke når du ikke prøver i det hele tatt. Betydning, hvis du spiller så hardt for å få de ikke engang får vite deg, er det for mye. De ønsker å være i stand til å gjøre noe fremgang med deg i det minste.

# 4 Høyt vedlikehold. Det er helt greit hvis du vil bli dolled opp hver eneste dag, men bare vet at gutta ikke liker spesielt når en kvinne ser høyt vedlikehold. Betydning, hvis han er satt av ideen om å måtte få deg dyre ting og hva ikke, vil han være mindre sannsynlig å nærme seg deg. [Les: Hvorfor menn liker en jage og hvordan du bruker den til din fordel]

# 5 Uhøflig, gjennomsnittlig eller en avskyende natur. Hvis du bare er en rett opp tispe til gutta hele tiden, vil de holde seg borte fra deg. De ønsker ikke å bli mobbet, og heller ikke liker de ukjente mennesker. Ingen liker tisper. Vis gutta din hyggelige natur og vær søt og hyggelig.

[Les: Hvordan få en manns oppmerksomhet under noen omstendigheter]

Hvis du vil finne kjærlighet, må du sette deg der ute. For å lære å få gutta til å like deg, må du finne ut hvordan du skal sette ut de beste delene av personligheten din, så de vil innse hvor stor du er.

Populært emne